Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Nekem ez paraszthajszállal jobbnak tűnik. Egyrészt sokkal gyorsabb a kamera app. Másrészt mozgó célponttal jobban megbirkózik. Nem fotóztam túl sokat még a 3T-vel, de a G4-hez hasonlóan rossz fényviszonyok között elég gyenge, rendes fénnyel viszont hibátlan.
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Igen, mindenképp jelentkezni fogok. Várhatóan csak Karácsony után jön meg a készülék - sajnos - de majd az új évben fotózok.
Tudom, hogy papíron nagyon jó kamerája van az LG G4-nek, de nálam tökéletestől eltérő fényviszonyok között csúnyán leszerepelt, a korábbi telefonom (Galaxy S4 mini) jobb képeket csinált. Ráadásul gyorsabban fókuszált és a fényképező alkalmazás szoftvere is gyorsabb volt. Persze nem értek hozzá, nem vagyok fotós, manuális móddal hozzáértő ember biztosan többet ki tudott volna hozni belőle.
-
kano
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Akkor vagy előbb küldik. Nem csúsznak általában.
-
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Ha nem szimpi,akkor passz... más nem nagyon van.A G4-nek valóban jó a kamerája,vagy is akkor régen még jó volt. Ezt a OP vonalat nem ismerem.

-
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
"...Amúgy sajna, mert már szívesen birtokolnék olyan telefont, aminek fajintos a kamerája.
..."Vegyél i7-tet,vagy S7-tet.

Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

..."