- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
Miről maradtam le? újra Őstag lettem
-
Calibos
addikt
Köszönöm, egy aprócska kérés lehetne még, nagy betűkkel lenne írva hogy ADDIKT, ha nem gond
-
m0h0senator
őstag
-
Bird
addikt
Most kell ezt a topikot bezarni... Koszi a rebootot!
-
KubanitoS
veterán
Köszi a változtatásokat!
-
Gebriel
veterán
válasz
Dr. Romano #1384 üzenetére
-
Somatom
veterán
Továbbra sem az aktivitást ösztönzi, hanem az eltelt időt súlyozza. 6 év alatt 7 ezer hsz. az rangot jelent? 2 év alatt is símán el lehet érni, ha vki aktív. Az idő viszont magától is múlik, nem kell érte semmit sem tenni. De, ha szerintetek az a jobb a fórumnak, hogy inkább olvasgatnak a userek, mint hogy írjanak, akkor arra tökéletes.
-
Gebriel
veterán
Veterán rang megmarad végül? Nem volt helyette valami jobb alternatíva
-
Panthera
őstag
Köszönjük a törzstag->őstag váltást, így sokkal jobb.
-
Imilenni
addikt
Szuper! Így máris jobb
-
core i7
addikt
Na visszakapatam a rangom
-
diablo1984
veterán
Megnèzem, hogy hogy èrintett a változás.
Mod: Dikk addikt újra! -
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
CPT.Pirk #1360 üzenetére
Bizony egyik kedvenc főcímzeném a 90s-ből.
A Xénáé már annyira nem tetszett. -
Speed®
titán
-
Speed®
titán
válasz
Geri Bátyó #1345 üzenetére
Jogos, észre sem vettem :S SwiftKey..
-
Calibos
addikt
mindjárt jó:-)
-
-
Cyrin
addikt
válasz
Dr. Romano #1359 üzenetére
na igen, pofa be roló le helyzet volt, de közben elég sok szakmai hozzászólást írtam, és felbátorodtam, meg is lett a jutalom
-
Cyrin
addikt
válasz
Dr. Romano #1350 üzenetére
nem jaó?
hát igen, a jaómunkásembör helyett lehetne paókembör, haladva a korral aki fel tudott mászni abba a magasságba...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi kell a jómunkásember rangom megtartásához? Lehet a fiatalok ezt nem érzik át, de a rangrendszer legjobb pontja volt
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr. Romano #1350 üzenetére
Valahogy túléljük.
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #1349 üzenetére
Nekem nem jáó!
-
Cyrin
addikt
köszönjük!
-
Na, megváltoztunk, frissült a táblázat is. Ezek történtek:
- őstag helyett addikt, törzstag helyett őstag
- 100 hsz / 2 év tag, hogy ne legyenek öreg junior tagok 100-200 hsz-sal
- 30 / 3 év csendes tag, hogy ne legyen öreg kezdők 30-50 hsz-sal -
BITBOYS
addikt
Kicsit elpilledt a rendszer, de már elmúlt.
mod: Jaa, most már addikt vagyok.
-
-
Calibos
addikt
Hogy ha már téma lett, akkor a premium előfizetésem fél évvel meghosszabítva
-
Kékes525
félisten
válasz
AxBattler #1335 üzenetére
Topikgazda itt: UPC Magyarország Kft. (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
-
válasz
m0h0senator #1332 üzenetére
Topik törléssel esetleg.
-
Kékes525
félisten
válasz
Sirandrish #1329 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #1329 üzenetére
Logout-on van a bejegyzés nálam. Vagy mire gondolsz?
-
fokukac
nagyúr
Hello, esetleg nem lehetne, hogy marad a régi?
Persze én már csak ilyen vagyok, nem szeretem a változást...
De szerintem csak mobilon néz ki jobban az új felület, asztali gépen nem, pláne a betűk, olyan nagyok, firefoxon homályosak, stb.
Szóval, nem lehetne, hogy a PH motorja ilyen marad, a másiké pedig olyan? Úgyis keresztbe lehet fórumozni, akinek az jobban tetszik, az fórumozhat a mobilarénáról is....
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem az asztali nezetbol az jon le hogy azt gondolta a designer miszerint az emberek képtelenek befogadni nagyobb menyniségű informaciót ezert szethuzza es elnagyolja a francba... koszi, nem akarom csapágyasra verni a görgőt az egeremen és át tudok tekinteni annyit amennyi volt...
-
dqdb
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1312 üzenetére
Én csak azt a designdöntést nem értem, hogy az új felületeken miért tér el a cikkek és a fórum betűmérete. Vagy az egyiknél lesz kényelmetlenül nagy a betűméret, vagy a másik túl kicsi, holott mindkettő arról szól, hogy a felhasználó sok-sok szöveget olvasson el. Persze desktop böngészőben saját CSS-sel megoldottam, mobilról pedig inkább kerülöm az új oldalakat, de mégis furcsa.
-
Chaser
legenda
jó példa
egyébként aki szerint nem tudok írni, mivel 10+ éve itt vagyok, visszakereshet első néhány évemre, 5, lehet több is, akkor még adtam az írásképre is, aztán átálltam notebookra, nagyok a kezeim, a notebook billzetek meg kicsik, nagy "macera" shiftet nyomni, hosszú í-t mai napig alt+j kombóval írom, hosszú évekig us dekstop billzetem volt, sok gépet használtam, mindig van egy főgép, de most is van több mellette, különböző nyomáspontú billzetekkel, sokszor az í-ből j marad, tehát nem írok, hanem jrok ( : idővel lett nagyonokos' telefonom is, meg mobilnetem, és hiába 5,5" a telefon kijelzője, nagy a kezem, az alap karaktereket épp elég detektálni, ékezet esélytelen
de továbbra is, ez nem munka, és nem mondtam h büszke vagyok rá, de evvan'lezso bácsi:
nagyon rossz nyomon jársz a képmutatással
tőlem elvonatkoztatva, _minden_, ismétlem minden írott, nyomtatott, és virtuális médiának kutya kötelessége odafigyelnie a helyesrásra, írásképre, platformtól függetlenül, pontosan annyira fontos mint a tartalom
nem miattam, hanem maguk miatt, mert az egész oldalt minősíti
ha egyszer építtetsz egy házat, műszakilag 100%-os lesz, vakolás meg ajtó beépítés, burkolat, festés, stb meg ahogy sikerül, majd akkor valósznűleg megérted, hol a problémám -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #1312 üzenetére
Kevés a tartalom egy oldalon egyszerűen, ez igy egy fail design.
Most a rangoktol van mindenki rosszul pedig alig erinti a tartalmat, mi lesz itt ha mindenhol megszunik a régi?
-
Szerintem képmutatás akkor lenne, ha valaki ilyen minőségben írna cikkeket, mint ahogy hozzászól, közben meg elvárná, hogy a másik cikke hibátlan legyen. Itt nem erről van szó. Kb mintha azt mondaná valaki, hogy milyen alapon várod el a rendőrtől, hogy szabályosan vezessen, ha te is szabálytalankodsz.
Persze senki sem hibátlan, most nem is erről van szó. Csak a dolgok összefüggéséről/annak hiányáról.
-
-
Chaser
legenda
volt már olyan, otthagytam amit vásároltam volna...( :
azért blokkolok, mert nem szeretem a reklámokat
amit én itt kapok, az nem a cikkekből jön, hanem a közösségtől, onnantól, h a cikkek helyesírása hagy némi kvánnivalót maga után, nyilván nem fogom kikapcsolni a blockert - általában egy hibáig olvasok egy cikket -, elég szépen növelem az oldal látogatottságát ( : részemről ennyi támogatás bőven elég a jelenlegi felállásbanParci
felveszel valakit aki rendberakja az írásképet, tíz évre előre előfizetek, ez a hsz a bizonyíték rá
moderátori baromság rég nem érdekel, már meg ne haragudj, ahogy a 40-50kg-s sittes zsákot vágom arrébb, legtöbb itteni emberkével se történne másképp ha felb@ssza a csííííímet', akkor is ha benne van, h engem is arrébb vágnak ( : ha most vmelyik attól erős, h MODERÁTOR van a neve alatt, és attól lesz igaza, meg a monitor erősíti, váljék kedves egészségére, én máshol vagyok moderátor, rég nem foglalkozom a "moderátorok" hülyeségével
egyszer egyik házigazda társad olyan pm-et írt h azt mondtam hinnye' ( : de tisztában vagyok vele, h 1m-es távolságról laposabb lett volna az arcocska, szóval, ahogy ma divatosan ezt mondják, a moderátori hülyeségeket elengedtem
adsz az arculatra, 10 éves prémiumra előrefizetek - sokkal több tesztet akkor sem olvasok, legtöbbet már rég elolvasom máshol, mire itt kijön, de legalább ha beleolvasok valamibe akkor hibáktól mentesen látom, ennyi, az munka, amiket most sokszor látok azt nem minősíteném inkább, kezelőorvosom és gyógyszerészem tanácsárabulikavagyok
fentebb leírtam, eddig sem volt titokINGJOKE
amikor dolgozom az profi, azért munka, nem panaszkodott még senki, de köszönöm aggódásod, felettébb jó érzéssel tölt el ( : -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #1308 üzenetére
Ez jó? [link] Nem a szinekrol beszelek. -.-
-
-
válasz
jim bcs #1280 üzenetére
Az a gond szerintem, hogy szokás szerint támadólag álltok ezekhez a dolgokhoz, mint most is. Azt gondolom, csupán arra gondolt, hogy attól, mert otthon nála szaros a wc, még joggal reklamálhat, ha egy nyílvános illemhelyen szaros wc-t talál. Attól, mert valaki így ír, még fogalmazhat meg kritikát a cikkekre vonatkozólag, hiszen a kettőnek semmi köze egymáshoz.
-
wwenigma
Jómunkásember
Olyan szép a mobilaréna, értelmetlenul szethuzott , tulsagosan nagy karakterekkel.
A jelenlegi PH felülethez képest, hát....inkabb soha ne kapja meg.
Itt van amirol beszélek, nem tudom elkepzelni hogy miert lenne jobb az új...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged