- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
Csepy
őstag
I repeat: Csendes őstag. Hiánypótló lenne.Mondjuk 500, vagy 1000 hozzászólás és mondjuk minimum 5, de lehet akár 10 év is. Így a nem szófosó, de azért nem passzív , inkább olvasó tagok is kaphatnak egy méltó rangot az itt eltöltött idejükhöz. Tudom, nem vagyok pártatlan, hazabeszélek, de hé, próbálkozom.
-
-
-
-
core i7
addikt
válasz
Kalandor #484 üzenetére
Példa volt a felső réteg titán stb elé mehetne valami ha nem is PH de valami
csak egy ötlet
Én nem hiszem ,hogy elfogom érni valaha is Veterán pedig maradjon szimplán veterán szerintem így a Tagok (középosztály) és a Felső réteg közt ott lenne a Veterán átmenetnek Húhh tényleg megbolondítják az embert a rangrendszerek lassan átmegy politikába -
Azért van ebben a rendszerben pozitivum!
Például akár életcél is lehet a "legenda" elérése! 15 évig kell még élni
és 50000(nem normális) hozzászólás után már meg is van!
Pontosan ugyanezt mondták a Jómunkásemberre és lett belőle több mint 2 tucat. Mindig kell olyan rang, ami szinte elérhetetlen. Ez a lényege. -
R3laX
addikt
Akkor ennek örömére szóljon vmi:
[link]
-
-
Pkc83
őstag
Azért van ebben a rendszerben pozitivum!
Például akár életcél is lehet a "legenda" elérése! 15 évig kell még élni
és 50000(nem normális) hozzászólás után már meg is van!
Akkor te leszel Will Smith -
core i7
addikt
válasz
gyuri2008 #467 üzenetére
Jó lett volna ez
Itt a legnagyobb baj előző rangrendszerben ütöttek a felsőbb nevek most meg ,hogy a PH elő tag végett vagy nem tudom gyengébbek lettek lehet valami elő tag kellene. Csak nem PH és ismét ütős lenne
Másik az a törzs
Harmadik leginkább ugye a nagy szakadék miatt veterán és őstag közti visszaminősítések Ráadásul őstag ugyanolyan snassz mint volt
Lehetett volna Ősrégi vagy istentudja
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem tudom, nekem 2006-ban, a reg pillanatában is egyértelmű volt, hogy csak egy fórum rang. Egyedül a házigazdát nem tudtam teljesen behatárolni (bár azt gondoltam, hogy a teljesen nagybetűvel szedett rangok közelebbi kapcsolatban állnak a lapcsaláddal), de aztán az is a helyére került.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Kalandor #452 üzenetére
Azért az elég fontos, hogy komplett rangrendszer revízió Mo. legnagyobb IT lapcsaládján. Vannak persze, akiket teljesen hidegen hagy, de bőven vannak olyanok is, akiket érdekel.
Ha zokon veszik, who cares? Aki az ilyet zokon veszi, annak garantáltan nem érdekel a véleménye. Ellenben biztosan sokan lettek volna, akik örültek volna annak, hogy tájékoztatják és bevonják őket az ilyesmibe, mert egy nagy közösség is vagyunk - köztük én is.
Mi meg még találkoztunk is párszor, mióta ez tartott. Azért lágy susmorgással elrebeghetted volna a fültövembe.
-
core i7
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Intruder2k5 #447 üzenetére
Akkor a részemről ez az építő jellegű hozzátétel:
Azzal egyetértek, hogy a "kezdő" és "középmezőny" szegmentálása nem feltétlenül rossz és az is jó, hogy régebbi reg/több hsz. kell a "felsőbb" rangokhoz.
A törzstag szerintem sem túl nyerő. Helyette lehetne a veterán, utána következne az őstag és az addikt, illetve az addikt, nagyúr és félistenek elé vissza a PH! előtagot. Tizensokévig teljesen jól működött. "Ikonikus", missed by many.
-
core i7
addikt
válasz
gyuri2008 #455 üzenetére
jóhogy egyetértesz mivel téged is visszaminősítettek azt is megértem ami levan írva ,hogy ha már ős akkor legyen ős
de őstag és veterán közé egy 5 év 5500hsz valamit eltudtam volna képzelni
ugye 3 csoportra osztom a dolgot
ujjoncosok
Tagosok
(nagy szakadék)
és űber gigász titán félistenek
Mondjuk ujjoncból taggá válni egyszerűbb
-
-
-
core i7
addikt
Összegzek ahogy látom
A legtöbb botrányt a "tagos" rangoknál az elrendezés visszaminősétések/felsőbb és alsóbb rangosztájhoz való viszonyulások
A Felső "elérhetetlen" kategóriájú rangoknál az előző rangrendszerhez képest gyengébb elnevezések váltották kiAz ujjoncok viszont mindenkinek jók lettek
-
gyuri2008
veterán
válasz
Intruder2k5 #447 üzenetére
Részemről megtiszteltetésnek venném
B-L-A-C-K ugye ezt nem viccnek szántad?
-
Amúgy azok figyelmébe ajánlva jelzem, akik szerint sz@runk mindenki fejére, hogy jobb későn mint soha alapon még most is mérlegeljük az építő jellegű kritikákat, és nincs kizárva, hogy lesz még finomítás a rendszeren. Persze gyökeres változásokra már nem kell számítani, de egy-két határ tolódhat még ide-oda.
-
gyuri2008
veterán
Köszönöm szépen a visszaminősítést.
10 éve vagyok pH tag, 65 évesen.
5565 szakmai, 89 közösségi, 867 piaci, 360 blog és lokál.
Na mindegy.
Ez van. -
Csepy
őstag
válasz
Intruder2k5 #437 üzenetére
Nyilván, ha nem egy, nem kettő és nem három ember mondja, hogy esélye sem volt elmondani a véleményét, akkor nem végzett jó munkát, akárki is intézte, hogy elmondhassa, aki csak akarja a véleményét, mert egy csomó embernek, köztük legalább egy tisztséget viselőnek, fogalma sem volt a dologról.
-
ro_bert17
őstag
Egyébként ez a törzstag szerintem is elég idétlen. A kifejezés számomra egy torzó. Se kéz, se láb...kicsit bizarr hangzású nekem.
Tudom nyilváníthattam volna véleményt, de sajna én sem futottam össze a felméréssel. Csak a cikkek, és számomra érdekes topikok kapcsán szoktam itt lenni. (és ha épp az egyikben nem írnak erről, fel sem tűnik hogy módosultak a rangok...) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Aha.
Vagy az, aki uszkve soha nem jár logouton, és miután megvan a napi tartalomgyártással, visszatér a saját kis bevett topikjaiba.
Egy ilyenről a minimum lett volna egy RIOS privát. Vagy - a saját vonzatomban - legalább a szerkesztőségi találkák alkalmával csak megemlíteni.
Gondolod, ha tudok róla, nem mentem volna és nem vettem volna részt az ötletelésben? Vagy direkt elkerültem? Napi szinten alsóhangon 6-8 órát nyitva van a PH! a böngészőben.
Mindegy, whatever.
-
tibor72
tag
Érdekes ez az egész, olyan ez mint a ,,,,, nyugdíjkorhatár ,,,
Lesz még változtatás bőven ahogy telnek az évek
-
hhenry
őstag
válasz
Sirandrish #440 üzenetére
Ja tényleg
-
-
Zsolaf
addikt
Én sem hallottam róla, minden nap itt vagyok pedig, és most azt mondják miért nem szoltunk akkor, se levél, sem kiemelve nem volt a dolog.
-
gyuri2008
veterán
Nem értem eddig PH! addikt voltam, most visszaraktak őstagnak.
Visszafelé fejlődtem? -
"Minden mással kapcsolatban folyton kimegy."
Azért ez a "folyton" költői túlzás. Tény és való, van rendszerüzenet funkció, de azt se tudom mikor kaptunk utoljára ilyen üzenetet, és összesen is talán 5-6 alkalom volt. Arról nem is beszélve, hogy a tagság 80%-át pont nem érdekli a rangja. Szerintem...
-
core i7
addikt
Én már megtanultam ,hogy egy vitában mindíg mindkét félnek igaza van valamilyen szinten és nem is (6-os megfordítva 9 es)
De most akkor se kellett volna itt ekkora lázongást lekavarni meglett az eredménye
Egy új rendszerben mindíg lesznek jó dolgok és mindíg visszafogják sírni vele eggyütt a régi dolgokat
-
hhenry
őstag
válasz
elfelejtette #412 üzenetére
-
elfelejtette
veterán
A hisztire a megoldás az lenne, ha a "törzstag" helyett lenne az "őstag", így nem lenne több ezer fórumozó lefokozva, az "őstag helyett meg legyen az "addikt", azt sokan szerették.
-
hhenry
őstag
válasz
Intruder2k5 #408 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
Intruder2k5 #408 üzenetére
Önszántából ?
-
-
gyulaszu
senior tag
Szerintem nincs semmi baj a [törzstaggaggal]
Az nem egy törzs tagja ám
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest