- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Csepy
őstag
hol az öngól?
Nem ész nélkül írtam, röviden, de témában szóltam hozzá, hogy ne legyek agyatlan hsz huszár, mint oly sokan itt, azonban számomra ez totális csak és kizárólag hsz gyűjtés céljából megy. Nem érdekel, amihez hozzászólok, nem fogok megnézni ki válaszol rá, írtam, a témában, de tojok rá innentől. Ezt megcsinálom majd minden nap. Nem lehet belekötni abba, hogy mit és hova írok, ugyanis a témában van és értelmes hsz-ek. Csak feleslegesnek érzem őket. Az a pár topik, ahol aktívan segítek, ott élvezetből, szenvedélyből csinálom. Továbbra is. Ezeket az "eldobható" hsz-eket nem. Ez csak a hsz számok miatt van számomra.
-
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem tudom, nekem 2006-ban, a reg pillanatában is egyértelmű volt, hogy csak egy fórum rang. Egyedül a házigazdát nem tudtam teljesen behatárolni (bár azt gondoltam, hogy a teljesen nagybetűvel szedett rangok közelebbi kapcsolatban állnak a lapcsaláddal), de aztán az is a helyére került.
-
orion1025
őstag
-
-
hyperspace
őstag
Annyira nem figyeltem a rangokat, engem nem zavar. Ha nagyon érdekel, visszajövök ide, és átnézem.
Elkapott a nosztalgia, mikor megnéztem, hogy lassan a 15 éves kritérium meglesz. Még arra is emlékszem, hogy tanitás után a gépteremben regisztráltam a gimiben. Mobilt akartam adni/venni, nem is tudom.
Aktív témák
lo Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonEgy rang eléréséhez a regisztráció óta eltelt időnek és a kombinált hozzászólások...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest