- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- CsST: Mi az az instant túra?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az előtt három nappal lettem olyan "rangú", amit nem akartam a nevem alatt látni. Három nap szünet kell az újraregeléshez, így jött ki az a 2017 -es dátum. De, attól még ugyanaz vagyok, mint előtte. Ugyanazzal a nick -kel és adatokkal regeltem vissza, és a büntiket is automatikusan örököltem, tehát a nagybetűsök szerint is ugyanaz vagyok.
-
-
Csepy
őstag
Nem vígasztal. Ha másnak jó, annak örülök én is, de attól, hogy másnak is a lábára esett a zongora nem lesz nekem jobb.
Én szerettem volna egy akármilyen őstag rangot, mert igenis őstagnak érzem magam a prohardveren. Eléggé az elején lettem tag, lettem a közösség tevékeny tagja. Aztán idővel úgy döntöttem, hogy akkor segítek, amikor tudok, nem szófosok, mint oly nagyon sokat, akik rang szerint őtgaok, de igazából fabatkát sem ér a jelenlétük, mert vagy nem segítenek, vagy egyenesen idegesítőek. Tudnék egy jó marék példát mondani név szerint.
-
orion1025
őstag
Őő, ezt nem értem. A rang a fórumhoz tartozik, a HA értékelésekkel működik. Mellesleg nyugodtan alapozhatsz rá, meg is lehet nézni hány régi motoros csinálta már a fesztivált tilosban járva... Na pont ilyen emberi gondolkodás miatt tart itt a rangrendszer is.
SyMbioTe:
Valóban nem érdekel, de a törzstag, komolyan, ilyen egy szart... A teveclub színvonalát üti... -
-
Aktív témák
lo Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonEgy rang eléréséhez a regisztráció óta eltelt időnek és a kombinált hozzászólások...
- E-roller topik
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bundle topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest