Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Ha csináltam volna screenshot-ot róla, akkor most becsatolnám, de mivel nincs ilyenem, így megpróbálom leírni: amikor megnyerted a versenyt, kidobja az arany serleget, meg az összeget amit nyertél, és elkezdi hozzáadni a jelenlegi pénzedhez. Utána ugyenezt eljátsza a fame-mel is, na itt célszerű megnyomni a home gombot (android-on, ipad-en nem próbáltam, mivel nincs) és kilőni a programot.
És igen, még a 2.3-ban is működik ez a "cheat", vagy újra működik, méghozzá mindhárom managerrel! Sőt, nekem még akkor is működik többnyire, amikor a fame-mel szintet lépek. Itt annyi a lényeg, hogy le kell okézni a 3 vagy 5 gold elfogadását, és amint megjelent a jobb felső sarokban az összeg, ott kell megnyomni a home gombot és szintén kilőni a programot. Utóbbi 90%-ban összejön, tehát megmaradnak a managereim és a napi bónusz is, de az Engineer 100%-ban megmarad minden esetben!Az 50 goldos trükk viszont tényleg nem működik sajnos, csak ez az R$ és Fame duplázós móka...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest