Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Volt már hasonló, ott mahinálni is kellett, hogy felmenjen rendesen.
Hogy mitől lehet? Valami hiba csúszott be a letöltés / telepítés közben feltehetően.
-
Cifu
félisten
Márpedig ott a com.android.systemui, vagyis maga az Android GUI az, ami rengeteg erőforrást eszik. Nyilván nem magától, hanem valamilyen meghívás miatt.
Szerintem ugyanolyan jól tudod, mint én, hogy ilyenkor mi az eljárás: végignézni, hogy melyik App az, ami a felelős a galibáért. Először is valami backup programmal teljes mentést csinálsz. Aztán két úton indulhatsz el:
1.: Nekiállsz leszedegetni az Appokat egyenként, és komplett szinten (akár telefonújraindítással) tesztelgetni, hogy melyik leszedése után áll helyre a CPU használat.
2.: Fordítva csinálod, majd teljes wipe, és minden egyes app feltelepítése után egy kicsit szórakozol vele, hogy jelentkezik-e a hibajelenség.Ha megvan a ludas, akkor a backuppal visszarakod a dolgokat, majd csak azt távolítod el, ami a gubancot okozza.
3.: Nekiállsz túrni a telefon zsigereiben, hátha valahol ráakadsz egy logra, nyomra, szent grálra, amely megmutatja mi is az oka a problémának. Ez kétségkívül a legprofesszionálisabb megoldás, ám a ráfordított idő általában nem állja a versenyt az első két opció megoldásával...
-
-
Cifu
félisten
Lehet nekem van értelmezési gondom csak, de nem teljesen értem a problémát.
Nálam a telefon vajpuhán és villámgyorsan reagál mindenre, akár a OneLauncher-t, akár a Nova-t használom. Az értesítési sáv kapcsán sem értem a gondot. Ha akadozik, az nagy gáz. Akárhogy is nézzük. Ha felraksz egy CPU-Z-t, mit ír ki pl. a magok frekijére?
Teljes wipe volt már?
Minden estre nagyon nem hangzik jól. Ha tudod, vedd fel videóra a problémát (szvsz OneLauncher és nem Nova mellett) oszt csinálj ticketet.
-
Cifu
félisten
A Onelaunchernek vannak gondjai, például a legfelső sorba nem tudsz rakni semmit, mert ott vannak az opciók, ha egy alkalmazásra / widgetre rányomsz (magyarul 4x4 alkalmazás van csak az asztalon). Én is ezért mentem át Nova-ra, noha azzal sem vagyok elégedett...

A Shelf-et úgy tudod eltüntetni, hogy középső (ujjlenyomatos-olvasó) gombot hosszan nyomva tartod -> testreszabás -> egyet lapozz jobbra a beállításoknál (az elsőnél a Google keresősávot tudod kikapcsolni) -> Shelf kikapcsolása.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1 humoros
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , 3 év garancia
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest