Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
.LnB
titán
[link]
A kalkulátor nincs még frissítve. EmberXY majd gondolom megcsinálja valamikor.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Sirandrish
legenda
-
MODERÁTOR
-
orion1025
őstag
Őő, ezt nem értem. A rang a fórumhoz tartozik, a HA értékelésekkel működik. Mellesleg nyugodtan alapozhatsz rá, meg is lehet nézni hány régi motoros csinálta már a fesztivált tilosban járva... Na pont ilyen emberi gondolkodás miatt tart itt a rangrendszer is.
SyMbioTe:
Valóban nem érdekel, de a törzstag, komolyan, ilyen egy szart... A teveclub színvonalát üti...[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
-
Csepy
őstag
Nem vígasztal. Ha másnak jó, annak örülök én is, de attól, hogy másnak is a lábára esett a zongora nem lesz nekem jobb.
Én szerettem volna egy akármilyen őstag rangot, mert igenis őstagnak érzem magam a prohardveren. Eléggé az elején lettem tag, lettem a közösség tevékeny tagja. Aztán idővel úgy döntöttem, hogy akkor segítek, amikor tudok, nem szófosok, mint oly nagyon sokat, akik rang szerint őtgaok, de igazából fabatkát sem ér a jelenlétük, mert vagy nem segítenek, vagy egyenesen idegesítőek. Tudnék egy jó marék példát mondani név szerint.
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
-
-
elfelejtette
veterán
Akkor már mindegy lenne, ha úgy adnának meg egy rangot, ha elérte a szükséges hozzászólás számot, VAGY az időt.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
-
Sirandrish
legenda
Ezt másoltam be én is, de rájöttem hogy a törölt accjára gondolt amit linkelt is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Somatom
veterán
Az előtt három nappal lettem olyan "rangú", amit nem akartam a nevem alatt látni. Három nap szünet kell az újraregeléshez, így jött ki az a 2017 -es dátum. De, attól még ugyanaz vagyok, mint előtte. Ugyanazzal a nick -kel és adatokkal regeltem vissza, és a büntiket is automatikusan örököltem, tehát a nagybetűsök szerint is ugyanaz vagyok.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Sirandrish
legenda
válasz kisza25 #1044 üzenetére
Nekem majdnem 2...és pár ezer hsz. El leszek egy darabig titánként
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest