Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2451) #56573440 válasza Rengete (#2447) üzenetére


#56573440
törölt tag

De miért gondolod azt, hogy a gyártó kenyenek kedvének kitett platformon majd rugalmasan tudsz bármit tenni?

Veszel egy bármilyen tvt és egy raspberry pi 3at pl. Rasplex rá, és az egészet felragasztod a tv mögé. Cec-en kommunikál, tehát új táv se kell, és viszont látásra.

(#2452) pixta78 válasza sugarforce (#2450) üzenetére


pixta78
senior tag

Én sem de kiderítem...

Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!

(#2453) Rengete válasza #56573440 (#2451) üzenetére


Rengete
aktív tag

Erről a raspberry pi 3-ról még nem is hallottam.

(#2454) #56573440 válasza Rengete (#2453) üzenetére


#56573440
törölt tag

Nekem nagyon sokáig a pi2-vel ment a rasplex. Egy microsd kártyára kiírod az iso-t, és már bootoltatod is rá. Áramból alig eszik, egy telefontöltővel is elmegy (nem a 0.5 ma-es vackokkal), és annyi. Ki-be kapcsolgatni se kellett nálam, a tv visszapofázik neki hdmi-n -ha támogatja, de egy 2 éves alsó kat tv is tudja nálam-, így a felülete a tv távirányítóval kezelhető, kvázi mint a beépített smart.

De simán jó egy bármilyen külső box, pi/mi box/apple tv is támogatja ezeket szépen.

És továbbra is megoldható, hogy egy Kodi-t összelökj egy plex-el, akár távolról is. Natív vagy plexkodiconnect plugin, és ha lokál média külső vinyón van akkor azt a kodi alól nézheti, ha meg a szerveredről akar nézni valamit, akkor elindítja a plexet kodi alól aztán nézi azt. Így pl fel tudod lönki neki a kodi alá a mytv-t is ha mégis elege lenne az ondemand kínálatból.

Pl nálam most egy mi box megy android tv platformot futtat, van rajta a telenoros ingyenes pár csatornás mytv, van rá plex, kodi, meg társai amik akcióban 14 k körül vettem én, de alapvetően most is egy 20-as körül jön kínából.

(#2455) sugarforce válasza #56573440 (#2454) üzenetére


sugarforce
őstag

Nagy +1. :R

(#2456) Mauzes


Mauzes
őstag

Sziasztok!

Kérhetek pár infót arról, hogy miért jó, milyen pluszt ad, hogy a Plex-et a Kodi-n keresztül lehet használni plugin-nel? Nagyban megy erről a beszélgetés, szeretném jobban megérteni ezt. Jelenleg a Samu TV-s app-on keresztül használom a Plex-et, de ahogy látom, elég sokan esküsznek a Kodi-ra (Plex plugin-nel).

(#2457) sugarforce válasza Mauzes (#2456) üzenetére


sugarforce
őstag

Ha nincs semmi gondod a tv-s plex appal, akkor semmi. Én sem váltottam volna, ha az új tv-n normálisan megy a plex az igényeimnek megfelelően. Persze ettől függetlenül nem lett volna kadenciahelyes alejátszás sem, ha nem váltok.
Itt sokunknak az okoz gondot, hogy pl felirattal nézünk filmeket, sorozatokat, ahol a tizenes(és a webos-es is) plex kliens elkezd kódoltatni a szerverre a tv oprendszere miatt. Ha nincs "erőmű" a szervered alatt, akkor ez problémát fog okozni, lassú lesz, tovább tölt stb stb. Emellett problémás a hd hangok kiadása, sokaknak a dts is, amit a tv belső lejátszója simán visz, de a plex kliens nem tud hozzáférni, hála a tv gyártójának... Persze ha van egy élhető újabb i3-as vagy i5ös proci 4-8 gb rammal és ssd-vel, akkor maximum tekerésnél, betöltésnél lesz látható, hogy transzkódol a szerver.
Egy rasplex (rpi alapon) vagy egy kodis megoldás ebből a szempontból sokkal jobb, ott nem találkoztam még transzkódolással, mindent vitt eddig, nem volt gondja semmivel, a reakcióidő nulla, stb.
A kodi ezenfelül sokkaltöbb mindenre használható még, ezerféle addon van mindenre, kifejezetten jó community supporttal, így a plex plugin (vagy a plexkodiconnect) csak egy kis szelete az egésznek, amiben viszont sokkal jobb, ha olyan igényeid vannak.

(#2458) #56573440 válasza Mauzes (#2456) üzenetére


#56573440
törölt tag

Az a baj, hogy a Kodi és a Plex alapvetően más más céllal és felhasználásra készült. Az, hogy abból ki mire mit használ, az megint más kérdés.

A Kodi sokkal inkább lokális lejátszóként működik, abban iszonyat penge viszont. Rohadt jó a feliratkezelés, semmit nem szívtam ott még soha pl agentekkel ilyen miatt, nagyon jól támogatott a legváltozatosabb konténerek és formátumok lejátszása is, illetve pl iso-kat is eszik...

Cserébe ha nem egy kliens dolgozik egy lokális helyről, hanem van egy nas/pc amin tárolod a filmeket, és egynél több kliens csatlakozna hozzá, akkor a legjobb ha a szerver kap egy pl mysql-t, és ott tárolod a filmes/sorozatos adatbázist, hogy a kliensek tudják mivel hol tartottál. Megoldható, de nem mindenkinek és mindig egyértelmű ezt hogy vitelezd ki.

Cserébe a Plex rohadt jól központosított adatbázist használ hiszen van egy dedikált szervered, távoli eléréssel, kifele ha nincs sávszél de erő akad akkor transzkódoltathatod az anyagot, tudod a haverokkal megosztani esetleg a filmeket, és visszafele is megy ugye, és társai. Viszont cserébe lejátszónak esetenként nem a legideálisabb, főleg ha a tv gyártója úgy gondolja hogy nyaljon sót mindenki.

Mivel az egyik szerver oldalban erős, a másik lejátszóként az, így adja magát, hogy a kettőt esetleg összekösd. Ekkor a plex adja az adatbázist, a metaadatokat, a kodi meg játszik le. Így mindkét világból megkaphatod az összes előnyt, és hátrányod meg nem igazán van belőle.

De itt is az a kérdés, hogy mik az igények, miket szoktál meg. A Kodi, régen XBMC azért nagyon ment, sokan azt szokták meg, használták, így kapnak hozzá egyszerű, kezelhető funkciókat, amiket alapból nem tudott.

(#2459) sugarforce válasza #56573440 (#2458) üzenetére


sugarforce
őstag

főleg ha a tv gyártója úgy gondolja hogy nyaljon sót mindenki.
Pontosan ezért vagyok kiakadva a tv gyártókra, hogy miért kellett ennyire zárttá tenni a tv-ket, nehogy már esetleg érdemben lehessen rá fejleszteni és ne kerülő úton kelljen megoldani sok mindent.. Nagyon sok itteni komment is ezért születik sajnos... Akad, bufferel, lassú.
Egyik barátom egy éve vett tv-t, csodálom, hogy nem kapott agyvérzést a samu tv-s plextől, olyan érdekes anomáliákat produkál, hogy már lassan gyűrűk ura hisszúságú könyv folyamot lehetne írni belőle. :D
Persze a tizen előtti oprendszerekben minden ment, ahogy kellett... Talán majd észhez térnek egyszer, hogy változtatni kéne a hozzáálláson és majd újra használható lesz a tv-n is a plex, szőröstül-bőröstül.
Addig meg marad a külső lejátszó LE-vel.

(#2460) #56573440 válasza sugarforce (#2459) üzenetére


#56573440
törölt tag

Nem fognak szerintem. Egyáltalán nem érdekük. És nem is kell játszani a játékukat. Kolléga vett 30+ k körül a tvhez egyedül elérhető és azzal kizárólag kompatibilis wifi sticket. Eleve WTF kategória. Egy kenyérpirítóra már rádugok bármilyet szinte és használja... Aztán megint sokért vett kamerát, mert skypeolni akart rajta. Tudom hogy rétegigény, meg minden, de neki erre procosodott. Azt is kifizette, megint semmi mással nem kompatibilis. Majd egy nap azt mondta a gyártó, hogy viszlát Skype. Reggelre nem ment, azóta se, nincs alkalmazásboltban sem, nem lehet ráhekkelni, sehogy. Széttették a kezüket hogy sorry de már nem támogatott. Köszi b+.

Továbbra is tartom, hogy jó,jó a tv-s kliens amikor mondjuk jó, de én meg nem fogok új tv-t venni, amikor megszűnik egyik másik program támogatása, nem frissül esetleg, aztán szenvedek vele... Külső lejátszóból dunát lehet rekeszteni, kínából 10k körül megáll lábon egy droidos móka, aztán mehet rá libreelec, plex-el, ma, holnap és holnap után is ha bekapcsolom tudom használni nyűg, fájdalom és gond nélkül, nem szpok vele.

[ Szerkesztve ]

(#2461) pixta78 válasza sugarforce (#2459) üzenetére


pixta78
senior tag

Nem gondolom, hogy a tv gyártók nem tudnának olyan platformot hegeszteni a tv-hez, ami képes reccenés mentesen 4K tartalmat tolni. Pusztán kell nekik a "kapcsolt" értékesített mediaplayer/tv box stb... Még ha nem is saját Brand, de alkatrész ügyben igen érdekeltek! LG/ Samu...stb.
A csodás fogyasztói társadalom.

[ Szerkesztve ]

Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!

(#2462) Mauzes válasza #56573440 (#2458) üzenetére


Mauzes
őstag

Köszi mindenkinek!

A TV Plex app-ja ugyan önmagában megfelelő lenne, de maga a Samsung Smarthub egy hulladék, állandóan rohadt sokáig frissít meg néha le is fagy. És mivel a Netflix app-ja még sokkal szarabb, ezért mindenképpen kell vennem médialejátszót.

Maga a Plex mindenképpen marad, mert több helyről nézem a videóimat és kell az, hogy mindenhonnan könnyen elérjem, a nézett státusszal együtt. A Kodi azért merült fel, mert azért alapvetően mégis csak a belső hálón, otthon nézem a videók 90%-át, és ha erre jobb a Kodi, akkor valószínűleg megéri kipróbálni (a Plex adatbázissal kombinálva).

A PlexKodiConnect és a natív Plex plugin között mi a különbség?

(#2463) sugarforce válasza #56573440 (#2460) üzenetére


sugarforce
őstag

Nekem sincsenek nedves almaim ezzel kapcsolatban, a tv nalam mar csak egy kijelzo, meg max youtube lejatszo aztan csokolom.

(#2464) sugarforce válasza pixta78 (#2461) üzenetére


sugarforce
őstag

Persze, nyilvan nem a tudas hianyzik, hanem tudatos dontesek sorozata az ok, amihez fuzodnek uzleti erdekek.

(#2465) Rengete


Rengete
aktív tag

A gyerekeim külön élnek tőlem. A lányom Samsung UE40H6400 tvéjén tökéletesen megy a plex neten keresztül az én otthoni szerveremről. 720p beletekerésnél azonnal reagál.

(#2466) sugarforce válasza Rengete (#2465) üzenetére


sugarforce
őstag

Igen, az meg a tizen elotti szeria, azokkal meg nem volt gond. J szeriatol valtottak a mostani tizen verziora.
Nekem F szerias volt evekig gond nelkul.

[ Szerkesztve ]

(#2467) pixta78 válasza sugarforce (#2464) üzenetére


pixta78
senior tag

Feltettem egy Codec pakkot és megy a Pc-n a 3D. Nem értem...
Bár a Plex player nem tolja...

[ Szerkesztve ]

Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!

(#2468) Gsx-rr válasza Rengete (#2447) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Dehogy fut jol. Nalam is F szerias Samsung van amin tokeletesen megy, Androidos Sony-n mar a masodik olyan sorozatba futottam bele amit nem tud felirattal lejatszani

(#2469) MasterMark


MasterMark
titán

Üdv, ha DLNA-n keresztül nézném a dolgokat, akkor miért üres minden mappa? Nem mutat semmit. Kell valamit külön állítani még, hogy ott is látszanak a filmek? :R

Switch Tax

(#2470) MasterMark válasza MasterMark (#2469) üzenetére


MasterMark
titán

Megjavult a DLNA, cserébe elromlott a weboldal és:

This XML file does not appear to have any style information associated with it...

szerk.: /web kell a link végére.

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#2471) xb12x válasza Gsx-rr (#2468) üzenetére


xb12x
tag

Melyik Sony sorozattal volt problémád? Nálam a W85x gond nélkül visz mindent. Csak a 3D-t tiltotta le az utolsó tv firmware frissítés.

(#2472) sugarforce válasza MasterMark (#2470) üzenetére


sugarforce
őstag

Ezt jol megbeszelted magaddal :DDD
A dlna miert nem ment?

(#2473) MasterMark válasza sugarforce (#2472) üzenetére


MasterMark
titán

Igen. :DDD

Fogalmam sincs. Tök üres volt minden. Ki-be kapcsolgattam frissítgettem és megjavult.

Switch Tax

(#2474) Rengete válasza MasterMark (#2469) üzenetére


Rengete
aktív tag

Van két androidos amiko a4-es beltérim, ami Kodira van kihegyezve. Még dedikált külön gomb is van a távirányítóján. Mint azt már írtam kicsit feljebb, ezeken is próbáltam a plexet. Semmit nem játszottak le, valami lost hibát írt ki mindig mind a kettőnél. Tegnap este, a kodiban telepítettem a plex plugint és az tökéletesen megy. Be lehet állíta, hogy ahogy indítod a Kodit, egyből azt indítsa. Egyszerű hibátlan, és még a felülete is ennek a legjobb eddig.

(#2475) MasterMark válasza Rengete (#2474) üzenetére


MasterMark
titán

Igen, nekem is ez volt előtte a TV-n. De már jó.

szerk.: Kodi-hoz felesleges Plex, én azon SMB-t használnék.

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#2476) sugarforce válasza Rengete (#2474) üzenetére


sugarforce
őstag

Na igen. Ezert is ajanlottuk, mert teljesen problemamentes
Tudom, hogy elmeletileg magyar fejlesztesl az amiko, de nem tudom mennyire tamaszkodik az olcsobb boxok androidjaral. Ezeknek a boxoknak az androidja hasznalhatatlan sokszor, viszont szerencsere ha problemad van vele meg mindig rakhato ra libreelec.

(#2477) Rengete válasza sugarforce (#2476) üzenetére


Rengete
aktív tag

Úgy érzem, amióta erre a fórumra keveredtem, hogy rettenetesen tudatlan vagyok :) Én erről a libreelecről sem hallottam még...

(#2478) sugarforce válasza Rengete (#2477) üzenetére


sugarforce
őstag

Ha nem mozogsz ilyen korokben, nem nehez nem hallani rola. Azert van a forum, hogy segitsunk egymasnak. Orulok h mukodik a plex.

(#2479) MasterMark


MasterMark
titán

Egy bajom van ezzel a Plex-el egyébként, hogy eléggé internetfüggő, illetve ezeket az online bejelentkezéseket nem értem miért nem lehet kiváltani offline felhasználókkal.

Switch Tax

(#2480) apezka válasza MasterMark (#2479) üzenetére


apezka
tag

Hát lehet csak nekem nem világos mire gondolsz, de ha nem lenne internet és online felhasználó (bár nem tudom mit értesz ez alatt), akkor olyan lenne, mintha egy pendrive-ot dugnál a tv-be, gépe és arról néznéd a filmeket.

A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!

(#2481) sugarforce válasza MasterMark (#2479) üzenetére


sugarforce
őstag

En nem ezt tapasztalom. Kihuzott nettel is vigan nezek filmeket sorozatokat.
Az hogy fiokhoz kotott, csak az online elerest konnyiti meg, pl a plex.tv/app (talan ez a cime) alol elerheted a fiokodhoz rendelt szervereket, nem kell ddns cimeket irkalni. Mondjuk nem minthaolyan hatalmas feladat lenne, en mindig ddnsrol erem el.

[ Szerkesztve ]

(#2482) MasterMark válasza sugarforce (#2481) üzenetére


MasterMark
titán

és apezka: Igen, DLNA-n megy, de a rendes Plex appokhoz kell a bejelentkezés, ahhoz meg regisztálni kell a Plex oldalán email címmel.

Switch Tax

(#2483) sugarforce válasza MasterMark (#2482) üzenetére


sugarforce
őstag

Egyszer. Ez csak a hitelesites miatt kell. Ez miert baj? Ez miert elegge netfuggo?

[ Szerkesztve ]

(#2484) MasterMark válasza sugarforce (#2483) üzenetére


MasterMark
titán

Egyszer mindenkinek igen. Vagy mindenki használja az én account-omat? Azért net függő, mert net nélkül akkor be se tudok jelentkezni, nem?

Switch Tax

(#2485) sugarforce válasza MasterMark (#2484) üzenetére


sugarforce
őstag

Nem foglalkozik ezzel azutan, hogy egyszer hozzarendeled a szervert a fiokodhoz, meg a klienst (tv laptop medialejatszo, kutyafule). Amikor bejelentkezik egyszer, akkor beadja mint beallitas a belso halozatos ip cimet meg a plex tv-kulso elerest, ha valamilyen oknal fogva hurcibalod a klienst( laptop telefon kutyafule).
Adott kliensen igen a te felhasznalodat hasznaljak. Ha a neved alatt van tobb szerver, akkor azokat is felismeri es kitudod valasztani hogy melyik tartalmat szeretned epp bongeszni.
Jo persze belehet azt is loni, hogy minden plex inditiasnal jelszot kelljen beirni, akkor tenyleg netfuggove teszed a plexet. De amugy ennyire rossz a netkapcsolatod, hogynez igy felmerult?

[ Szerkesztve ]

(#2486) MasterMark válasza sugarforce (#2485) üzenetére


MasterMark
titán

Ha mindenkinek beadom az én felhasználóm, akkor el tudják állítgatni a szervert.

A gond itt nem a netkapcsolattal van, az zavar hogy nem önálló a rendszer és függ egy külső dologtól.

Switch Tax

(#2487) sugarforce válasza MasterMark (#2486) üzenetére


sugarforce
őstag

Most haverokrol beszelunk vagy egy haztartasrol? Mert pl mas usereknek tudsz megosztani akar csak mappakat is, es a sajat tvjen a sajat userevel autentikal.
De mit allitana el a szerveren?
Raadasul pl egy tvn nem a felhasznaloneved es jelszavad irod be, hanem osszeparositod a plex.tv/link oldalon , a kliens oldal csak egy r karakterbol allo sort ir be, mint pl youtubenal is.
Pont ezaz hogy nem fugg.

[ Szerkesztve ]

(#2488) apezka válasza MasterMark (#2486) üzenetére


apezka
tag

Tudsz létrehozni a szerveren felhasználókat, akik a megfelelő PIN megadásával belépnek, így korlátozva azt, hogy ki milyen tartalomhoz fér hozzá. Ezzel együtt a szerverbeállítást sem látják...

A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!

(#2489) sugarforce válasza sugarforce (#2487) üzenetére


sugarforce
őstag

Jaa a slusszpoent elfelejtettem leirni. Van manual server add szinte az osszes kliensben, ahol ip es port alapjan tudsz hozzaadni szervereket es akkor nem vagy kiteve a user alapjan inditott egyszeri autodiscovdrynek.

[ Szerkesztve ]

(#2490) MasterMark válasza sugarforce (#2487) üzenetére


MasterMark
titán

Pont ezzel írtad le, hogy de függ. Miért kell ahhoz a Plex weboldalán járkálni, hogy be tudj lépni az alkalmazásba, amit amúgy is offline fogsz használni?

apezka: Ez csak a prémium akármilyen funkcióban van benne, nem? Ott azt hittem ott is csak online acc-okat lehet hozzáadni.

(#2489): Az autodiscovery-vel semmi bajom nincs. A web-es elérésbe IP alpapján be lehetett állítani, hogy account nélkül is elérjék. De ez alkalmazásokra nem érvényes ahogy nézem.

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#2491) sugarforce válasza MasterMark (#2490) üzenetére


sugarforce
őstag

Amit kb az elso kommentben is leirtam, hogy EGYSZERI BELEPES alkalmaval fuggsz csak az internettol. Utana ha kihuzom a netet ugyanugy nezem tovabb amit akarok. De ha nem hiszed el, probald ki.
Es mint irtam, ott van a manual add is, ha ennyore fazol egy egyszeri belepestol.
Nem, sima free accounttal is megy, egyik baratommal igy osztjuk meg egymasnak a tartalmakat.

[ Szerkesztve ]

(#2492) apezka válasza MasterMark (#2490) üzenetére


apezka
tag

Na jó,én nem akarlak meggyőzni (nem is lehet). Használj kodi-t, dlna-t vagy local share-t! ;)
sugarforce, hagyd trollkodik

[ Szerkesztve ]

A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!

(#2493) MasterMark válasza sugarforce (#2491) üzenetére


MasterMark
titán

Ez tök rendben van, de minek? :DDD

apezka: Most, hogy működik a Plex DLNA része, kb ezerszer jobb, mint amit eddig próbáltam bármi DLNA szerver, szóval ez marad mindenképp.

Kodi-t használok ahol lehet SMB-vel, viszont TV-kre DLNA jobb. Illetve ezt a Plex-et is ki akarom próbálgatni mit tud.

Nem kell meggyőzni semmiről, a véleményemet írtam le, hogy szerintem felesleges ez az internetes függőség erőltetése akkor is amikor nem kéne. (Azt látom amúgy, hogy mi az értelme, mert csomó más funkció van ehhez kapcsolódóan.)

Trollkodok? :F Véleményt se lehet mondani vagy mi?

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#2494) sugarforce válasza MasterMark (#2493) üzenetére


sugarforce
őstag

Na jolvan hagyjal :DD hogy gyujthessek rolad a sok adatot es szivassanak, hogy egyszer be kell lepni :DDD nemtom. irjal a plex fejlesztoinek es kerdezd meg. En erre nem tekintettem soha problemakent, tekintve hogy osszesen 2 egesz percet vett el az eletembol az egesz muvelet 3.5 evnyi plexezes alatt, pedig vt par eszkozom amire felraktam.
A manual servert amit irtam probald ki.

[ Szerkesztve ]

(#2495) sugarforce válasza MasterMark (#2493) üzenetére


sugarforce
őstag

Ha feliratos tartalmat akarsz nezni, akkor a plex dlna-ja felejtos. Ha csak a dlna a cel, akkor a serviio-val lehet jobban jarnal.
Nekem is be van kapcsolva, mert enni nem ker, de nem hasznalom.
Plexnek nagy elonye nalam a tavoli eleres, mobilnettel vonatrol nagyon szepen gyonyoruen onnan folytatok random barmit, ahol az este abbahagytam.

[ Szerkesztve ]

(#2496) MasterMark válasza sugarforce (#2495) üzenetére


MasterMark
titán

Serviio-t is próbáltam. Ez szerintem jobb. Nálam van felirat DLNA-n is, hogy érted, hogy felejtős?

szerk.: Egyébként oké, hogy két perc a regisztrálás, de az pont két perccel több, mint ami kéne. Hogy is mondjam, az accessibility-jén csökkent így szép magyarul kifejezve.

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#2497) sugarforce válasza MasterMark (#2496) üzenetére


sugarforce
őstag

En akarmit b*sztam neki, kulso srt feliratot nem tudtam varazsolni a sorozatok melle. Mas is panaszkodott erre. Bar mondjuk sok energiat nem oltem a dologba, mert a kiens mukodik rendesen. Ugy ertettem, hogy ha fokent feliratosat nezel. Ha nalad megy, akkor nem szoltam.

(#2498) MasterMark válasza sugarforce (#2497) üzenetére


MasterMark
titán

Ja, hogy külső felirat. Mondjuk azt nem néztem, az esélyes, hogy nem lesz.

Switch Tax

(#2499) sugarforce válasza MasterMark (#2498) üzenetére


sugarforce
őstag

Igen. 90% ilyen tartalmakat nezek, igy a plex dlnaja pont emiatt nem hasznos szamomra, bar nem igazan ertem, hogy miert nincs ez benne.

(#2500) justice84 válasza sugarforce (#2499) üzenetére


justice84
tag

Szia.
A ../plexmediaserver/Resources/Profiles ba a Samsung SmartTV.xml-elt nem módosítottad? Sokan kiegészítik a container= résznél a kodekekkel az xml.
A multkor probalkoztam vele en is de félbemaradt, lehet most ujra rápróbálok, másnem kiváncsiságból :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.