Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Chris0321 #1124 üzenetére
És hát ez bármikor változhat is, ha a kalandos kedvű moderátorunk netán úgy dönt, hogy átrak bármely topicot a blogoszférába (hogy ne lássák, mert nem tetszenek neki az ott írtak), ahol már nem számítanak a hsz-ek.
@Lauda (#1128) : az ON topicot rakta át egy mozdulattal, lenullázva ezzel 60 ezer hozzászólást (tőlem is több ezret) , amit ~7-8 év alatt hoztunk össze. A metódus ugyanaz, de a végeredmény nem, mert a szorzó sincs kőbe vésve, illetve nem igazán következetes ez a dolog.
-
válasz
Chris0321 #1121 üzenetére
Egyrészt nem mindenki ismeri a képletet
Milyen képletet?
a kalulátor azt is kiírta eddig mennyi hozzászólás kell a következő szintig.
Mondjuk ez tényleg nagy dolog. Kijön, hogy van 29500 kombináltam, a titán rang 30000-nél következik. Ez akárhogy is nézem 500 kombinált hozzászólás. Persze lehet csak nekem túl egyszerű ez az egész és furcsállom, hogy valakik kalkulátorral számolják ezt.
K1nG HuNp
-
Somatom
veterán
válasz
Chris0321 #989 üzenetére
Van benne blogos pofázás, de túlnyomóan szakmai hsz. -ek. Ezért írtam, hogy az új rendszer egyáltalán nem a valós teljesítményt ösztönzi, inkább az eltelt időt. A régi rangrendszerben nagyjából arányos volt az eltelt idő alatt elérhető rang. Az új számítás alapján az eltelt idő hiánya miatt három ranggal vagyok hátrébb, mint amiben a hsz. -eim alapján lennék. Ez azt is jelenti, hogy ha a következő három évben egyetlen hsz. -t sem írnék, akkor is lépkednék fel a ranglétrán, egészen veteránig. Sztem ez a matek aránytalan.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Chris0321 #856 üzenetére
(#856) Chris0321
Valamikor azután, hogy az összes lapcsalád átállt az új felületre. A készítők az új kalkulátort új verzióban szeretnék, esélyes, hogy scriptes megoldás lesz, de addig nincs értelme amíg nem állt át az összes lapcsalád, mert a jelenlegi scriptek nem működnek az új felületen. Ezzel még lesz egy kis meló.(#858) Sirandrish
Kis türelmeteket kérjük, biztosan finomítva lesz még mire felveszi a végleges formáját. -
-
Pakmara
őstag
válasz
Chris0321 #764 üzenetére
Én egy pontot találok az új rendszerben ami (számomra, bár a régieket ez pont nem érinti) érdemi változás. Egyedi arcképre később vagy jogosult. Gondolom ez (is) célja volt az átszabásnak. A régi rendszerben is messze voltam tőle (mind időben, mind aktivitásban) uh azért nem habzik a szám, lesz időm kitalálni mit szeretnék
. Egyedi képet leszámítva számomra az elért rangom nem sokat jelent.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chris0321 #574 üzenetére
De miért így kell ezt felfogni? Ez egy fórum, nem tök mind1 kinek milyen rangja van? Én is sírhatnék hogy maxon voltam, most meg kell vagy 15 ezer vagy mit tudom én mennyi hozzászólás újra, de kit érdekel? Fel kell fogni a PH kinőtte már ezt a rangsort, változtatni kellett rajta kész, ez van. Szerintem az életben vannak sokkal fontosabb dolgok, mint egy ilyen kis pitiáner hülyeség hogy éppen kinek mi van a neve alatt.
Aktív témák
lo Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonEgy rang eléréséhez a regisztráció óta eltelt időnek és a kombinált hozzászólások...
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest