- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
hhenry
őstag
válasz
Dr. Romano #896 üzenetére
-
szupermacs
veterán
Szívesebben vagyok őstag, mint az előtte levő nem is tudom már mi.
-
hhenry
őstag
válasz
Dr. Romano #893 üzenetére
Miért te mit mondanál?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szerintem a regisztráció óta eltelt idő elég jól van súlyozva a rang szempontjából.
Az oldalon ténylegesen eltöltött idő már jobban számíthatna. -
Ez egy pörgös topik pár óra alatt 50+ hozzászólás. Mondjuk a régi is ennyire ment. Szerintem akinek kevés a hozzászólása és türelmetlen annak kellene pénzért vehető hozzászólás pl. Mondjuk 5000-ért 50 hszt kapna.
-
hhenry
őstag
válasz
elfelejtette #887 üzenetére
Akár régen a blog/lokálnak is volt szorzója nem?
-
elfelejtette
veterán
Esetleg megfontolhatnátok, hogy a blogok/lokál is kapjon legalább egy 0.1x szorzót a számításnál...
-
diablo1984
veterán
válasz
#20749568 #875 üzenetére
Ugye? Én sem voltam már hosszú évek óta őstag és visszaestem ebbe! Ha mondjuk seniornak nevezték volna át, nem a régen volt őstagnak akkor lehet kevésbé lenne zavaró....De majd kitalálnak rá valamit, mert én sem tervezek most gyorsan +500 szakmai hozzászólást alkotni....
-
válasz
Intruder2k5 #873 üzenetére
Kár. Klónozzuk lezsot
-
kisza25
félisten
válasz
Intruder2k5 #861 üzenetére
akkor tudtok mindent, a topik zárható
-
hhenry
őstag
válasz
Sirandrish #871 üzenetére
Akkor viszont nem lehetne túl sok rang mert nehéz olyan szavakat találni mindkettőre amik minden kombinációban jól hangzanak
-
-
gyuri2008
veterán
Remélem pozitív változás lesz.
-
Chris0321
veterán
válasz
Intruder2k5 #857 üzenetére
Ok. Gondoltam a pont rendszer már valamennyire fix. és legfeljebb a rangok nevében lesz változás.
jim bcs. Értem, akkor majd később ránézek működik-e.
-
-
hhenry
őstag
válasz
Intruder2k5 #861 üzenetére
A lefokozásra problémára van valami ötlet?
-
válasz
Sirandrish #858 üzenetére
A magam részéről kétlem, hogy ebből szavazás lesz, az okokat fentebb koxx már leírta ha jól rémlik. De a felmerült kifogásokat mi is látjuk, ezeket megpróbáljuk valami módon orvosolni, aztán az lesz. A törzstag egyébként csak az egyik probléma, a másik, hogy sokan kifogásolták a "lefokozást", a harmadik pedig, hogy 10-15 éves tagok szaladgálnak junior ranggal.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Chris0321 #856 üzenetére
(#856) Chris0321
Valamikor azután, hogy az összes lapcsalád átállt az új felületre. A készítők az új kalkulátort új verzióban szeretnék, esélyes, hogy scriptes megoldás lesz, de addig nincs értelme amíg nem állt át az összes lapcsalád, mert a jelenlegi scriptek nem működnek az új felületen. Ezzel még lesz egy kis meló.(#858) Sirandrish
Kis türelmeteket kérjük, biztosan finomítva lesz még mire felveszi a végleges formáját. -
Sirandrish
legenda
válasz
Intruder2k5 #857 üzenetére
Ha tényleg komolyan nem végleges a mostani, akkor a törzstag helyett dobjatok be vagy 3-4 lehetőséget egy szavazásba. Ha jól láttam azzal a ranggal van a legtöbb gond..
-
-
Chris0321
veterán
A rang kalulátor visszatérése mikorra várható?
-
zzola
titán
Ennek megint mi értelme van? Komolyan van aki ad arra, hogy mi van az ID mögé írva?
Lehetne mondjuk a folyamatosan fizetőknek egy pénzeszsákrangtitulus. -
AddyKing
tag
Köszönet az új rangért!
-
aero.
veterán
válasz
Dr. Romano #850 üzenetére
En vegigrohogtem a "felkonferalo" topikot is, itt mar nincs kedvem hozza. Viszont gondoltam megosztom a pozitiv velemenyem, hatha jol esik valakinek.
-
törölt tag
Az az energia igazából így néz ki: 2 superadmin jogosultsággal rendelkező képes bármit írni a nevek alá (szerintem 3 van, tulajként alap lenne), így privát üzenetben lehet kérni a régi lómunkásembereknek ezt. Persze ezt megelőzte egy mostanihoz hasonló hiszti.
(#849) aero.
Jaja, utólag bánom, hogy nem spameltem 30 fiókkal, hogy legyen szupercsillagharcos rang -
törölt tag
Némelyik szakmainak nevezett hardveres topikban mindig csak a szájkarate van, és ezeket a hozzászólásokat egyszerűen már át szoktam ugrani. Hozzászólások gyártásában sok tapasztalata van egyeseknek, de tartalom ritkán van ezek mögött. Van néha úgy, hogy egész oldalakat (100 hsz. a beállitásom) nézek át a néhány értelmes Abu85 gondolat miatt...
-
aero.
veterán
Nekem tetszik
Plusz le a kalappal elottetek, hogy energiat forditottatok a jomunkasember megtartasara is. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Sirandrish #842 üzenetére
törzstagból hová? gyökértaggá? vagy mi van lejjebb?
-
dqdb
nagyúr
Úgy lehetne talán finomítani, hogy
1. a felhasználó rangja az lenne, amelyik kategóriába a hozzászólásszáma és az eltelt idő alapján tartozik (mint most)
2. azonban ha az eltelt idő vagy a hozzászólásszám meghaladja a következő kategória limitjét, akkor az eggyel nagyobb rangot kapná meg, így a rendszer a régebben regisztrált, de annyit nem dumáló, és a később regisztrált, de aktívabb felhasználót egyaránt díjazná, de egyik irányban sem túlságosan, csak egy lépésnyitPersze ebben a javaslatban jókora adag önös érdek is van, mert a fenti megoldással csak hónapokig kellene bámulnom a pár száz hozzászólásnyira lévő, végtelenül béna veterán elnevezést hosszú évek helyett.
-
Imilenni
addikt
válasz
m0h0senator #834 üzenetére
Szerintem nem lenne vele baj, mindössze ritkán használják..
-
Imilenni
addikt
válasz
m0h0senator #832 üzenetére
Én azért kicsit örülök neki, hogy végre a Törzs tagja lehetek, mindig is vadász akartam lenni, a gyűjtögetők olyan gááázok!
-
m0h0senator
őstag
Új kedvenc topikom lett. Ez.
Hja és kössz, hogy lefokoztatok!
-
Puma K
nagyúr
válasz
Sirandrish #821 üzenetére
Az emberek a hülyeségre mindig vevők.
Ami meg értelmes és mély tartalmú az már nem olyan izgi a nagy többség számára... éljenek az agyatlan de legalább poénos birkák!
-
Kékes525
félisten
válasz
Sirandrish #821 üzenetére
Az is, de ha valakinek megoldottam a problémáját az is. Amúgy miért baj, ha egy jó poénra like-ot adok? Például like (3 pont) és Probléma Megoldódott (5 pont) Évenként x pont, hozzászólásonként 1 pont.
(#823) SyMbioTe
Dislike nem lenne. Vagy a pontokat adhatná a topik gazda is. Egy a lényeg, lehetne sokkal igazságosabb is. Tökéletes nem, mert olyan rendszer semmiben sincs.
-
Nah akkor csak elkészült ez is... át is lettem nevezve, de lassan úgyis PH leszek az nekem meg már bőven elég...
Jó munka, de nyilván mindenkinek nem lehet megfelelni... (és nem is kell)
-
törölt tag
-
DeFranco
nagyúr
szerintem két dolgot lenne nagyon fontos megtenni ebben a helyzetben, ez biztos vagyok benne hogy az elégedetlenek többsége számára feloldaná azt a kellemetlen maró, szorító érzést amit ez a méltatlan helyzet keltett bennük:
1: kell indítani egy petíciót amit minden érintett és egyetértett aláír majd dühösen megosztja az állást a prohardveren és minden számára elérhető szociális média felületen
2: meg kell indítani a "no rank month" mozgalmat, ebben minden érintett és egyetértett szépen kitakartatja a rangokat a megfelelő bögésző scripttel majd a screenshotokat pár remekbe szabott passzív-agresszív totalo-egalitárius üzenettel együtt megosztja a prohardveren és minden számára elérhető szociális média felületen
én őszintén hiszek abban, hogy ezek érdemi változást fognak hozni a döntéshozók hozzáállásában és visszaállítják a régi rendszert plusz minden érintett és egyetértett kap 500 bónusz hsz-t a jó szándék jeléül.
ne féljetek hinni és tenni mert csak így lehet érdemi változást elérni.
-
Dryman
őstag
válasz
LamerGyuri #809 üzenetére
Ezért írtam szakmai véleményt a Győr és környéke lokál topikba erről az egész megerőltetett kötelező megújulásról...biztos valaki ezért is megkapta az ötletláda különdíját....nem foglalkozom tovább a dologgal, így is 15 percet vett el az életemből amit mondjuk más valós szakmai értekezésektől vettem el!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Fancy-boy #816 üzenetére
Ugye azt ti sem gondoljátok komolyan hogy valaki 20-30 meg akár 50K hsz-nyi semmit ír csak a rang miatt!?
Az lehet hogy az elején mindenki megsürgeti az első 2-300at hogy ne újonc legyen, de hogy mondjuk valaki csak azért gépel le 10K hsz-t hogy mittoménmilegyen, azt erősen kétlem.. -
Kékes525
félisten
válasz
"Ha fosod a szót betűt, istenkirály leszel. Ha csak néha vakkantasz egyet, hiába a segítő-építő jelleg, kis csíra maradsz. "
Én javasoltam már egy like (vagy "Probléma Megoldódott") szerű rendszert, amit a rangok kiadásába beépíthetnének. Ez lenne a legigazságosabb. Ráadásul ez sokkal jobban ösztönözné az embereket a legtöbb topik céljának elérésében, azaz jobban segítenének a tagok egymásnak.
-
Fancy-boy
addikt
-
Sirandrish
legenda
Ez az asszony felhasználója
10+éve regizett, akkor most ő is legyen legalább titán? Igaz hogy 8 éve nem lépett be, de nem baj, mert 10éve regizett...
Azért ez így sántít.. -
Beretvás
veterán
válasz
Ilyenek a kétlábúak, direkt nem írok "embert"..
-
Pakmara
őstag
válasz
Chris0321 #764 üzenetére
Én egy pontot találok az új rendszerben ami (számomra, bár a régieket ez pont nem érinti) érdemi változás. Egyedi arcképre később vagy jogosult. Gondolom ez (is) célja volt az átszabásnak. A régi rendszerben is messze voltam tőle (mind időben, mind aktivitásban) uh azért nem habzik a szám, lesz időm kitalálni mit szeretnék
. Egyedi képet leszámítva számomra az elért rangom nem sokat jelent.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#16514048 #777 üzenetére
Abba gondolom bele se mertél gondolni hogy 800 ezer tagból álló fórumon olyan hogy mindenkinek megfeleljen valami sosem lesz. Az a 20 ember aki meg itt hisztizek (mert igen ez már az), szerintem pont senkit nem érdekel. Az meg pláne érdekes hogy ebből a 20 emberből 15 olyan, hogy eddig amit tett a fórumért kb = a nullával...
-
Abban egyet értek vele, hogy főleg a lokálban aktív, de az semmit sem ér. (A blogok ugyan ez, én főleg ott vagyok aktív.) Ha legalább 0.1-egy érnének, mint az apró, már nem érezné, hogy fölösleges a tevékenysége és az itt eltöltött idő.
(#809) LamerGyuri: A régóta itt vagyok, de viszonylag kevés a hsz. verzió nálam is igaz és ehhez szerintem pont jó a senior.
-
LamerGyuri
senior tag
12 éves múltammal, viszonylag kevés hozzászólással senior vagyok. Engedd el, azt tettem én is.
Néha egyébként olyan érzésem van, hogy cikkek, változtatások vagy történések azért születnek a PH-n, hogy analizálható adatbázist nyújtsanak, hogyan reagál egy adott szitura a "tömeg".
Ez is milyen már. Ha fosod aszótbetűt, istenkirály leszel. Ha csak néha vakkantasz egyet, hiába a segítő-építő jelleg, kis csíra maradsz.Össze is ugrott a banda rajta.
-
-
Fancy-boy
addikt
Ezzel egyetértek.
A regisztráció óta eltelt időt nem igazán "díjazza" ez a rendszer sem.
Tehát hiába régóta aktív tag valaki, ha nem ír 1 millió hozzászólást naponta, akkor egyenlő rangot kap azzal aki pl. 3 éve regisztrált.Például lehetne egy bónusz, hogy 20 év regisztráció után az adott felhasználó megkaphatná a max rangot vagy valamilyen egyedit, például bölcs bagoly, ha még mindig aktívan használja a fiókját.
-
R3laX
addikt
800hsz
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged