Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy.4591
csendes tag
-
Felho1976
csendes tag
Sziasztok. Mi 10T pro Miui 12.5.4 eltűnt a ne zavarj üzemmód időzítésnél a lehetőség, hogy több szabályt is beállítsak. Csak egy ki-be kapcsoló csúszka van, illetve a be és kikapcsolás időpontja. Hová tűnt a tovább ahol további szabályokat tudtam hozzáadni? Tapasztalatatok ti is ilyet? Hogyan lehet kijavítani?
-
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
z123456z #3744 üzenetére
Szerintem a 12-t mi már nem fogjuk megkapni. A Google októberben szeretné kiadni a végleges változatot, ha esetleg a Xiaomi meggondolja magát és kiadják a 8T-re is, az még nagyon hosszú hónapok múlva lesz.
Elsőnek inkább ezt hozzák rendbe, mert van benne mit kijavítani. -
z123456z
őstag
Az eddigi tapasztalatok alapján a full gyári készülékeknél nem okoz problémát az új frissítés? Mert akkor felrakom, semmi launchert és egyebet nem használok, akkor nem lehet gondom.
-
-
Csatsa
tag
23.000.- volt a xiaomi szervíznél akciósan, amúgy 25.000.- lett volna.
Plusz postaköltség oda-vissza 4.000.-Én Kínából rendeltem kerettel együtt inkább, így volt postaköltséggel 10.500.- a kijelző, + vettem hozzá új aksit 6.000.-ért itthon ha már szét volt szedve legyen az is új.
-
seger
addikt
Redmi note 8 T. Kijelző csere mennyibe kerül? Valakinek tapasztalata?
-
Szép napot!
Pár napja érzékelem, hogy a tárcsázó nagyon lassan reagál, több mp késések. Újra lehet a tárcsázót telepíteni, vagy másikat használni? -
Trilla
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3729 üzenetére
Siker, nagyon köszönöm.
-
-
Trilla
csendes tag
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy az új kapcsoló panel csoport hogy és miért változott vissza a hagyományos kinézetre?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3724 üzenetére
Az megvolt...
Adamis: én is ezt mondtam neki, de szereti használni.
(Én sose kapcsoltam még be) -
-
zeon.hu
nagyúr
Messenger buborék:
Asszonykám Redmi Note 8T-jén a messenger buborék random helyeken jelenik meg a legutóbbi droid 11 frissítés óta.
Előző messenger verziónál is és most az alkalmazás frissítés után is.
Ez még nem is lenne nagy baj, de néha olyan helyre teszi, ahol nem érhető el, pl a navi sáv alá:Van erre megoldás vagy messenger hiba?
-
Milker
csendes tag
Sziasztok!
Frissítés után az üzemidő majd a felére esett, viszont miután bekapcsoltam a teljes képernyő jelzèsènek elrejtèsèt látszólag visszatèrt az eredeti kapacitás.
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Osztott képernyős módot hol lehet bekapcsolni?
Asszony Note 8T-je frissült és nem találja.
Alkalmazás váltóban hosszan nyomva az adott alkalmazás infó ablaka jön be.
MIUI Global 12.0.2 stabil. -
kovacss72
aktív tag
válasz
LadaLord #3716 üzenetére
Szia!
Az enyém RN8 (4+64) 1,5 évesen makulátlan állapotban, üvegfóliával, hátlaptokkal, +1 új gyári fliptokkal, házhozszállítva 40e -ért kelt el 1 hete. Általában 35-40e között hirdetik és pont ezért szerintem sokkal jobban megéri egy Redmi Note 9 vagy méginkább a 9 Pro, amit 40-45 -ért megkapsz. Mindenben jobb, bőven megéri a különbözet.
Átlagos felhasználásra teljesen jó a RN8 is, de én pont az előbbiek miatt 30 -nál többet nem adnék egy kifogástalan állapotúért sem. -
LadaLord
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy manapság ez a készülék mennyire használható? Feleségemnek kellene valami telefon az első generációs Huawei P Smart helyett, és árulnak egy ilyent a közelben. Mi a reális használtpiaci ára most kb? Felhasználás az teljesen átlagos: fb, messenger, viber, böngészés, YouTube, gyermekről pár fotó készítés.
Köszönöm előre is!Üdv,
T. -
-
dniki88
tag
Feltelepítettem a frissítést, kár volt. Minden fagy, beállítások menü is. Gondoltam csinálok onnan egy visszaállítást, de kifagy egyből. Gyakorlatilag a Note 4 volt az utolsó Xiaomi/Redmi amivel nem voltak ilyen gondjaim.
-
77karesz
tag
Hali! Most jött le nekem is az Android11frissítés. Letöltöttem,de nemtom,hogy rá merjek - e nyomni sz újraindításra . Nekem RN8-van. Egyedül a gyors merüléstől félek. Vagy van még valami rossz benn ?
-
Flowtation
őstag
válasz
hellboy.4591 #3707 üzenetére
de nekem csak a néma üzemmód kell, nem a DND. Emlékeim szerint azt is lehetett külön időzíteni.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
Flowtation #3706 üzenetére
Beállítások->Hangok és rezgések->Ne zavarjon->A bekapcsolás időzítése
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #3705 üzenetére
Én most nem találom az időzíthető néma módot. Eddig volt...
-
Zoli bácsi
őstag
Én is feltettem ezt az Android 11-et, aztán csináltam egy gyári állapotra állítást. Iszonyúan merül, úgy hogy nem is igazán használom. Eddig félretéve, kb napi 10%-ot merült, annyi használattal hogy 2x ránéztem mennyi az idő, és keresett-e valaki. Ez az érték most 30% körül lett....
Az a gond megoldódott, hogy eddig fél perc múlva találta meg a wifit, ez most kb. 5 mp lett.
Átnéztem a beállításokat reset után, hogy testre szabjam, nem igazán látok változást az előző rendszerhez képest. Ez az üzemidő.. nekem durva.... -
hellboy.4591
csendes tag
"T" nélküli Note 8-ra jött egy új frissítés (12.0.3.0). Remélem mi is megkapjuk hamarosan és a tapasztalt hibákból kigyomlál egy marékkal.
-
hhgygy
senior tag
válasz
Flowtation #3698 üzenetére
Akkor nyilván nem használsz launchert gesztusvezérléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.
- Ukrajnai háború
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Hobby rádiós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest