Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Előre szólók, hogy nem lesz egyszerű végigvinni, még az Audival sem. Bizonyos pályákon csak PR 94 szinttel tudsz indulni, ezek nélkül pedig elég nehéz eljutni a végéig.
Nekem pl. a Porsche 919-hez meg kellett vennem GOLD-ért az upgrade-eket, mert nem bolgodultam az Audival, ahol ráadásul sokkal drágább is az upgrade (Engine 3: 130 GOLD, Engine 4: több mint 700.000 RS), de még ezeket is megvettem, mert a 10 körös versenyen a Toyoták egyenesben simán letoltak, még így is többször kell nekifutnom, hogy összejöjjön az első hely. Van amikor pedig már a 6. körben lekörözöm a mezőny végét, fene se érti ezt az AI-t... -
Sordoran
addikt
Én is Audi-ra gyűjtök, és már 3.3 millió van, ha ennyivel feloldom akkor is beadja akciót? Eddig mindig a teljes árat összeszedtem a biztonság kedvéért, de azért most nem szívesen szedném tovább azt a 700ezret.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest