Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
Köszönöm, akkor elidőzök a piros autóknál, és nem sietek. Mert elég komoly autók vannak még hátra, gyűjtök egy kis zsozsót
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Gyurma_13 #1395 üzenetére
Nem tudok róla. Lirion posztolta nemrég a zsírosabb futamokat, azóta jött be a képbe a Ferrari Classic.
Feel Good Inc.
-
-
Gyurma_13
aktív tag
Szia!
A ferraris frissítés óta van ez, hogy nem kell várnom az időfutamoknál, bármennyiszer engedi a versenyt.
A 28.-i frissítést nem töltöttem még le. iPad minin játszom, csalások nélkül.
Azt hittem ez az új frissítés egyik velejárója, de az ismerősöknek még mindig megvan, ezért is jöttem ide a fórumra, hátha valaki másnak is ez lett.Plaszy:
Nekem is az a frissítés van fent, de egyelőre örülök ennek a bugnak, ha ez az, mert legalább így tudom javítani az időimet, van ahol a top500-ba becsúsztam, mert volt lehetőség probálkozni[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok miért tűnt el a Time trialos számlálóm? Az ami a RS$ előtt van fent a fejlécen.
Vagy egy bizonyos szint után már nem kell várni az újratöltést? Végülis így akár mennyit lehet próbálkozni, nem hiányzik, csak nem értem, mert akivel beszéltem mindenkinek megvan még.
85 szinten vagyok.Megpóbàlok képet is beszúrni.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
fatorzs
tag
A mercit nem ajánlotta fel, a nissant meg az audit igen (persze pénz nincs rá ) Nekem csak az sl van meg ezek közül, szóval érdekes.
Más. Aki high-end telefonon játszik, annak van aktív aero az autókon? Kinyíló spoilerek, légfék, ilyesmik. Moto G-n nincs sajna, nekem eléggé hiányzik.
-
Kronok
tag
nem láttam az Audi R18-at (lehet azért mert azt is nézi, h az adott széria elérhető Neked), a Mercedes-t facebook-on láttam, a telefonon a Nissant hozza fel
Prestige PowerMatch széria nálam úgy néz ki, h
Bentley Continental GT Speed
Mercedes-Benz SLS AMG GT3
Mercedes-Benz SLS AMG GT3
ha belépek és játszani akarok egyet látom a Bentley aztán egy üresség és jön a Mercedes SLS AMG GT3
hogy még furább legyen 100% megcsináltamNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Pompi
MODERÁTOR
Mercedes SL 65 AMG Black Series a Prestige PowerMatch szériába illetve a Grand Tourer Supremacy szériába kell.
Amúgy érdekes ez a kedvezmény rendszer most a héten. A heti 40% off akció a Nissan JR GT-R-re van a héten, gondoltam is, hogy fasza még egy olyan autó akicóban ami már megvan. Erre tegnap egyszercsak bedobta az Audi R18-at 50% off-ban, 4 milla helyett 2 milla, még jó, hogy volt pénzem, mert pont erre hajtottam. Akartam is kérdezni, hogy ez ilyen egyedi akció lehetett, vagy másnak is bedobta? Mert pl. nálam ezt a Mercedes SL 65-öt nem adta.
Feel Good Inc.
-
Kronok
tag
jelenleg Mercedes SL 65 AMG 40% kedvezménnyel vásárolható
az a helyzet, h nálam Mercedes SLS AMG és Mercedes SLS AMG GT3 van a Mercedes kategóriában, nálatok is?131 szint 28 gold
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
szmar
csendes tag
Nekem van egy olyan profilom ami egymás utan folyamatosan kapja a letiltásokat mert nagyon sok milliárd gold van benne(ha az egyik lejár, utana,szinte rögtön jön az új üzenet) de véglegesre sosem írta,szóval szerintem nagy csibeszseget kéne csinálni hozzá, ha el lehet érni egyáltalán
-
pro96
tag
Hello mindenkinek! Gyors kérdés: előfordult már valakivel, hogy végleges "Ban"-t kapott? Mondjuk, jó pár kisebb letiltás után véglegeset?
SG S2 --->SG Gr.Pr. --->Honor 8--->Lenovo P2--->Redmi Note 8 pro--->Redmi note 13 pro 5g
-
l4ci
tag
-
Pompi
MODERÁTOR
"Viszont azt vettem észre, hogy egyre több FAME kell egy szintlépéshez, mintha szépen fokozatosan növekedne a következő szintlépéshez szükséges mennyiség."
Hát ez teljesen nyílvánvaló és logikus is, hogy így van. Ez minden tapasztali pontot gyűjtögető és szint lépdesős játékban így van.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
l4ci
tag
175 - 32 GOLD
200 - 35 GOLDHa így megy tovább, lassan már 40 GOLD-ot fogok kapni szintlépésnél. Viszont azt vettem észre, hogy egyre több FAME kell egy szintlépéshez, mintha szépen fokozatosan növekedne a következő szintlépéshez szükséges mennyiség. "Régen" elég volt 10 db 5800-at érő Suzuka, most meg már a 2 db 30400-at érő (duplázóval) Ferrari Le Mans se elég a szintlépéshez...
-
l4ci
tag
Előre szólók, hogy nem lesz egyszerű végigvinni, még az Audival sem. Bizonyos pályákon csak PR 94 szinttel tudsz indulni, ezek nélkül pedig elég nehéz eljutni a végéig.
Nekem pl. a Porsche 919-hez meg kellett vennem GOLD-ért az upgrade-eket, mert nem bolgodultam az Audival, ahol ráadásul sokkal drágább is az upgrade (Engine 3: 130 GOLD, Engine 4: több mint 700.000 RS), de még ezeket is megvettem, mert a 10 körös versenyen a Toyoták egyenesben simán letoltak, még így is többször kell nekifutnom, hogy összejöjjön az első hely. Van amikor pedig már a 6. körben lekörözöm a mezőny végét, fene se érti ezt az AI-t... -
l4ci
tag
Érdekes ez az új gold farmoló rendszer, de azért az érdekelne, hogy mégis mitől függ, hogy kinek mennyi aranyat ad szintlépésnél. Nektek mégis mennyit ad és milyen szinten vagytok?
Nekem 166-nál 30 GOLD. -
Kronok
tag
az eddig is úgy volt, h ami futamot megnyersz és bearanyozódik annál nincs PR követelmény már de,
több olyan futamom is volt/van amit azért nem tudtam teljesíteni mert a kocsi PR szintje nem érte el a futamhoz szükséges PR szintet, pl AWD Attack 4 cup, 5 cup futamához 60 goldos frissítésre lett volna szükség, nem költöttem ennyit a kocsira, most néztem simán engedett játszani és megnyertem a futamot és 100% lett.
közben végignézve az összes futamot ahol eddig nem tudtam versenyezni mert fejleszteni kellett volna kocsit (gold-al mert a pénzes fejlesztések mind elfogytak), simán eltudtam indulni a futamokon (olyan futamokra gondolok ahol még 1x nem versenyeztem)Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Kronok
tag
A CUP futamoknál eddig szerepelt egy bizonyos PR szint, ha ez alatt volt a kocsi PR szintje nem indulhattál az adott futamon, észrevettétek, h ez megszűnt? Ferrari frissítés óta van ez
Az előző frissítésnél a nem saját tulajdonban lévő kocsik árát szedték le, nem tudom melyik hiányzik jobbanNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
-
Sordoran
addikt
Én is Audi-ra gyűjtök, és már 3.3 millió van, ha ennyivel feloldom akkor is beadja akciót? Eddig mindig a teljes árat összeszedtem a biztonság kedvéért, de azért most nem szívesen szedném tovább azt a 700ezret.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Pompi
MODERÁTOR
Én még nem vittem végig az Endurance Kinget, mert megvenném az Audit 20% offban, csak ahhoz össze kell brusztolni azért 3.2 millát. Cheat nélkül nem annyira haladós a játék, de szerintem így több értelme van, nagyobb kihívás.
De majd lehet kihagyom az Audit és végigviszem a Porschéval, aztán utána már azzal könnyebb farmolni.Spat amúgy tudom, gondolom az Open Wheel végére gondolsz, de Silvetstonból melyiket mondod?
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Lirion
addikt
Suzuka mellett a spa és a silverstone is farmolható, amiket meg lehet unni. De szerintem a le mans óta mindenki a 10 köröset farmolja, most az extra golddal, ami a szintlépésért jár meg pláne. Gyakorlatilag minden egyes verseny után az aktív agenttel lehet lépni egy szintet...
-
Pompi
MODERÁTOR
Na ezzel a Classic Ferrari szériával kaptunk pár új jobban fizető versenyt, már az elején vannak 2 körös LeMans-i futamok 40e körüli pénzzekel (clean race bónusz nélkül). Már nem csak a Suzukát lehet farmolni az Accolade Openen, hanem rá lehet únni kicsit LeMans-ra is
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Hát ha volt mentésed, akkor vissza kell belőle állítani így.
Vagy te a játék frissítésére gondolsz? Az meg Play-ből visszarak és frissül magától, letölti amit kell. Vagy nem értem
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
charlie1975
aktív tag
Sziasxtok segítsetek lécci újra telepítettem a játékot a mentésemnél már a le mansos update is fennt volt hogyan tudnám megint odáig frissíteni az alap játékot hogy vissza tudjam rakni a mentésemet?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Sordoran
addikt
válasz fatorzs #1354 üzenetére
Nem kicsit sunyi az EA. Berakják a hétvégére, hogy dupla Fame jár, mindenki szintezik mint a hülye, majd ahogy vége jön az új frissítés nagyobb gold mennyiséggel szintlépésnél. Még jó, hogy én már lvl 125 vagyok így elég ritkán lépek szintet.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
fatorzs
tag
55-ről 56. szintre lépéskor 3 helyett 20 gold
-
Pompi
MODERÁTOR
Lehet(ne) örülni. Masszív gold növekedés szint lépés után a mai update-tel. Plusz klasszik Ferrarik.
Mondjuk kitalálhatnának valamit, hogy ne megint a régi játékosok legyenek kihagyva a jóból.
így a 130. szinten annyira nem hoz ez lázba. Főleg ha belegondolok, hogy aki most kezdi el, mennyivel több aranya lesz mire erre a szintre jut.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
l4ci
tag
Tudtok olyan megbízható "hackelt" profilt vagy profilkészítőt, ami nem unlimited gold-ot és R$-t állít be, hanem én adhatom meg a kért mennyiséget?
Ugyanis emberi erőforrásokkal számolva lehetetlen ingyen unlockolni mindent, 6 hónap alatt 3000 gold körül gyüjtögettem és az utolsó 6 autó csekély 4200 gold lenne, plusz az upgrade-ek... -
charlie1975
aktív tag
Sikerült feltennem egy régi verziót ahol visszatudnám állítani a mentésemet de nem engedi mert frissíteni kéne hogy ugyanolyan verzió legyen mint ahol a mentést csináltam de sehol nem találok olyan lehetőséget ahol letöltené a frissitéseket
-
molnartibor
tag
Sziasztok
Nekem még az 50 gold hekkelős verzió van fent az a tervem h kihúzom 100% ra és csak úgy frissítenék a kérdésem a következő lenne: mennyi goldot farmoljak a frissítés előtt? 50k elég vagy legyen több?
Köszi előre is!
-
Viktor77
titán
válasz charlie1975 #1344 üzenetére
Mentesz egyet felhőbe (cloud save).
Az új telefonon meg bejelentkezel ugyanazzal az adatokkal, és nyomsz egy cloud load-ot (vagy mi a neve).Csinálni kell. Kész. Pont.
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy telefont cseréltem hogy lehetne megoldani hogy az új telómon onnan tudjam folytatni a játékot ahol tartottam?
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem úgy volt, hogy 27-én kezdődik valami event az LMP1-es autókkal? Mikor vége lett a LeMans sorozatnak kikerült a második oldalra, hogy akkor most lehet az Endurance Kingben használni a 919-et, meg indul 27-én egy másik special verseny. Na most ennek már semmi nyoma...
Feel Good Inc.
-
tutuhawer
őstag
nem fagy ki folyton, mert nem indítom el. Nem okoz gondot nem elindítani. A FIFA14 szar, ha izzad a kezem, azt is letettem, semmi gond. Megapolist játszottam, de nekem egy játék se mondja meg, mikor lépjek be... letöröltem Szóval nem gond, hogy egyelőre félretettem a real arcinget, majd ha eljön az ideje, újra játszom.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
thrill
tag
Elkezdte azt csinálni a game, hogy random helyeken (általában elég hamar) kilép magától. Általában már a menüben, de van hogy a verseny startjánál. Mitől lehet, van másnak is?
Csináltam már újraindítást, meg pár más dolgot, de semmi nem segített. Egy versenyt viszont nagy nehezen valahogy végigtudtam nyomni (egy ötköröst) de aztán folytatta tovább. -
Lirion
addikt
válasz tutuhawer #1337 üzenetére
de nekem az macerás
Sose fogom megérteni, hogy miféle macerát jelenthet akár egy telefon újra indítás vagy a grafika átállítása.. Ha valaki ennyit nem képes megtenni, hogy jobban fusson a játék (mert macerás lol), akkor meg is érdemli, hogy folyton kifagyjon és kidobálja...
-
tutuhawer
őstag
Nagyon király lett!
Szép dolgokat lehet varázsolni, de nekem már a menü is le tud fagyni, kidob a játék, ha olyanja van. Tudnék telefont újraindítani vagy fagyasztani programokat vagy grafikát basztatni, de nekem az macerás.
Inkább neki se állok a festésnek így.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
BLUE TORNADO
senior tag
Lefrissítettem, de azokat a Le Mans autókat nem akarja beadni, hiába gel van oldva az összes pálya. Ilyenkor mit lehet tenni?
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Pompi
MODERÁTOR
Ja most nézem, hogy csak a kérdést tettem fel, de illene nekem is leírni, akkor már. Én eddig motorháztető párti voltam, az open wheel autóknál álíítottam belső nézetre, de mostanában próbálom szoktatni magam a többi autónál is a belső nézetre, eddig is tudtam, hogy az lenne az "igazi", de kényelmeskedtem - akárcsak az assistokkal
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Heti körkérdésem: ki milyen nézetben játszik?
Feel Good Inc.
-
l4ci
tag
Ha csináltam volna screenshot-ot róla, akkor most becsatolnám, de mivel nincs ilyenem, így megpróbálom leírni: amikor megnyerted a versenyt, kidobja az arany serleget, meg az összeget amit nyertél, és elkezdi hozzáadni a jelenlegi pénzedhez. Utána ugyenezt eljátsza a fame-mel is, na itt célszerű megnyomni a home gombot (android-on, ipad-en nem próbáltam, mivel nincs) és kilőni a programot.
És igen, még a 2.3-ban is működik ez a "cheat", vagy újra működik, méghozzá mindhárom managerrel! Sőt, nekem még akkor is működik többnyire, amikor a fame-mel szintet lépek. Itt annyi a lényeg, hogy le kell okézni a 3 vagy 5 gold elfogadását, és amint megjelent a jobb felső sarokban az összeg, ott kell megnyomni a home gombot és szintén kilőni a programot. Utóbbi 90%-ban összejön, tehát megmaradnak a managereim és a napi bónusz is, de az Engineer 100%-ban megmarad minden esetben!Az 50 goldos trükk viszont tényleg nem működik sajnos, csak ez az R$ és Fame duplázós móka...
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Kösz az infót, ezért lehet, hogy belépek. Nagyon tetszik a festegetős része a játéknak, ügyes dolgokat lehet csinálni , Én egy hyundai logóra gondoltam, tükrözve normálisan mindkét oldalra elképzelhető akár
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tag
Nekem ma is feljott az ablak es kaptam kb 500 000 rs-t.
Show your colors on the Hyundai i20WRC for a chance to win 150 Gold!
As the World Cup heats up, it's time to show your support for your team. This weekend, customize the Hyundai i20WRC with your team or country colors and photo comment on this post with your design. We'll pick one random entry to receive 150 Gold!Full details:
-Customize the Hyundai i20WRC using your favorite World Cup team/country colors.
-Photo comment on this post with your completed customization.
-One entry per user, additional entries will not not increase your chances.
-Entries close 7AM PST Monday 23rd of June.
-1 entry will be randomly drawn to win 150 Gold.
-Winner will be announced here on Facebook and contacted in game.Get customizing Racers and show us your passion for the World Cup!
-
magery
tag
Szia!
Viszont a napi 100% bonuszt lehet ismételni és 50 gold gyűjtős trükk is megy. Mondjuk így az a vicces helyzet áll elő, hogy gyorsabban lehet goldot gyűjtögetni, mint r$-t. Vicces..
Le tudnád írni ezeknek a trükköknek a pontos menetét?
Köszi.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."/Woody Allen/
-
Lirion
addikt
A legjobb versenyek:
Endurance Kings 22 Le Mans Circuit Day Cup 10 155 700
Endurance Kings 22 Le Mans Circuit Night Cup 10 155 700Vertex Series 22 Silverstone GP Cup 5 31 900
Accolade Open 22 Suzuka GP Cup 5 31 500
Open Sky Challenge 20 Spa Cup 5 30 300
Vertex Series 18 Spa Cup 4 30 200
Supercar Elites 20 Spa Cup 4 28 300
Vertex Series 22 Catalunya GP Cup 5 27 800
Vertex Series 19 Suzuka GP Cup 4 27 400
GT1 Grand Tour 16 Bathurst Cup 5 27 300
Zenith Series 17 Bathurst Cup 4 26 200
Supercar Elites 22 Suzuka GP Cup 4 25 900
Zenith Series 20 Silverstone GP Cup 4 25 600
Zenith Series 12 Bathurst Cup 4 25 400
Vertex Series 20 Dubai GP Cup 4 25 200 -
Pompi
MODERÁTOR
válasz korcsillio #1314 üzenetére
Egy ideje automatikusan (is) készít felhőbe mentést, elvileg nem feltétele a facebook és/vagy google fiókos belépés. Próbáld ki: kis fogaskerék bal alul, majd megint a fogaskerék, cloud save - restore to device.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Meg volt az összes autóm,töröltem a telefonról mindent(új rom) most vissza akartam állítani titaniummal de újból előröl kezdi a játékot
Nincs esetleg valami megoldás hogy onnan folytassam ahol abba hagytam? -
Pompi
MODERÁTOR
Most olvasom, hogy az egy bug (volt), hogy elvesztek a fejlesztések amit a Road to LeMans alatt költöttünk az autókra, dolgoznak a problémán, elvileg vissza fogjuk kapni a pénzt / goldot ami ráköltöttünk:
Szerk: úgy néz ki, hogy már megy is a visszafizetés, most belépbe ez az üzenet fogadott és utána szépen visszacsilingeltek a dollárok a kasszámba - goldot nem költöttem rá, de kíváncsi lennék, hogy az is visszajön-e, a hivatlos tájékoztatás in-game currency-t ír, amibe elvileg ez is beletartozik.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Igen, ez a futam a legjobb a farmolásra. Nem is értem mert kb. "fél távon" van a sorozatok között ez az Accolade Open és utána sincs jó ideig (én még odáig nem jutottam el) olyan, amivel akár ugyan ennyit lehetne gyűjteni. Én ugyan nem trükközök, nem lövöm ki a gamét, nem indítom újra, ennyire nem sietek vele sehova, de ha tehetem, akkor a napi bónusz fentartása miatt is, futok itt naponta egy futamot elsőnek. Azzal szoktam magamnak kihívást csinálni, hogy nem a BMW-vel megyek, azzal már valóban az első körben az élen lehet menni, hanem az Audi-val, esetleg a Porschéval, azzal lehet pár körig üldözni őket és csak utána az élre állni Illetve ha BMW, akkor próbálom a magam legjobb idejét megdöntögetni, sokszor azt hittem már, hogy ennél ezzel a kocsival jobbat már nem fogok menni, de sikerült többször megdöntenem a saját aktuális legjobb időmet
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Egyébként egy ideig irogattam, hogy mik a "húsosabb" futamok:
Pro/am Supercap Cup
21/1
21/2
21/3 -19eSupercar Master Series
9/3 - 18e
16/3 - 19e
21/3 - 20eAccolade Open
18/3 - 22e
19/2 - 22e
22/3 - 31eGT1
11/3 - 21e
15/3 - 20e
16/1 - 27e
21/3 - 21e
22/1 - 24e
22/2 - 22eGT3
19/3 - 21e
20/2 - 22eFeel Good Inc.
-
l4ci
tag
Az Accolade Open utolsó versenye, az 5 körös Suzuka ideális R$ farmolásra. Szorzók nélkül fizet 31500-at, plusz clean race bonus. Napi bónusszal és managerrel 140000-et lehet keresni egy versennyel. Ha aktiválod az Engineer-t is, akkor egy óra alatt 6 versenyt lehet teljesíteni, az minimum 840000. Persze érdemes a vége számlálónál kilőni a game-et és újraindítani, ilyenkor megmaradnak a managereid és a bónusz is. Naponta össze lehet így szedni pár milliót, csak a végén már marha unalmas lesz csak Suzukában körözgetni, pláne ha már az első körben leelőzöl mindenkit...
-
Lirion
addikt
Ha ott jársz, akkor az ottani utolsó verseny a legjobb elérhető pénz forrás. 5 körös suzuka futam, ami ennél jobb, az már csak a játék vége felé lesz elérhető, a Koenigseggekkel, a vertex seriesben és az endurance kingben, ahol a le mansi autókkal lehet versenyezni. Egyébként keress 4 körös suzuka gp, Silverstone gp, vagy mount panorama versenyeket, ha az accolade open utolsó még nem elérhető neked.
-
plaszy
őstag
Szia!
Általában az adott széria utolsó "Cup" típusával. Ha odáig nehéz eljutnod, akkor a legutolsó "Cup" lehetőséggel szerintem.
Persze elsőnek kell lenni, és nem árt ha mindhárom fejet bepipálod.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Dashes
őstag
sziasztok!
melyik versenyekkel lehet egyszerűen, sok pénzt szerezni? jelenleg accolade open-nél járok. -
l4ci
tag
Az Audit úgy tudod 20% akcióval megvenni, hogy amikor az Endurance Kings szériában arra a küldetésre érsz, ami az Audi time trialt tartalmazza, akkor ott fel fogja ajánlani, hogy megveheteted 3 200 000 R$-ért.
Szerencsére pont ez előtt a küldetés előtt nyomtam egy Cloud save-et, így simán vissza tudtam tölteni a feloldás előtti állapotot...
Amúgy én nem alapállapotban kaptam meg a Porsche-t, hanem olyan állapotban, amennyire feltuningoltam (csak R$-el, Gold-ot nem toltam bele). Mondjuk én a 10 körös verseny végén kilőttem játékot, hátha megmaradnak a szorzóim, de csak az Auto Engineer maradt meg...
-
DigitXT
nagyúr
Én azt hittem, hogy még befejezhető lesz a Le Mans széria, később.
Mert ugyebár ezek új versenyek, nem csak valami heti TT. Hát nem.
Tegnap hagytam a francba, hogy majd ma: hát ez hiba volt.
(Mindegy, nincs jelentősége, már rég megvan a Porsche, stb.) -
BLUE TORNADO
senior tag
Ha lefrissítem a mostani verziót (Aston Martin verzió), akkor milyen új autókat kapok?
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
tag
Na sracok nekem is megvan. Kiesett a szemem mire vegigertem kb. Az elso szintu full tuningra meg mar most elment a nyeremenyem ~80%-a jo lenne meg ilyesmi versenysorozat, ilyen jo nyeremenyekkel. Meg az ilyen hosszu versenyeken beiktathatnanak valami idojaras valtozast, utkozeseket, esetleg box kiallast, mert az 5. Kortol meguntam a korozgetest.
Amugy szvsz. Lehetett volna meg cifrazni ezt az utolso megmerettetest: este,HUD es rasegites nelkul, palya elhagyas es koccanas mentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest