Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Köszi szépen srácok a reakciókat!

Szívem szerint mindenképpen nexus (N6P 425€ vagy N5X 285€) vonalon maradnék.. Illetve pixelek persze, de azok extrém drágák. Ha mégsem nexus, akkor a OP3T-t (439€) még meg tudom magamnak ideologizálni (majdnem stock, updatek, jó ár-érték arány, nagyon jó cucc szerintem). Vagy ha mindezt feladnám, akkor kizárólag egy állatüberfasza akksiért lennék csak hajlandó (Lenovo P2 lenne a jelölt 349€-ért, gyenge kamera ugyan, minden másban megfelel, 5100-as akksival).
Az összes LG, Samsung meg egyéb csoda egyáltalán nem izgatnak a lassú és nehézkes frissítésekkel, szerintem csúnya gyártói felületekkel. Lehet akármilyen kamera vagy bármi, valahogy nem érdekelnek.
Na itt tartok éppen

-
Sanya
nagyúr
Hogyan tudom beállítani, hogy bizonyos telefonszámokat csak az egyik számról hívjon?
-
Nézd meg a teszteket. Az N6 kamerája (de valójában a készített képek minőségéről beszélünk, és az nem csak a kamerától függ) még mindig a legjobbak között van, az OP kamerák meg sose voltak a legjobbak között. Nyilvánvalóan ez is egy terület, ahol próbál spórolni az OP, hogy jóval olcsóbban adja a termékeit.
-
tybsen
addikt
Urak, Nexus 6-ról váltanék, néhány alternatíva van csak, köztük a OP3T (bár kicsit iddgenkedem még, valahogy a tesztek ellenére kicsit tartok tőle, mert eddig csak a nexus hozta - viszonylag - a tolerálható sebességet).
Frissítések tekintetében mire lehet számítani, nem követtem a OP1-2 frissítéseket annyira, foglakozik a gyártó a régebbi modellekkel is?
Köszi szépen.
-
Kocsó
aktív tag
ez engem is érdekelne!
közben ezt megválaszolták, csak nem frissítettem az oldalt
Más: aki a megjelenés napja után rendelt mondjuk 1-2 nappal (én pl. nov.29-én), azok közül esetleg kapott már meg valaki csomagot?
És ez most itt nem sírás (kano!) hanem csak kérdés
Nem nagyon aggódom, hogy mikor jön meg, mert a sima OP3-al elvagyok addig, csak érdekelne, hogy folyamatosan mennek-e a csomagok vagy az elején rendelők megkapták az addig legyártott telókat, a "lekésők" meg majd év vége felé számíthatnak a DHL-es "havercsávóra"
-
Mucsi14
tag
Oneplus launchernél be lehet állítani hogy a felfelé simításnál ne indítsa el google keresőt,mondjuk semmit ne indítson?
-
csipuka
senior tag
válasz
-Gerzson-
üzenetére
Kaptam egy levelet, hogy kell feltenni egy kepernyomegoszto progit, es elotte letotettem velem 3 zip-et.
ebbol csak 2-t hasznal a csavo/csajszi (Robin). Nem igazodok ki a mai napig az amcsi neveken. Mar ha amcsi volt.
A 2 zip kozul az egyik a tool volt, a masik az image. Kicsit cseteltem az emberemmel, hogy akkor ez a full image-e, de aszonta nem tudja, ok ezt kaptak az Oneplus-tol.
A telot ki kellett kapcsolni, es a volume up-ot nyomva kellett az USB-re radugni, utana lattam, hogy a tool hogy masolta fel a dolgokat, de sokkal tobbet rakott fel mint amikor en az N5-n felhuzok egy uj imaget.
A screen sharing miatt vegig lehetett kovetni. Persze utana gondosan letorolte amit kicsomagolt. -
kano
nagyúr
Valószínű kifogtál egy hibás darabot.

Ne kezdjünk itt sírni, hogy ennyi meg annyi a szállítási idő!
Mindenki tisztában volt vele amikor megrendelte. Az oldalon
látható dátum az a nap ameddig biztosan feladják a rendelést.
Szállítással és sírással kapcsolatban keressétek fel az Off topicot!
Köszi! -
csipuka
senior tag
Nna tavolrol ujrahuztak a telot, es ugyanugy kikapcsol feher hatternel max fenyeron. Megy vissza.
-
MMiklos86
csendes tag
Ja, több helyen olvastam, hogy így meg úgy rövidülnek a szállítási idők, erre kétóránként nézem a rendelés állapotát, persze semmi. Messze van még a dec 30. Igaz, 128GB-t rendeltem. Sz*r az élet okostelefon nélkül, csak a céges Windows phone van, sim kártyámat beletettem, de appokat nem nagyon.
-
whatnot
őstag
Két nappal később rendeltem és január 5.
De ez nem jelent semmit szerintem. Vásárláskor ad egy becslést, a valós szállítás ettől bármilyen irányba eltérhet.
Amúgy kiegészítem magamat: a kosárba ugyan be lehet rakni a 64es gunmetalt, de az oldal szerint azt készlethiány esetén is lehet.64 GB – Gunmetal
Available on sales day. Users will have the option to place an order even when the warehouse is out of stock. -
whatnot
őstag
Úgy tűnik, még időben rendeltem a 128as változatot, mert már nem lehet

Viszont érdekesen lecsökkent két nap alatt két héttel a 64gigás változat várható szállítási ideje. -
Sanya
nagyúr
amikor rendeltem a telefont, tudtam paypal nélküli opciót is választani. Miért írjátok, hogy kötelező a Paypal?
-
Cifu
félisten
A "hiba" (ami persze nem valódi hiba) nálam is jelentkezik, de több, mint 5°-os eltérés.
Elviekben ezért a giroszkóp szenzor felelős. Azonban ezt lehet kalibrálni, és ezt általában a megfelelő App-ok maguktól is tudják, a fenti kép a Bubble Level app-ból származik, itt a jobb oldali felső, leginkább célkeresztre emlékeztető gombra kattintva lehet kalibrálni (Set -> a jelenlegi állapot a vízszintes, Reset -> alaphelyzet, Cancel -> egyértelmű).
-
Mucsi14
tag
Help!
Valami szenzor gondom van
Felraktam egy vízmérték appot és 5fokos eltérés van a vízszintestől,autós játékban is érezhető hogy picit dönteni kell ahhoz hogy egyenesen menjen.Melyik szenzor csinálhatja és lehet esetleg kalibrálni root nélkül? -
nickedez89
senior tag
válasz
-Gerzson-
üzenetére
Igen, nem ártana ezt rendbe tenni! Elég lenne egy külön engedély kérés a rendszer részéről, hogy ennek és ennek az appnak valóban meg akarom-e adni az engedélyt a képernyő zárolására?! Amit ezek után ugye úgy is kezelne mintha a gombbal zártam volna le.
A Honor 6-nál anno a 4.4-es, aztán az 5.1-es droidon is gyárilag volt egy "képernyőzár" nevű ikon, rábökve azonnal zárta a képernyőt, nem kellett mindig a gombot használni (csak feloldáshoz mert abban még nem volt ujjlenyomat-olvasó).
Aztán mikor megjött rá a 6-os droid, akkor eltűnt az ikon és nem lehetett elővarázsolni!Gondolom ez is a(z) "MM security policy" miatt volt.

-
nofi
addikt
válasz
Looserke
üzenetére
Ó ez kísértetiesen hasonlít erre a tokra amit rendeltem a hétvégén párszáz Ft-ért
Már tudod, honnan kölcsönözték a designt.
Egyébként ha nagyon ótvar a minősége nem fogom sajnálni a pénzt egy rendes Spigenre, most a 6S-emen is már egy éve nyúzok egyet.Cifu
Remek, a másik egy Nillkin volt amit próba-cseresznye alapon berendelt, mert nem bízok ebben a párszáz forintos csodában
-
Cifu
félisten
válasz
Looserke
üzenetére
Néztem, de drágának véltem a Nillkin-hez és az Orzly-hoz képest, plusz nem tetszik a kinézete. Annyi mondjuk kétségkívül mellette szól, hogy az Alert Slider kapcsoló és az USB Type-C csati jól hozzáférhető ennél, míg az Orzly-ról ez nem mondható el.
Egyenlőre idénre nem tervezek több tokra pénzt kiadni. Ha az Orzly elkezd mattulni / hámlani / öregedni, akkor majd újra körbenézek, addig marad az - azzal együtt, hogy nem vagyok vele maradéktalanul elégedett...
-
Cifu
félisten
Megjött a Nillkin Super Frosted Shield tok a telefonhoz, így az Orzly Fusion Bumper-el gyorsan össze is vetettem....
-A Nillkin sokkal karcsúbb, kézreállóbb, a tapintása is kellemes, egyáltalán nem csúszik, az Alert slider kapcsoló jól és kényelmesen elérhető. Ráadásul úgy fogja a telefont, hogy percekbe tellett, amíg kihámoztam belőle. Viszont nem védi a telefon tetejét és alját a földetéréskor - márpedig így már törtem telefont...
-Az Orzly esetében az Alert Slider-t max. körömmel benyúlva érem el, tapintásra nem rossz (bár egy picit tapadós/ragadós, de ez nem feltétlen hátrány). A vastag és rugalmas bumperről el tudom hinni, hogy kézből elejtve bármijen pózban képes a telefont megvédeni a károsodástól, ellenben böszme nagy vele már a telefon.Összességében sírok és nevetek. Nem rossz tok a Nillkin, igényes, jó megfogni, ám előbb meg kellett volna nézni a gyártó oldalán, hogy fedi-e a tok a telefon alját és tetejét. Miután nem védi, így számomra nem igazán megfelelő.

-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
"Az Android szakmai topicban azt a választ kaptam erre a problémára, hogy: "MM security policy... ".
Sajnos volt más, hasonlóan értelmetlen húzása a Goglinak: pl. A 4.4 ben a 3rd party appoknak tiltott volt az SD kártyára írás. 5.0-ban ezt újra engedélyezték.
Sokan meg szívtak, mert pl. a Note2 beragadt a KitKat szintjén. rootolni kellett ami gari miatt gáz volt.Remélem a Nugátban kiveszik ezt a zárolási marhaságot.
-
Madwe
nagyúr
Milyen mikorofonos fülesek vannak, amik kompatibilisek a oneplus-szal? sennheiser momentum in-ear pl megy vele? nem csak a play pause, hanem a volume gombok, számléptetés, hívásfogadás, mikrofon is kellene, ilyen félig meddig működik dolgok nem...
-
Cifu
félisten
Márpedig ott a com.android.systemui, vagyis maga az Android GUI az, ami rengeteg erőforrást eszik. Nyilván nem magától, hanem valamilyen meghívás miatt.
Szerintem ugyanolyan jól tudod, mint én, hogy ilyenkor mi az eljárás: végignézni, hogy melyik App az, ami a felelős a galibáért. Először is valami backup programmal teljes mentést csinálsz. Aztán két úton indulhatsz el:
1.: Nekiállsz leszedegetni az Appokat egyenként, és komplett szinten (akár telefonújraindítással) tesztelgetni, hogy melyik leszedése után áll helyre a CPU használat.
2.: Fordítva csinálod, majd teljes wipe, és minden egyes app feltelepítése után egy kicsit szórakozol vele, hogy jelentkezik-e a hibajelenség.Ha megvan a ludas, akkor a backuppal visszarakod a dolgokat, majd csak azt távolítod el, ami a gubancot okozza.
3.: Nekiállsz túrni a telefon zsigereiben, hátha valahol ráakadsz egy logra, nyomra, szent grálra, amely megmutatja mi is az oka a problémának. Ez kétségkívül a legprofesszionálisabb megoldás, ám a ráfordított idő általában nem állja a versenyt az első két opció megoldásával...
-
metal01
őstag
Telefonálás közben nem tudom a hangerő gombokkal a beszéd hangerejét szabályozni amikor a telefon a fülemen van. Amikor elveszem onnan és a kijelző bekapcsol akkor igen. Ez vmi bug? :/
-
nbg
senior tag
3.5.1-el jött, most 3.5.3 fut, de ma délutánig semmi bajom nem volt vele. Ma laktam be úgymond, beallitottam az appokat, widgeteket, azóta nem tetszik neki valami... Factory resetet csak legvégső esetben nyomnék, egy csomó alkalmazást beregeltem már, egy része melós, bankos, újra regisztrálni plusz idő és/vagy pénz...
-
-
nbg
senior tag
Nem ertelmezed rosszul: amint lehuzom a status bart, vagy ranyomok az "uccso appok" gombra, na az minden, csak nem vaj puha... Nem akadozik, hanem durvan beakad, kb 10-15 mp, mire megtortenik az event. aztan a kovetkezo (gomb/ujj)nyomasra is kb. 5 masodperc spettel reagal. Nem mindig, csak ugy az esetek 95 szazalekaban... Ugyanez a jatek megy a kepernyo feloldasanal is...
CPU-Z szerint cpu 0 es 1 1,6 GHz, cpu 2 es 3 2,4 GHz-en porog, ugy, hogy nem csinalok semmit. Hogy jovok ra, hogy ki zabalja az eroforrasokat? CPU-Z-ben nincs veletlenol beepitett top?

szerk: futni hagytam a progit, most az osszes mag 307 MHz-en teker, es normalisan is mukodik minden... Screen kikapcs, ujjlenyomattal felebreszt, a magok megint az elozo, magas ertekeken.

-
Cifu
félisten
Lehet nekem van értelmezési gondom csak, de nem teljesen értem a problémát.
Nálam a telefon vajpuhán és villámgyorsan reagál mindenre, akár a OneLauncher-t, akár a Nova-t használom. Az értesítési sáv kapcsán sem értem a gondot. Ha akadozik, az nagy gáz. Akárhogy is nézzük. Ha felraksz egy CPU-Z-t, mit ír ki pl. a magok frekijére?
Teljes wipe volt már?
Minden estre nagyon nem hangzik jól. Ha tudod, vedd fel videóra a problémát (szvsz OneLauncher és nem Nova mellett) oszt csinálj ticketet.
-
Cifu
félisten
Össze-vissza akkor szokott navigálni, ha nincs vagy nem stabil a GPS jel, például magas épületek között bizony csinál ilyeneket. Viszont én Budapesten sűrűn használom a Waze-t, és amúgy nem csinál ilyesmiket általános használat közben.
Esetleg viszont érdemes lehet megnézni, hogy be vannak-e kapcsolva a többi érzékelők (magnetometer és társai). Először meglepődtem, mert a Nexus 4-es custom 6.0.1-es ROM-al magától bekapcsolta / kikapcsolta a GPS-t a telefonban, ha elindítottam illetve leállítottam a Waze-t. Na itt nem ez van, az első elindításnál rögtön sipárogni kezdett, hogy nincs GPS jel, mert nem volt bekapcsolva a GPS.
Anno a Nexus 4-esemmel olyat csinált még a Waze, hogy Bp. - Kaposvár útvonalon konkrétan lehozott az M6-osról idejekorán, és ráterelt a 6-os főútra. Az tény, hogy az M6-os egy részén nincs térerő, és azt feltételezem, hogy "nem látja" a Waze azt az útrészt, hiszen érzékelése alapján senki sem jár ott. Anyáztam keményem, mert azt hittem okkal hozott le, kiderült hogy nem...
-
Starz561
tag
Üdv. Valakinek van valami véleménye a telefonhoz kapható otterbox tokokkal kapcsolatban ?
[Közel jövőben szeretném le cserélni az S5-m egy OP3T-re viszont nem tudom hogy milyen tokot vegyek mellé. Az egyedi fa mintázatú tokok is nagyon tetszenek csak nem tudom mennyire védenék meg a telefont egy le ejtéstől. Az S5-t egy spigen tough armor tokkal használtam/használom és annak köszönhetően máig nagyon szép állapotnak örvend a telefon.] Válaszokat előre is köszönöm.

-
whatnot
őstag
Nem a 4es szimbolizálja a halált, hanem kimondva ugyanúgy hangzik, mint a halál szó. A japánban legalábbis így van. Ezért két szavuk is van a 4re és az egy-kettő-három-négy (ichi, ni, san, shi) felsoroláson kívül gyakorlatilag mindenhol a másik olvasatot (yon) használják.
Megrendeltem a 3T-t, így én is csatlakozok

Jóval kevesebbet szántam volna vásárlásra, úh. remélem, ez sokáig, legalább 2 évig, ki fog tartani. -
Cifu
félisten
Használom sűrűn a Waze-t. A Nexus 4 után az tűnt fel, hogy a Nexus 4-es esetében csak akkor kezdett el szenvedni a haladási irány / pontos pozíció kapcsán, ha nagyon magas épületek között lavíroztam például - na itt piros lámpánál állva kb. 10-ből 1x megcsinálja, hogy elkezd a nyíl forgolódni.
Ezt leszámítva problémám nincs vele, oda visz, ahova szeretném. Csak néha olyan útvonalon, amit én nem szeretnék. Ám ez nem telefonfüggő, ez a Waze saját hülyesége...
-
kano
nagyúr
Waze alkalmazást használ itt valaki? Milyen a telefon vele? A sima OP3 nem szereti túlzottan (vagy fordítva).
-
nbg
senior tag
Haho, belaktam a telefont nagyjabol, de van egy olyan problemam, hogy -bar nem mindig, de - nagyon surun "beakad" a SsytemUI. Iszonyatosan belassul, ket percig tart feloldani a telefont, vagy a legutobbi alkalmazasok listajat leohivni. Van ez masnal is? Mi lehet a megoldas?
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Igen, mindenképp jelentkezni fogok. Várhatóan csak Karácsony után jön meg a készülék - sajnos - de majd az új évben fotózok.
Tudom, hogy papíron nagyon jó kamerája van az LG G4-nek, de nálam tökéletestől eltérő fényviszonyok között csúnyán leszerepelt, a korábbi telefonom (Galaxy S4 mini) jobb képeket csinált. Ráadásul gyorsabban fókuszált és a fényképező alkalmazás szoftvere is gyorsabb volt. Persze nem értek hozzá, nem vagyok fotós, manuális móddal hozzáértő ember biztosan többet ki tudott volna hozni belőle.
-
kedvenceim ezek a cikkek...
Címbe beírják, hogy: "Már dolgoznak az iphone 10en az Applenél!" és kész is az olvasottság, pörög a reklámpénz. Az pedig, hogy a cikk semmiről nem szól, az már más kérdés

Szerk: annyit hozzátennék, hogy az OPX Ceramic egy kamu volt, ugyanúgy karcolódott...
-
metal01
őstag
-
csipuka
senior tag
Nna elinditottam az RMA-t a kikapcsolodo kepernyo miatt.
Van-e valaki aki root-olta az 3T-jet rajtam kivul? -
nickedez89
senior tag
Huawei a gyártója, de a lényeg hogy igen, valószínűleg ők belenyúltak mert nekem is jelszót kér feloldáshoz a 6.0.1 stock droidos telóm ha a gombon kívül bármi más módszerrel/appal merészelem lezárni a képernyőt!
Az Android szakmai topicban azt a választ kaptam erre a problémára, hogy: "MM security policy... ".

-
-Gerzson-
aktív tag
"Ez android sajátosság, ugyanis 3rd party app csak ilyen módon tud képernyőt zárolni a hatos androidtól kezdve (vagy talán az ötöstől)"
Szerintem nem. Mint lentebb írtam, ugyanazt a 3rd party ON/OFF widgetet felraktam egy P9 Lite-ra és ott a képernyő zárolás ellenére fel lehet oldani csak ujjlenyomattal PIN/Pattern nélkül.Azon is 6.01 van.
-
rapcsi
újonc
Sziasztok!
Megérkezett a mai nap az új telefonom,és nagyon,nagyon tetszik
Sajnos van egy hibám,remélem tudtok segiteni.
A gmailes alkalmazásba belépve hibaüzenetett kapok,miszerint "Gmail alkalmazás problémába ütközött a google play szolgáltatásainak során" a segitséget előre is köszönöm.
-
törölt tag
Alap esetben ne vinnyogjon senki, 1 hét alatt ki szokott szállítódva lenni (eh de magyar); a vízkereszt (vagy amit akartok) dátum inkább elrettentési maximum, nem minimum. Szal nyugi.

-
válasz
MMiklos86
üzenetére
Főleg akkor feltűnő a felbontás különbség, ha kis betű méretű szöveget olvasol. Pl 5.5 colon QHD-n olvasható a mobilarena fóruma, fHD-n viszont nem, ott már bele kell egy kicsit nagyítani. Filmeknél szerintem nem fogsz látni különbséget. Általánosságban elmondható, hogy nagy kontrasztú, élesen elkülönülő formáknál látható egy recés él, határ.
Viszont nem igazán zavaró szerintem, és könnyű megszokni. Nekem egy ideig sima OP3-am volt, és nem a felbontás miatt cseréltem másik mobilra. -
patoga
tag
Telefon megrendelve, de messze van januar 6😥
-
MMiklos86
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt. Miután az LG G4 dual készülékemen bejött a bootloop és tele lett a tököm vele - hiszen még adatokat sem tudtam menteni - a csere mellett döntöttem. Pláne úgy, hogy egy költözés során elhagytam a hozzá tartozó garanciát és számlát, így gondolom nem lenne olcsó a javítása.
Megrendeltem a 3T 128gb-t, elvileg december 30-án szállítják ki. Remélem egy-két nappal korábban, mint itt másoknál is látom.
Kérdés: a képernyő felbontása tekintetében mennyire venni észre a különbséget? 538ppi vs 401ppi Szoktam a telefonon filmeket nézni sötétben, a gyermek-altatás későbbi fázisában. Hozzáteszem, korábban Samsungom volt és sokkal jobban tetszett az Amoled színvilága, mint az IPS LCD.
A válaszokat előre is köszönöm.
M
-
Cifu
félisten
A Onelaunchernek vannak gondjai, például a legfelső sorba nem tudsz rakni semmit, mert ott vannak az opciók, ha egy alkalmazásra / widgetre rányomsz (magyarul 4x4 alkalmazás van csak az asztalon). Én is ezért mentem át Nova-ra, noha azzal sem vagyok elégedett...

A Shelf-et úgy tudod eltüntetni, hogy középső (ujjlenyomatos-olvasó) gombot hosszan nyomva tartod -> testreszabás -> egyet lapozz jobbra a beállításoknál (az elsőnél a Google keresősávot tudod kikapcsolni) -> Shelf kikapcsolása.
-
nbg
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Koszi a tippet, sajnos nem talalok ilyesmit. OP2-rol jovok, ott kikapcsolhato, ahogyan irtad, de 3T-n nem talalok ilyesmit... Egyeb otlet esetleg?
szerk: ehh, de, ott lehet kikapcsolni, csak mashogy - balra swipe, es ott a tobbi lehetoseg...
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Felraktam egy vízmérték appot és 5fokos eltérés van a vízszintestől,autós játékban is érezhető hogy picit dönteni kell ahhoz hogy egyenesen menjen.Melyik szenzor csinálhatja és lehet esetleg kalibrálni root nélkül?