Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az előtt három nappal lettem olyan "rangú", amit nem akartam a nevem alatt látni. Három nap szünet kell az újraregeléshez, így jött ki az a 2017 -es dátum. De, attól még ugyanaz vagyok, mint előtte. Ugyanazzal a nick -kel és adatokkal regeltem vissza, és a büntiket is automatikusan örököltem, tehát a nagybetűsök szerint is ugyanaz vagyok.
-
-
-
Csepy
őstag
Nem vígasztal. Ha másnak jó, annak örülök én is, de attól, hogy másnak is a lábára esett a zongora nem lesz nekem jobb.
Én szerettem volna egy akármilyen őstag rangot, mert igenis őstagnak érzem magam a prohardveren. Eléggé az elején lettem tag, lettem a közösség tevékeny tagja. Aztán idővel úgy döntöttem, hogy akkor segítek, amikor tudok, nem szófosok, mint oly nagyon sokat, akik rang szerint őtgaok, de igazából fabatkát sem ér a jelenlétük, mert vagy nem segítenek, vagy egyenesen idegesítőek. Tudnék egy jó marék példát mondani név szerint.
-
orion1025
őstag
Őő, ezt nem értem. A rang a fórumhoz tartozik, a HA értékelésekkel működik. Mellesleg nyugodtan alapozhatsz rá, meg is lehet nézni hány régi motoros csinálta már a fesztivált tilosban járva... Na pont ilyen emberi gondolkodás miatt tart itt a rangrendszer is.
SyMbioTe:
Valóban nem érdekel, de a törzstag, komolyan, ilyen egy szart... A teveclub színvonalát üti... -
-
Aktív témák
lo Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonEgy rang eléréséhez a regisztráció óta eltelt időnek és a kombinált hozzászólások...
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest