- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
metal01
őstag
válasz
Macika66 #6314 üzenetére
Lengyeleknél van.
Ezt küldik állandóan:
"Hello,
We would like to inform you that due to delayed delivery of the spare parts, we will not be able to complete your repair on time. We will finish repair once we get the spare parts.
We apologize for any inconvenience.
Sincerely
CTDI Team" -
-
metal01
őstag
Beküldtem a szervizbe a telefonomat akku cserére. EGY TELJES HÓNAPJA ott van a telefon, és csak azt írják (sablon levélként), hogy nincs alkatrész, várjak. Szerintetek mit lehet tenni? Teljesen kiábrándultam emiatt a OP-ból. Hulladék a support és a szerviz.
-
metal01
őstag
Használ valaki Nova Launchert? Az alkalmazás- és modultár beállításainál a kártyaháttér nem akar működni Oreo alatt. Mindig fehér marad a háttér. :/ Vki találkozott már ezzel?
-
metal01
őstag
válasz
adamfriday #5531 üzenetére
Én is annak a híve vagyok (voltam), hogy főverzió váltás esetén teljes gyalu. De öregszem ezek szerint. Már nincs kedvem hozzá
Meg hát egyelőre nem érzem, hogy gond lenne.
-
metal01
őstag
Az Oreo OTA upgrade után csináltatok FR-et? Nekem úgy tűnik minden működik rendesen. Lusta lennék mindent újra feltelepíteni :/
-
metal01
őstag
Oreo alatt a QuickPic feliratai rózsaszín, vagy lila vagy milyen lett
Úgy olvastam, hogy nem egyedi hiba. Másnál is jelentkezik ez?
-
metal01
őstag
Lehet, hogy kamu, de talán jövő év elején érkezik a OP6.
-
metal01
őstag
Nektek a 4.5.0 update után nem lett szarabb az akku idő? Cache wipeot toltam, de sokkal jobban merül, mint a frissítés előtt... :/
-
metal01
őstag
Mágneses flip toknál valahogy ki lehet lőni az automatikus képernyő zárat és feloldást. Ahogy olvastam, csak roottal vagy nem mágneses tokkal lehet megoldani. De hátha...
-
metal01
őstag
válasz
Sajtqukac #4674 üzenetére
Érdekes. Nálam hol működik, hogy nem. Mintha egyes terminálok nem fogadnák el.
(#4675) ricsi0307: Na, ilyennel nem találkoztam. Ott valami más lehet a difi. Próbáltad a Simple alkalmazás alatt törölni a kártyát és újra felvenni?
(#4677) Macika66: Nekem is ment simán. Minden nap fizetek vele. Az utóbbi napokban random nem fogadja el némelyik terminál. Érdekes, mert pittyen meg minden, a telefon is azt jelzi, hogy a vásárlás OK, de sms nem jön, valamint a terminál is azt írja, hogy elutasítva. De csak némelyik terminálnál. Van, ahol minden OK.
(#4682) magyarl: Minden beállításod rendben van? Ellenőrizd le. Működnie kellene.
-
metal01
őstag
Valaki használ OTP-s mobilos (NFC) fizetési szolgáltatást? Pár napja nem működik rendesen. A legtöbb terminál kettőt pittyen, a telefon úgy jelzi, hogy a vásárlás OK, de mégsem. Hol a gond? :/
-
metal01
őstag
A gyári fóliámat cserélni kellett. Vettem Nillkin TG-t, de az kuka mert kétoldalt 2-3mm-t nem fekszik a kijelzőre és ultra gagyi így. Van esetleg bevált üveg vagy olyan fólia ami tuti hogy jó? Fóliából az Ultimate Shield-et próbáltam, de az meg levegős maradt. :/
-
metal01
őstag
válasz
vitezlejszlo #4103 üzenetére
Majd írd meg, hogy milyen.
Én már egy ideje belefáradtam a "ROMolgatásba". Rootolva sincs a teló. Egyedül az AdAway hiányzik, de az nagyon...
-
metal01
őstag
válasz
Pszihonaranc #3755 üzenetére
A stock Androidon is szar alapból a LED-kezelés. Ott is vagy külső appal megy rendesen, vagy custom ROM-ok alatt megmókolva. Nálam Light Manager Pro van most telepítve. Teljesen jól működik.
-
metal01
őstag
válasz
Pszihonaranc #2951 üzenetére
Eddig még nem.
-
metal01
őstag
válasz
Pszihonaranc #2947 üzenetére
Szvsz elég vékony ez is. Ha véknyabb lenne már zavaró lenne. Véd minden oldalról, masszív, nem csúszik. Pont jó
-
metal01
őstag
válasz
Pszihonaranc #2940 üzenetére
Neo Hybrid-et használok nagy megelégedéssel. Anno Nexus 5-ön is az volt. A minőség maradt
-
metal01
őstag
válasz
ananasz1 #2929 üzenetére
Üdv a klubban! Irigyellek a fekete miatt.
Amikor én vettem még nem volt ilyen színben.
Akik használják a gyári üveget azok szerint nem zavaró, hogy a szélekből kitakar. Bár engem biztos zavarna, de ez szubjektív...
A sima 3T topicban is írták és itt is, hogy csak a gyári üveg jó, minden más alternatíva kuka. Szerintem ne költs rá.
Én elvagyok egyelőre még a gyári előre felrakott fóliával. Rendeltem egy Ultimate Shield fóliát. Ha a gyári lerohad, majd azt teszem fel
-
metal01
őstag
-
metal01
őstag
Ma reggel VPN nélkül hivatalosan is megjött az OTA frissítés.
-
metal01
őstag
Lesz fekete OnePlus 3T, csak nem Önnek - Azért ez jól néz ki
-
metal01
őstag
-
metal01
őstag
Megjött a hivatalos 4.0.3 OTA frissítés.
-
metal01
őstag
válasz
twollah1976 #1926 üzenetére
Amúgy nehéz dolog ez a tokválasztás. Valamit szeretnék még a Spigen mellé. De nem igazán tudom, hogy mit. A gyári bőrtok tetszik még, de brutál drága, valamint nincsenek tőle elragadtatva akik használják. A sima gyári tokokkal meg az a bajom, hogy semmit nem védenek, inkább csak dísz. :/
-
metal01
őstag
válasz
twollah1976 #1924 üzenetére
Nekem bevált. Nexus 5-ön is ilyenem volt. Mondjuk tényleg nem olcsó...
-
metal01
őstag
válasz
twollah1976 #1920 üzenetére
A Neo Hybrid teljesen jó. Azt csak ajánlani tudom.
-
metal01
őstag
Valaki használ Ultimate Shield fóliát? Mennyire bajos a felhelyezés, illetve mik a tapasztalatok a fóliával kapcsolatban?
-
metal01
őstag
Az akkustatban a "Cella készenlét" és a "Telefon - tétlen" fogyaszt a legtöbbet. Főleg éjszaka, mikor nem nyomkodom a telót. Ezekkel lehet vmit kezdeni?
-
metal01
őstag
A TG-k nem az igaziak. Csak a gyári jöhet szóba, de az is kitakar a kijelzőből ~1mm-t. A gyári tokok ahogy írták többen inkább csak díszítik a telefont. Én Nexus 5-ről váltottam OP3T-re. Spigen Neo Hybrid tokot használtam 3 évig a Nexuson maximális megelégedéssel. Így nem gondolkoztam sokat a OP3T esetében sem. Erre is van Spigen Neo Hybrid. Ez véd minden oldalról. Valamint kiemelkedik a kijelző elé is, így pofára is lehet tenni a telefont, a kijelző nem éri az asztalt. A kamera is védve van a hátoldalon. A gyári fóliát nem nyomja fel, együtt simán jó.
E-bayen, Alin is meg lehet venni olcsóbban, mint a gyártótól.
-
metal01
őstag
Ahogy olvasom egyelőre még mindig nincs (valószínű nem is lesz) normális TG OP3/OP3T-re. Van olyan fólia ami viszont patent és ajánlott? Nem szivárványosodik, nem válik fel, pontosan illeszkedik, stb.
A gyárim kezd már eléggé elhasználódni és kellene valami ami majd jó lesz ha lerohad teljesen.
-
metal01
őstag
Hoppá! Megérkezett a hivatalos OTA.
-
metal01
őstag
válasz
randras_83 #1102 üzenetére
Én sem látok hibát az enyémen.
-
metal01
őstag
válasz
snyper990 #1052 üzenetére
Én a slider felső állásában használom rezgőn a telefont. Úgy minden OK.
Szerk.: (#1053) Cifu: Remélem amire mi megkapjuk a hivatalos OTA-t addiga ezen hibák javítva lesznek. A rezgő módot meg visszacsinálhatnák rendesen, mert ahogy most van a Nougat alatt, az nagyon gáz.
-
metal01
őstag
Jött már meg valakinek a Nougat OTA VPN nélkül?
-
metal01
őstag
válasz
twollah1976 #855 üzenetére
Ahogy írtuk. A háttérképen hosszan nyomsz, testreszabás, kikapcsolod a keresősávot és mentés
-
metal01
őstag
válasz
twollah1976 #851 üzenetére
Üres helyen hosszan kell nyomni. Megjelenik a testreszabás. Ott ki kell kapcsolni a keresősávot. Mentés és kész.
-
metal01
őstag
válasz
twollah1976 #846 üzenetére
Évek óta használom a Novát. Soha nem akad. Teljesen jól testre szabható. De alapból is le lehet szedni a keresősávot. Most néztem.
-
metal01
őstag
válasz
twollah1976 #844 üzenetére
Pl. Nova Launcherrel.
-
metal01
őstag
Ha van biztosításod akkor kaptál egy "Certificate of Insurance" nevű dokumentumot pdf-ben. Azon van egy webcím. Azt beírod a böngészőbe. Fog kérni certificate number-t és certificate PIN-t. Ezek rajta vannak a "Certificate of Insurance" dokumentumon. Ha beléptél akkor értelemszerűen kitöltöd az űrlapot. Ennyi.
Amúgy meg egy normális tok kell. Pl. Spigen Neo Hybrid. Nem olcsó, de véd rendesen és jól is néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari