Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
válasz
Intruder2k5 #1454 üzenetére
De neki pdf-be jobb lenne
-
válasz
Intruder2k5 #1445 üzenetére
Aham így már értem, mondjuk azt nem hogy miért egy ilyen wordpad-on írt valamit kell kitenni és a régi miért van benne, de a lényegen nem változtat.
-
válasz
Intruder2k5 #1442 üzenetére
Igen. 2016 óta nagyon visszavettél, kb felére.
-
válasz
Intruder2k5 #1439 üzenetére
Ph! Addikt?
-
válasz
Intruder2k5 #1434 üzenetére
Akkor én miért vagyok még mindig őstag?
-
válasz
Intruder2k5 #1411 üzenetére
Súlyozott hozzászólások száma osztva a regisztráció óta eltet napokkal. Tehát hány súlyozott hsz / nap.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1312 üzenetére
Én csak azt a designdöntést nem értem, hogy az új felületeken miért tér el a cikkek és a fórum betűmérete. Vagy az egyiknél lesz kényelmetlenül nagy a betűméret, vagy a másik túl kicsi, holott mindkettő arról szól, hogy a felhasználó sok-sok szöveget olvasson el. Persze desktop böngészőben saját CSS-sel megoldottam, mobilról pedig inkább kerülöm az új oldalakat, de mégis furcsa.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #1312 üzenetére
Kevés a tartalom egy oldalon egyszerűen, ez igy egy fail design.
Most a rangoktol van mindenki rosszul pedig alig erinti a tartalmat, mi lesz itt ha mindenhol megszunik a régi?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #1308 üzenetére
Ez jó? [link] Nem a szinekrol beszelek. -.-
-
válasz
Intruder2k5 #1292 üzenetére
igazából a reklámban a felső sarokban az van, hogy 390 ft-tól... és mikor rákattintok akkor is ezt írja...
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #1273 üzenetére
Köszönöm, amúgy erről is írtam, hogy olyan sok itt vagy a korábbi rangos topikban a hozzászólás, hogy nem lehet követni
Chaser
NA te csak halgass, néha szó szerint olvashatatlanul írsz, és nem csak az ékezetek teljes hiányára utalok ami TALÁN betudható, hogy telefonon vagy és "sietsz" (bár ékezetes magyar betűk ott is vannak) de a mondanivalód is nehezen kibogozható, sőt erre kaptál már mástól is megjegyzést.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Intruder2k5 #1035 üzenetére
A módosítása lehet ennyi időt vesz igénybe, de ehhez előkészületek is kellettek, például létrehozni egy kibeszélőtopicot előtte, meg gondolom egymás között is megvitattátok.
De ha tényleg csak 1 hozzászólásnyi időt tanakodtatok rajta, akkor nem véletlenül sikerült ilyen káoszosra az egész.
Nyugi, csak vicceltem. -
somogyib
őstag
válasz
Intruder2k5 #1035 üzenetére
"határérszámok"
Ilyen szó nincs is. -
válasz
Intruder2k5 #873 üzenetére
Kár. Klónozzuk lezsot
-
kisza25
félisten
válasz
Intruder2k5 #861 üzenetére
akkor tudtok mindent, a topik zárható
-
Chris0321
veterán
válasz
Intruder2k5 #857 üzenetére
Ok. Gondoltam a pont rendszer már valamennyire fix. és legfeljebb a rangok nevében lesz változás.
jim bcs. Értem, akkor majd később ránézek működik-e.
-
hhenry
őstag
válasz
Intruder2k5 #861 üzenetére
A lefokozásra problémára van valami ötlet?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Intruder2k5 #857 üzenetére
Ha tényleg komolyan nem végleges a mostani, akkor a törzstag helyett dobjatok be vagy 3-4 lehetőséget egy szavazásba. Ha jól láttam azzal a ranggal van a legtöbb gond..
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Intruder2k5 #447 üzenetére
Akkor részemről is egy építő jellegű.
Mondjuk én nem gondolom, hogy ez ügyben tesztek a fejünkre, de ha már felvetetted, akkor én is leírom a véleményem.
Alapvetően tetszik az új rendszer, de a törzstaggal erős fenntartásaim vannak. Annak idején az ötleteléskor említettem, de csak "mellékesen" OFF ban.
Azt könnyebben elfogadnám, hogy fel legyen cserélve a törzstag és a szenior tag (az eredeti felvetésben is így szerepelt), mert akkor reménykednék, hogy nem túl sokára túl vagyok rajta, de így az lebeg a fejem fölött, hogy a következő 10 évben ezt nézegethetem a nevem alatt.Jó megoldás lenne a többször is felvetődött csendes őstag. Persze azt nem adnám "olcsón". Én 1200, vagy akár 1500 hsz és 8, vagy akár 10 év után adnám. Szerintem ez jól lefedné.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Intruder2k5 #669 üzenetére
Akkor legyen, amit a #412-ben leírtam, és vége a lefokozás, meg a "törzstag" miatti hisztinek.
-
akaido
addikt
válasz
Intruder2k5 #552 üzenetére
Milyen jó nekik, hogy ennyi időt tudnak erre szakítani....munka mellett is. Valamit nagyon tudnak....
A fórumon eltöltött időt szorzóként, támogatnám én is. -
angyalpc2
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #552 üzenetére
Hát nem tudom..sokan vannak akik csak hébe hóba kommentelnek, mert mondjuk kevés a kérdés, vagy nem fűznek hozzá semmit, nem spamelnek...vagy inkább Hardver aprón aktívabbak üzletelnek.
...egyébként arra gondoltam csak, hogy van aki még kitart, még mindig megvan a account...főleg hosszabb ideje, tehát nem 1-2-4 évről beszélünk.
Akkor 1 bizonyos idő után mondjuk 5-8-vagy 10 évente 1 plusz szintet kap vagy kap egy finom (alacsony) szorzót a számításkor.
Hogy ha mondjuk már közel lenne a következő szint akkor feljebb ugrik.Ez csak egy ötlet volt.
Egy statisztikát egyébként dobhatnátok, szintenként hány ember van.
Mennyi kommentel. -
Csepy
őstag
válasz
Intruder2k5 #547 üzenetére
Olvasom is, elhiheted, de egy fél évi fizumat felteszem most itt helyben arra, hogy amiért én kiállok és aminek a kapcsán építő jellegel is (ha te is olvasol, akkor láthatod azt is) hallatom a hangom, nos, abból semmi sem lesz, nulla változás.
Jó éjt mindenkinek, mindjárt holnap van, reggel meló, elteszem magam.
-
válasz
Akkor a részemről ez az építő jellegű hozzátétel:
Azzal egyetértek, hogy a "kezdő" és "középmezőny" szegmentálása nem feltétlenül rossz és az is jó, hogy régebbi reg/több hsz. kell a "felsőbb" rangokhoz.
A törzstag szerintem sem túl nyerő. Helyette lehetne a veterán, utána következne az őstag és az addikt, illetve az addikt, nagyúr és félistenek elé vissza a PH! előtagot. Tizensokévig teljesen jól működött. "Ikonikus", missed by many.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Részemről megtiszteltetésnek venném
B-L-A-C-K ugye ezt nem viccnek szántad?
-
Csepy
őstag
válasz
Intruder2k5 #437 üzenetére
Nyilván, ha nem egy, nem kettő és nem három ember mondja, hogy esélye sem volt elmondani a véleményét, akkor nem végzett jó munkát, akárki is intézte, hogy elmondhassa, aki csak akarja a véleményét, mert egy csomó embernek, köztük legalább egy tisztséget viselőnek, fogalma sem volt a dologról.
-
hhenry
őstag
válasz
Intruder2k5 #408 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
Intruder2k5 #408 üzenetére
Önszántából ?
-
orion1025
őstag
válasz
Intruder2k5 #391 üzenetére
De Ti a mi támogatásunkból éltek, nemde? Ennyire telibe van szarva az ember, de támogasson titeket...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Intruder2k5 #379 üzenetére
Még benne vagyok a TOP10be
-
kisza25
félisten
válasz
Intruder2k5 #379 üzenetére
Ebből is látszik, hogy orion1025-öt nem érdekli
Sirandrish: az élet apró örömei -
orion1025
őstag
válasz
Intruder2k5 #386 üzenetére
Mert, miért is? kommunizmus van az oldalon? Mint írtam, nyugodtan törölhetitek az accom, ha nem tetszik...
-
diablo1984
veterán
válasz
Intruder2k5 #301 üzenetére
Köszi!
hmm, akkor én a régi rendszer alapján le lettem fokozva..... -
BITBOYS
addikt
válasz
Intruder2k5 #294 üzenetére
Hozom nektek a bizniszt és ezt kapom..
A valós életet veszem komolyan -
BITBOYS
addikt
válasz
Intruder2k5 #287 üzenetére
Ez betárazott duma, vagy most találtad ki?
Oké, húztam.. -
kisza25
félisten
válasz
Intruder2k5 #248 üzenetére
Most nézem, hogy a titanjoz is 30000 kell, idén meg lett volna a jómunkásember (~600poszt) de most kell még hozzá 5 év
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #248 üzenetére
-
Lacok
őstag
válasz
Intruder2k5 #12 üzenetére
Az pozitív, hogy a régóta regisztrált de nem sokat forumozó tagokat is jutalmazza a rendszer.
-
expander
senior tag
válasz
Intruder2k5 #164 üzenetére
ertem en, meg mint mondtam annyira nem is hat meg ez a rangosdi dolog, csak most, hogy nezegettem a szamokat, nekem pl van 2500+ hsz 12+ ev alatt, ha visszaosztom az azt jelenti, hogy 12 ev alatt, hetente 1 napot kiveve, minden nap irtam 1-1 hozzaszolast valamelyik topikba. ezert senior tag vagyok. ugyan olyan, mint aki 2 eve van itt, es napi masfelet ir...
-
BITBOYS
addikt
válasz
Intruder2k5 #153 üzenetére
A fizetős rangot Ti találjátok ki, azokból lehetne válogatni. Vagy ha a júzer választja akkor azt ellenőrzitek mielőtt megadjátok.
Ha kell a bevétel ezzel is lehetne számolni, és ez csak egy ötlet volt -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #144 üzenetére
Ez világos, de ha az őstag helyett egy új nevet kapott volna az a rang, azt konkrétan senki nem ellenezte volna szerintem.
Ahogy mondtam, mérföldkövek jelölésére volt jó csak az egész, de sokaknak most már arra sem, mert őstagnak ragadtak további hosszú időre.
-
dvd_R+
őstag
válasz
Én megoldom ezt, megyek "okoskodni" pc overclock topicocba
-
BITBOYS
addikt
válasz
Csináljatok fizetős rangot, lenne rá kereslet
-
dvd_R+
őstag
válasz
Intruder2k5 #136 üzenetére
Hát igen.. Ilyen az emberi természet
-
válasz
Intruder2k5 #136 üzenetére
Anno én is főleg azért örültem, hogy őstag lettem mert 8év után végre kaphattam egyéni avatart. Most azt hiszem veterán lennék.
-
dvd_R+
őstag
válasz
Intruder2k5 #134 üzenetére
Ez is igaz :
Ezért úgyis az fog sírni akit "lefokoztak" nyilván titán vagy moderátorként engem sem zavarna -
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #9 üzenetére
Na mi nem változtunk, te maradtál MODERÁTOR én meg nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
Intruder2k5 #12 üzenetére
Aprón nem az értékeléseket szoktad nézni? Én inkább arra adok, sőt csak arra. Ez majd a nyereményjátékoknál lesz jó, mikor friss újonc nyeri folyamatosan a fődíjat.
Aktív témák
lo Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonEgy rang eléréséhez a regisztráció óta eltelt időnek és a kombinált hozzászólások...
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest