Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Tökéletes töketlenség
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curka
csendes tag
A majmok most vették fel velem a kapcsolatot 3 hét után talán most történik valami. eddig 14 autóm veszett el. 599GTO Ferrari, Ferrari 458 Spider, Ferrari Enzo Frerrari, Ferrari FF, Ferrari F12 Berlinetta, '69 Chevrolet Stingray 427, Pagani Zonda F, Porsche 911 RSR (2013). Porsche 911 Turbo (2009), Veneno Lamborghini, Lexus IS 350 F Sport (2014), 3-Eleven Lotus, McLaren P1 ™ Ferrari 458 Italia.
-
Curka
csendes tag
Ma feldobta, hogy akciósan megvehetem a Lotus 3-Eleven-t. Ez is meg volt már rég. Így már 10 körül jár amit kiloptak a garázsomból. Természetesen válasz nem jött egyik csatornán sem.
-
Curka
csendes tag
válasz agyrágóbogár #9663 üzenetére
Értem de nekem 6 kocsi tűnt el meg egy csomó fejlesztés és a supportot nem tudom elérni. Már mindenhol próbáltam üzenet, mail. facebook, Play, saját oldal de semmi.
-
Curka
csendes tag
de azt se hiszem hogy ez csak nálam van
-
Curka
csendes tag
A legnagyobb baj a veszteség mellett hogy köpnek rám. Már mindenhol írtam nekik de semmi.
-
Curka
csendes tag
Az összes eddig megszerezhető autóból kb. 5 nem volt meg most 20 hiányzik a garázsomból. a Support még mindig néma. már négy levelet írtam nekik és jeleztem a facebook oldalukon is a hibát de köpnek rá.
-
Curka
csendes tag
Ma felkínálta hogy akciósan megvehetem 105 gold-ért a Chevrolet '69 Stingray 427 ami több mint egy éve megvolt és a küldetés is 100%-os ugyan így megvehetem a ferrari enzo-t is. Ez tiszta hülye, Ezek a hibák csak nálam jelentkeztek? Írtam a supportnak is de semmi válasz.
-
Curka
csendes tag
Most nézem van még hiba. A McLaren P1 ™ úgy ahogy volt eltűnt és most felajánlotta hogy megvehetem. persze az is nullás és még meg is kell venni
-
Curka
csendes tag
Üdv! Csak egy kérdés. Az utolsó frissítéssel az Exclusive Series-be bekerült a Mercedes- AMG GT3, de nullásan tehát semmi fejlesztés pedig tudomásom szerint ez már egy rég megszerzett kocsi volt és nem is volt nullás hiszen 71.7-re kellett húzni a Victory by Design special event-be. Más is így járt vagy csak én vagyok ilyen szerencsés. ez nem kevés gold bukta.
-
Curka
csendes tag
Üdv! Nekem PR 87.8 van és az említett elimination egyszerűen nem megy. Már csak ez hiányzik de több mint 100 próbálkozáson túl vagyok a bot-ok nem hogy nem butulnak de még egyre okosabbak Átlagosan 4. vagyok 2x sikerült a második hely. Nem értem. az összes többin ebben a szériában simán nyertem
-
Curka
csendes tag
Üdv! Csak nekem maradt ki a 30 Gold napi bónusz? Tegnap (jan. 31. vasárnap) volt a +200% R$ nálam
-
Curka
csendes tag
Engem most a 34 szopat
-
Curka
csendes tag
Üdv! csak egy kérdés 31. dubai autodrome 2 kör nem lehet ütközni ezt hogy a francba lehet megcsinálni? full tuning mind a két verda és még ütközéssel sincs esélyem nyerni nem hogy nélküle. van valami trükk?
-
Curka
csendes tag
válasz Gyurma_13 #5082 üzenetére
Nem így butítottam ezt még megpróbálom de nálam mindig az F. Galloway az első és az az érdekes hogy ha néha butul és pl. 5:20 az ideje ez 50-böl 1x akkor is második vagyok és akkor is kb. 2 másodpercel elmaradva pedig hiba nélkül megyek. Olyan mintha a játék nem engedne nyerni.
-
Curka
csendes tag
Ezt most már nem hiszem el több mint 100 próbálkozáson vagyok túl és egyszerűen nem lehet megcsinálni. Full tuning a verda és 4:58-nál nem tudok jobb időt menni az elő meg megy 4:56-ot. 3 éve játszok vele de most nagyon kiborított. Nem is tudok továbblépni míg ez meg nincs agyrém.
-
Curka
csendes tag
Tök érdekes mert néztem YouTube videót és ott már az első ütközésnél megadja én meg vagy 10x rongyolok bele és semmi. Esetleg valami ötlet?
-
Curka
csendes tag
Szeretnék még egy kis infót szerezni a játékkal kapcsolatban. Néha felugrik egy kis ablak alul egy egy verseny után és közli velem, hogy mennyi goldot kapok. Addig már eljutottam hogy a jobb alsó sarokban lévő kis kupára ha kattintok akkor ott van egy lista teljesítendő dolgokról "Achievement" de se jóváírásra nem kerül a gold amit ír mikor futam végén felugrik se a listában nem találom utána. Ha esetleg valaki érthetően leírná hogyan is működik ez azért nagyon hálás lennék.
-
Curka
csendes tag
10/2 megint esélyes
-
Curka
csendes tag
sajna nekem ez héber
-
Curka
csendes tag
Ja arról nem is beszélve hogy egészen a 8. napig elég volt a második tuning kör és a harmadiknak meg két nap kell. OKOS.
-
Curka
csendes tag
Számomra az is idegesítő, hogy ha végzek egy adott nappal nem enged tovább. Gondolom nem vagyok egyedül azzal a problémával hogy nem tudok egész nap játszani mert dolgozni esetleg suliba kell járni így csak este jut egy kis idő játékra de mivel az autó szervizelése is időt vesz igénybe így szinte teljesen lehetetlen teljesíteni. Arról nem is beszélve hogy ha már az ember végigszenvedi a küldetéseket legalább ne kerülne 3x annyiba a tuning amire szükség van mint az autó tényleges vételára,. Ez a 330Km/h kiverte nálam a biztosítékot. Egy rakás aranyat és pénzt rávertem a gépre és így sem tudom megcsinálni így elveszett az egész inkább hagytam volna a franca az egészet és a tuning árán meg is vehettem volna. Így se lé se verda. Gratulálok a készítőknek sikerült megutáltatni a játékot velem pedig több mint 3 éve játszottam vele.
-
Curka
csendes tag
Kb. 20. nekifutásra is csak 325Km/h a max amit ki tudok hozni belőle ezeknek elment az esze....
-
Curka
csendes tag
Üdv! Stage 7 feladatokat leírná valaki érthetően. a 3. nem teljesen tiszta számomra
-
Curka
csendes tag
Én is úgy nyomom telón. csak hiába döntöm megy arra amerre éppen állt mikor beragad és fékez, mikor meg megáll akkor elkezd tolatni. A mezőny meg persze szépen elhúz arról nem is beszélve, hogy ha épp kanyar előtt ragad be akkor szépen falnak is vág és annyi a kocsinak.
[ Szerkesztve ]
-
Curka
csendes tag
Üdv! Csak nekem van megbolondulva az utolsó frissítés óta, vagy más is találkozott a problémával. Verseny közben beragad a kormány veszettül fékez nullára és elkezd tolatni. Sorra bukom a versenyeket miatta.
-
Curka
csendes tag
2 kör Brands Hatch, Hyundai i20 WRC nekem nem akar összejönni bárhogy próbálom vagy első vagyok és nem csúszkálok vagy összehozom a 20 másodpercet de akkor nem leszek első
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest