- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
-
válasz
INGJOKE #1443 üzenetére
Nem, csak addikt. Itt a táblázat. A jobb oldalát nézd.
-
-
-
válasz
INGJOKE #1433 üzenetére
Lásd a blogbejegyzésben, és igen, nagy eséllyel véglegesek.
-
-
-
válasz
m0h0senator #1332 üzenetére
Topik törléssel esetleg.
-
-
-
-
-
Egy se, de erről volt már szó korábban.
-
-
-
válasz
Donki Hóte #1069 üzenetére
Mert jelenleg ilyen rendszer van. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyszer majd nem lehet más, de most csak ráncfelvarrásra van kapacitás, egy új rangrendszert alapjaitól felépíteni nincs.
-
Nyugalom Urak!
-
-
-
-
-
válasz
Sirandrish #858 üzenetére
A magam részéről kétlem, hogy ebből szavazás lesz, az okokat fentebb koxx már leírta ha jól rémlik. De a felmerült kifogásokat mi is látjuk, ezeket megpróbáljuk valami módon orvosolni, aztán az lesz. A törzstag egyébként csak az egyik probléma, a másik, hogy sokan kifogásolták a "lefokozást", a harmadik pedig, hogy 10-15 éves tagok szaladgálnak junior ranggal.
-
-
válasz
elfelejtette #666 üzenetére
Ez kevés lett volna, mert most pl. az újoncoknál volt az egyik lényeges változás, és ahogy tegnap is írtam, nem jó, ha a tagok nagyon nagy hányada 1-2 rangban van.
-
-
Amúgy azok figyelmébe ajánlva jelzem, akik szerint sz@runk mindenki fejére, hogy jobb későn mint soha alapon még most is mérlegeljük az építő jellegű kritikákat, és nincs kizárva, hogy lesz még finomítás a rendszeren. Persze gyökeres változásokra már nem kell számítani, de egy-két határ tolódhat még ide-oda.
-
-
"Minden mással kapcsolatban folyton kimegy."
Azért ez a "folyton" költői túlzás. Tény és való, van rendszerüzenet funkció, de azt se tudom mikor kaptunk utoljára ilyen üzenetet, és összesen is talán 5-6 alkalom volt. Arról nem is beszélve, hogy a tagság 80%-át pont nem érdekli a rangja. Szerintem...
-
-
-
-
-
válasz
diablo1984 #297 üzenetére
A szakmai, a közösségi, és a piaci. Itt van egy kalkulátor, amivel ki tudod számolni a kombinált hozzászólásszámodat, amire a rangot kapod. Az eredményként kiadott rangok most persze nem aktuálisak, de ettől a hsz. számlálásra megteszi.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
expander #155 üzenetére
Le lett írva ez is márciusban, biztosan létezik, vagy ki lehet találni a jelenlegitől is jobb megvalósítást, de sajnos a "lezsoidő" jelenleg ezt tette lehetővé, így csak a határszámokba kellett belenyúlni, a számítási módszerek komoly változtatása most nem fért bele, ettől nagyobb dolgok vannak folyamatban éppen.
-
válasz
#16514048 #151 üzenetére
Márciusban volt lehetőség ötletelni, akár egy-egy rangra, akár komplexen az egész rendszerre. Amennyire lehetett figyelembe lettek véve az akkori kérések, lásd a Jómunkásembert ellenzők és támogatók is elégedettek most.
-
-
-
-
Igen, most moderátor vagyok, de engem személy szerint előtte sem foglalkoztattak a rangok. OK, megjegyeztem, hogy "hopp, őstag lettem", de sosem csináltam problémát abból, hogy épp mi van odaírva a nevem alá. Jómunkásember nem voltam, mert amikor elértem már egyéni rangos voltam, de az se zavart volna. Persze elfogadom, ha valaki egy kicsit nagyobb jelentőséget tulajdonít ennek, de egyesek már hajlamosak átesni a ló túlsó oldalára, akár azzal ahogy ragaszkodnak hozzá, akár azzal, ahogyan irtóznak tőle.
-
-
-
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Bizony, egyrészt szembetűnő ha valaki tényleg friss - 1-2 napos - reg, ami az aprón jól jöhet. Ha csak pár embert nagyobb óvatosságra ösztönöz, már megérte. Másrészt a keveset hozzászólók gyorsabban előre tudnak lépni valamelyest.
Ugyanakkor elismeri azokat is, akik szinte csak az aprón vannak jelen, hozzászólásuk kevés van, így a rangjuk sok év alatt sem fejlődött. Nekem is van személyes ismerősöm aki nagy aprós, 13 éves regje van, így újoncból most Ő is csendes tag lett.
-
válasz
twollah1976 #8 üzenetére
Valamilyen rangrendszer szerintem minden fórumon van, így a PH-nak is megvan a sajátja. Szerintem egyébként jó ha van, ösztönöz az aktivitásra és jutalmazza azt, bár az igaz, hogy néha egyesek hajlamosak megtévedni, és azt gondoljni ha az ő rangjuk magasabb, akkor többet megengedhetnek maguknak az alacsonyabb rangúval szemben. Ez viszont nem a rangrendszer hibája, csak azé az egy-két megtévedt tagé.
-
A rang kalkulátor nem hivatalos PH "alkalmazás", így annak frissítésébe nem tudunk beleszólni.
Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest