Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
-
MODERÁTOR
-
orion1025
őstag
Akkor ugorj át az apróra, és a retinád kisül a sok animált szartól. Ja de azt lehet, mert azoktól az emberektől gyün a píz...
Igen, nyitva, amiben semmi érdemi nem volt, mert figyeltem. Mellesleg ha én azt mondom, hogy ez a törzstag és egyéb ganéság egy hülyeség, az érdekel valakit köztetek? Nem. Valakinek volt egy agymenése két jelenéssel karöltve, hogy ezt is szét kell barmolni, és ez lett belőle, lenyomva mindenki torkán.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
Oké, akkor tovább megyek. Minek kell rang? De komolyan. Mert amiket én látok a fórumokban, nagyon sok esetben egy frissebb kolléga sokkal érdemibb, mint a nagy PH ranghuszárok. Én reszelném az egész rangosdit, mert egy felesleges böszmeség, és nem kevés jó hangulatot generált ez a virtuális pöcs méregetés forma.
-
orion1025
őstag
Még mindig felesleges a rang, fityma méregetés, semmi több, régen is az volt. Hsz-t egyébként nem töröltök? mert én 3000 törlésére igényt tartanék, hogy senior tag legyek inkább, ha már lesegetni kell a rangokat.
Igen, sok, és egyik fantasztikusabb volt a másiknál, de hát a többségi igénytelenség győzött most is.
[ Szerkesztve ]
-
Aha.
Vagy az, aki uszkve soha nem jár logouton, és miután megvan a napi tartalomgyártással, visszatér a saját kis bevett topikjaiba.
Egy ilyenről a minimum lett volna egy RIOS privát. Vagy - a saját vonzatomban - legalább a szerkesztőségi találkák alkalmával csak megemlíteni.
Gondolod, ha tudok róla, nem mentem volna és nem vettem volna részt az ötletelésben? Vagy direkt elkerültem? Napi szinten alsóhangon 6-8 órát nyitva van a PH! a böngészőben.
Mindegy, whatever.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Csepy
őstag
Nem ész nélkül írtam, mindenhol témában, de számomra értelmetlen. Nem szakcionálni kell, hanem nem incentivizálni a hasonló (esetlegesen teljesen értelmetlen és zavaró) hsz gyártást. A mostani változatások kifejezetten incentivizálják az amúgy is jelen lévő ilyen viselkedést. Én továbbra is kapányolok a csendes őstag rangért. Megoldás egy problémára és nem árt senkinek.
Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
Le se szartam a mai napig, de mivel valószínűleg olvastad el, amit eddig írtam ma este, nem is röviden, felesleges újra leírnom az egészet. Elég részletesen leírtam mindent.
Ha meg inkább a folyamatos jelleggel a ténylegesen döntéseket meghozók részéről megy a miért kell ez meg az ahelyett, hogy érdemben figyelnének, mi szeretnének többen is, akkor tök mindegy, mit írok. Vagy akárki más. Marad a hsz huszárság. Számomra félvállról, de legalább nem a közösséget megzavarva értelmetlenséggel.
-
Csepy
őstag
Ezért mondom, ha nem lehet, amit amúgy simán lehetne, csak épp akarni kellene, hogy legyen egy csendes őstag rang, akkor inkább csinálom a számomra "értelmetlen" hozzászólgatást, ha szeretnék egy olyan rangot, ami kifejez 15 aktívan, csak épp nem szófosással töltött évet. Erősen kétlem, hogy erre csak én lennék vevő. De mindegy, úgyis magasról le van szarva, akárki ír, akármit, eddig semmit sem vett senki PH emberke építő kritikának, csak mindgyik azt írja, miért ne legyen semmi változás. Nem akarásnak nyögés a vége, kivéve a hálószobában.
-
Freiherr
őstag
De az az 5-10 ( sokkal több, csak nem tud erről a topikról, bámul a fejéből kifele ), miért kevesebb, mint 1-2 vergődő jómunkásember, akik elérték a céljukat?
Fura ez a megkülönböztetés, vagy mindenkire vonatkozzanak a változtatások, vagy senkire, ne legyen kivétel, ha már konzekvensek akartok lenni.XXX
-
Imilenni
addikt
Ha véletlenül beleszámolnál:
Nem lesz drágább a kenyér, mert lefokoztak egy fórumon!
Mindössze ritkán van rang revízió, s ezért próbálok "érvelni" emellett az elgondolás mellett
Freiherr
Én konkrétan egy játék forum téma hozzászólásának köszönhetően jutottam csak ide...[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
Hogy szólsz hozzá valamihez, ha aazt se tudod hogy van?
Nem arról van szó hogy még kéne szavazatni, csak olyat állítani hogy a többségnek tetszik hsz számok alapján, kicsit butaság..
Nem írtam az ötletelő topicba, előfizetve se vagyok, sőt reklám blokkolóval használom az oldalt is.
Ezeket leszámítva, még van jogom leírni hogy mit gondolok, építő jelleggel írtam tegnap, mint ahogy sokan azok közül akiknek nem tetszik, mégis ide jutottunk : "úccse tetszik mindenkinek, szal ez van".[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
"Erdekes modon ebben a topikban van kb 5 hangado/hisztizo aki keptelen elfogadni a valtozast. A maradek 867456 user nem sirja tele a topikot."
Nekem ez a fontos, nektek meg a reklám.
Mit számít ez az egy, ha a többi többszázezer még ott van?Egyébként fizettem már hírdetés ápgrédért, csak hogy ne a rossz dolgokat említsem.
A bliccelésnek semmiköze ahhoz, hogy egy fórumon olvasgatok.
Mert ott minden képpen fizetned kéne, itt meg max akkor ha akarsz.[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Abban egyet értek vele, hogy főleg a lokálban aktív, de az semmit sem ér. (A blogok ugyan ez, én főleg ott vagyok aktív.) Ha legalább 0.1-egy érnének, mint az apró, már nem érezné, hogy fölösleges a tevékenysége és az itt eltöltött idő.
(#809) LamerGyuri: A régóta itt vagyok, de viszonylag kevés a hsz. verzió nálam is igaz és ehhez szerintem pont jó a senior.
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
félisten
És ez így van jól.
Ha valaki csinált anno egy piacozós reget, minimális hsz-el, és aztán 7-8 évvel később eszébe jut, hogy van ilyenje is, akkor nehogy már hirtelen őstag legyen.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Fancy-boy
addikt
Ahha, csak van az a bizonyos mennyiség / minőség téma.
Quality not quantity.
Nem véletlenül mennek rá sokan, hogy írnak egy csomó zöldséget, csak a rang miatt.Ha nem lennének rangok, akkor megoldódna a dolog, mert senki nem lenne "beskatulyázva". Ez nem a katonaság.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Úgy lehetne talán finomítani, hogy
1. a felhasználó rangja az lenne, amelyik kategóriába a hozzászólásszáma és az eltelt idő alapján tartozik (mint most)
2. azonban ha az eltelt idő vagy a hozzászólásszám meghaladja a következő kategória limitjét, akkor az eggyel nagyobb rangot kapná meg, így a rendszer a régebben regisztrált, de annyit nem dumáló, és a később regisztrált, de aktívabb felhasználót egyaránt díjazná, de egyik irányban sem túlságosan, csak egy lépésnyitPersze ebben a javaslatban jókora adag önös érdek is van, mert a fenti megoldással csak hónapokig kellene bámulnom a pár száz hozzászólásnyira lévő, végtelenül béna veterán elnevezést hosszú évek helyett.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
joey04
titán
Kirívó példák vannak persze, de szerintem a súlyozás a fentiek miatt nem működik. Ahogy pl. régebben az off kommentek számolása is kérdéses volt, de sokszor az off tartalom hasznosabb. Nem a rangok gyorsabb elérése miatt vetettem fel, mert mondjuk akkor lehetne úgy, hogy minden komment egyet ér, legendához meg 100k komment kell (és persze a többihez is több). Mondjuk eleve túl van bonyolítva meg gondolva szvsz ahogy korábban mondtam, lenne 5 rang, mondjuk (a mostani komment számokkal) újonc 1 év és 1000 kommentig, tag 1-5 év között 5000 kommentig, törzstag 5-10 év között 20000 kommentig, veterán 10-15 között 50000 kommentig, legenda 15 év felett 50k komment felett és ez elég is. Tudom ez marketing miatt nem jó, mert az újakat ösztönözni kell a kommentelésre, ehhez meg az kell, hogy az elején gyorsan haladjanak. Csendes embereket nem jelölném külön, ott van az adatlapon a regidő, hardveraprón meg a pozitív üzletek száma dönt, nem az, hogy valaki újonc vagy legenda.
Hibátlan meg teljesen igazságos sehogy nem lenne, csak a kevesebb a ranggal és egységes komment számlálással egyszerűbb és átláthatóbb. De nekem jó így is, csak a véleményemet írtam le.
-
-
Geri Bátyó
addikt
Ez mondjuk jogos, de 0.1 szorzóval nem sokat számítana.
Ugyanakkor viszont van egy csomó hasznos írás is: házépítés/felújítás, autószerelés, utazás/túrázás, ahol hasznos információkat lehet megtudni az adott témában. Időnként vannak egész jó novellák is, vagy akár versek. Akár a gasztronómiát is lehetne említeni. Ez mind elmenne akár közösséginek is.
Az ilyen jellegűek lehetnének kiemeltek és azokért járhatna valami. Nyilván ez visszamenőlegesen nem megoldható, de az újaknál be lehetne vezetni. Persze, ha egyáltalán megoldható."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
htc07
addikt
a lényeg amit meg akartam ragadni belőle, hogy lehet +/- értékelést adni a kommentekre, ami itt is hasznos lenne, tekintve hogy nagyrészt szakmai fórum.
de a stackoverflow is hasonlót alkalmaz.
azt nem mondom, hogy bármi máson változtatni kellene most, csak jó lenne egy funkció a szakmai topikokban legalább, amivel el lehet különíteni a "kellett mint egy falat kenyér" meg a "fos amd" kategóriájú kommenteket a hasznos információt tartalmazóaktól.
meg erre lehetne építeni a rangrendszert is.
-
tomsolo
addikt
kb 80 sorból lehetne írni ide autocommentert plusz erre rájön mondjuk egy óra a szótár elkészítésre (hogy ne csak állandóan ugyanaz a szöveg legyen benne)
napi 500 bullshit posttal számolva év végére lehetnék legenda - ha akarnék
ellenben ez volt az első hszm itt, ahol mindössze a rangvesztést kifogásoltam.
Cserébe megjött az itteni fórumozók nagy barátja, aki rengeteget segít másokon most pl. épp elüldözne mert kínosak neki ezek az Informatikai dolgok.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Chaser
legenda
nézd, abunál ez folyamatos, legutóbb az epyc cikkben, már a címben - de kb minden szerzőnél előfordul, kinél sűrűbben, kinél gyakrabban -
persze h hibázhat az ember, és persze h nem engedheti meg magának egy ilyen szintű oldal ezt a szintű amatőrizmust, mert ezeket ki lehet javítani egy korrektornak, még akkor is ha hibásan kiment, de következő nap már hibák nélkül el lehet olvasni, ha előzetes korrektúra nem megy, akkor azt mondom munka, nem egy összehányt valami
nekem erről ez a szerény véleményem és nem vagyok ezzel egyedülcsicso82
ez komment, nem várok érte pénzt senkitől... persze nem szép, de felesleges párhuzamot vonni egy munkával - lusta disznó vagyok, mailben és "komoly" dolgokban figyelek ezekre, itt már nem, öreg vagyok hozzá ( : -
h is szokott menni a "fikázás", mikor a mester felad egy hirdetést h mindenhez IS ért, csak épp írni nem tud az ártatlanja, onnantól te komolynak szoktad gondolni? ugye, hogy nemszerk:
jim bcs
elvitte a maCSka ( :
fentebbit tudom mondani, nekem ezért senki nem fizet és senkitől nem várok érte semmit, nem egy munka, amit kiadok a kezemből
folymatosan ez jön vissza, tényleg gratulálni tudok ha valaki a kettő dolog közt nem tud különbséget tenni
szvesen leülök veled, bármelyik szerzővel tolllbamondásra, bármilyen helyesírási tesztre, kugli'-wörd', egyéb külső segítség nélkül, ami nekik munka közben adott, és a legtöbb hibát ki is javítanák a sw-ek[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest