- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
twollah1976 #1197 üzenetére
Nem kene elbarmolnia semmit.
Ez ugyanazt csinalja mint egy normal frissites, csak itt eljatszod, hogy mar lejott a cucc.
Mivel inkrementalis a frissites 3.5.3->3.5.4, ezert az OTA csak a valtozasokat tartalmazza. Ha 25 mega akkor 25 mega -
darkpower
aktív tag
Valaki frissített már 4.0.2-re?
Elsőnek feldobott egy 30mb-s updatet, de azt valamiért nem tudta felrakni. Most már egy 1,4gb-s verziót ad be csak
Kanadai vpn természetesen... -
csipuka
senior tag
válasz
twollah1976 #1195 üzenetére
Letoltold a 3.5.4 OTA-t innen. Keresd a "3.5.4 OTA Only" kulcsszot. Ezutan bemasolod a telefon gyokerkonyvtaraba, majd ahol az update-t kerested ott a jobb felso sarokban megnyomod a fogaskereket es kivalasztod a Local Upgrade-t. Ez megtalalja az OTA-t remelhetoleg, es frissit.
-
twollah1976
őstag
Nem.
Próbáltam frissíteni és ezt írja ki.
Nem merem kábelen keresztül frissíteni.
Elolvastam, hogy hogyan kéne frissíteni, de nem az igazi az angolom és félek elbarmolom a telefont. -
Cifu
félisten
válasz
twollah1976 #1193 üzenetére
Nem 3.5.4-en?
-
twollah1976
őstag
Én még mindig a 3.5.3-on vagyok, próbáltam a telefont OTA frissíteni, de nem talált semmit.
Amíg normálisan működik addig nem frissítek és nem ad ki új frissítést az OTA addig maradok ezen. -
Cifu
félisten
Nem csak a bétában, eredetileg a 4.0.2 changelogja szerint is javították benne, oszt mégis jelentkezett egy csomó embernél...
Szerk.: Egyébként él bennem a gyanú, hogy a Beta 2 = 4.0.2
Ami így nem picit gáz... -
AcCEsS
senior tag
válasz
twollah1976 #1185 üzenetére
A changelog szerint ezt az új beta verzió(k)ban már javították!
-
AcCEsS
senior tag
Ahogy az OP3-ra ma kijött a Beta 11, úgy az OP3T-re is kijött a Beta2. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a 3T is kap egy Beta fejlesztési ágat. (Ezt beírom a másik OnePlus topikba is, hátha valaki csak azt olvassa!)
- UI optimizations
- Improved Shelf Customization
- Updated APN Settings for select Carriers
- Fixed Proximity Sensor bug during calls
- Fixed Google Play Store download bug
- Increased System Stability -
Buster17
addikt
Múlt héten rendelt telefonon már nougat lesz vagy majd nekem kell frissíteni?
-
twollah1976
őstag
válasz
gyalu 1 #1182 üzenetére
"Elindult majd leállt a Zenfone 3 Android N frissítése"
"... Az egyik visszatérő probléma, amely több mobilt is érint, a Play Áruházban fordul elő: az androidos alkalmazásbolt sok felhasználónak egyszerűen nem frissíti az alkalmazásokat roaming adathálózaton, de a Bluetooth kapcsolat sem minden esetben stabil....."
-
Cifu
félisten
@gyalu 1: Hivatalos fórumban is panaszkodtak erre, eddig ez az egy javaslat merült fel:
"Wipe play store and play services data and cache.. reboot recovery and wipe device cache.. reboot "
@randras_83: Rá kell rakni a gyári tokot és kész, nem is csúnya, valamennyit véd is.
Apró probléma, hogy szinte csak a hátlap felől és a sarkoknál érő ütődéstől véd valamennyit, az alsó / felső élekre való érkezéstől, illetve a "pofára" eséstől nem.
Plusz a Sandstone-t leszámítve a többinél panaszkodtak arra, hogy csúszós... -
gyalu 1
aktív tag
-
adamfriday
senior tag
Beleolvasva az utóbbi hozzászólásokba a Halálos fegyver 3 jutott eszembe, amikor Rene Russo és Mel Gibson mutogatja egymásnak az eddig szerzett sérüléseit.
-
adika4444
addikt
válasz
mrdavid #1179 üzenetére
Jólesett hogy jól esett?
Hülyeséget félretéve én iPhone5C-t ejtettem le többször is semmi baja nem lett, előtte Xperia Minipro-t annak se, ellenben eggy Nokia E52 pár cm esésnél is leváló kijelzővel honorálta a mutatványom. Úgyhogy +1 arra hogy nagyon sok múlik azon hogy hogy esik le... -
nofi
addikt
Haverom 6S-e cipőfűző-bekötés közben esett ki a mellzsebéből (max. 40cm) és tört szanaszét a kijelzője. Nem a 6S a sz*r, mert én is ejtettem már többször le anno magasabbról, hanem vannak bizonyos esési szögek amik ellen gorilla 3-4-5 akármi sem véd. Ahogy a Petőfi hídról is csak bizonyos szögből érkezve maradsz életben a Dunában, úgy a telefonnál is vannak jobb-rosszabb variációk.
-
Cifu
félisten
Erre a témára nincs jobb szó, minthogy szerencse. Mint említettem, itt a munkahelyen az ebédlőben kb. féltucat telefont láttam lesni, és nem alkoholista vagy mozgáskoordinációs problémákkal küzdő kollégáktól. Egy óvatlan mozdulat, egy a kelleténél lazább zseb, és megvan a baj.
Mint említettem, és két Defy-t törtem meg, az egyik kocsiból kiszállásnál esett ki a zsebemből (ebből jobb a Phablet - azt már nehéz inkább elővenni
), a másikat pedig az asztalról rántottam le véletlenül töltés közben a töltőkábelbe beakadva.
Ez sajnos ilyen, hiába figyelsz oda, néha beüt a baj... Te inkább az égiekben bízol, én már inkább a megfelelő védőtokban.
-
Madwe
nagyúr
Szerencsére eddig (koppkopp) ez soha nem érintett, pedig iphone 3gs óta van okostelefonom, sose volt rajtuk rendes védőtok (vmi azért volt, de nem stapatok) s soha egyiknek se lett semmi baja, még a kijelzőnek sem, pedig fóliát se rakok rájuk (persze a 3tn meghagytam, hamár). Szerencsémre így nem is kell elcsúfítani a telefonomat
Nem szabad részeg ember kezével használni s kb elkerülhető a baj, legalábbis esetemben biztosan
-
Cifu
félisten
válasz
_X10Dead_ #1167 üzenetére
Már bocsi, de korábban is volt szó róla, hogy a mai telefonoknál két változat van, veszel strapafont, kvázi beépített bumperrel vagy raksz a telefonodra egy normális tokot.
Az elmúlt két évben a munkahelyemen vagy féltucat telefon végezte a padlón, betört kijelzővel, főleg különféle iPhone-ok, némelyiken volt tok is (persze olyan, amely nem védi a kijelzőt...). Ott is sokszor 40-50cm-ről estek le, és nem élték túl. Nem a Oneplus 3(T) hibája ez, hiába próbálod így beállítani, ez kvázi minden "hagyományos" (nem strapa) okostelefonra igaz. Ha pedig elterjed a "káva nélküli" kijelző, akkor még inkább igaz lesz.
Én személy szerint két Motorola Defy-t és egy Zopo ZP990-est törtem, és a Defy például még relatíve masszívabb telefon is volt eleve. Mégse bírták a kiképzést. Utána már minden telefont normális tokba pakoltam, azóta nem volt gond, pedig estek-keltek...
Abban igazad van, hogy a komolyabb tokok elcsúfítják a telefonokat, de a fentiek miatt mégis célszerű normális tokot venni rá, amely teljesen befedi a széleket és túlnyúlik a képernyőn (ha esetleg pofára esne - ezért nem jók a Oneplus gyári tokok pl. szerintem). Én ezért tartom marhaságnak a telefonoknál azon rugózni, hogy milyen anyagból van a hátlap, lehet üvegből, fémből, kerámiából, lehet Jet Black, mert az menő, rakj rá normális tokot, ha biztonságban akarod tudni, de a tok miatt úgysem a telefon hátlapját fogod látni...
Abban meg nincs igazad, hogy +10-15% egy normális tok. Én 3000 Ft-ért vettem a saját tokomat (Orzly Fusion Bumper), ami átlátszó, és ugye a vételár 2%-a volt...
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
UberMutant #1172 üzenetére
Hát igen.
De elkerülendő a félreértéseket, magában a telefonban "amúgy" nem csalódtam. A teljesítménye illetve tudása tekintetében tényleg hozza az elvárt szintet, a feeling teljesen rendben van, és az Oxygen OS is majdnem olyan jó, mint a CM.
Az előlap kialakítása viszont iszonyatos kapufa. Nyilván nem csinálhatták sima polikarboonátból, mert ezen a szinten az nem eladható, de az edzett üveg és a szabad sarkok kombója hihetetlenül törékennyé teszi.
Kár érte, mert amúgy nagyon bejött... -
_X10Dead_
aktív tag
Elvileg igazatok van, de
- A 1+ fórumot böngészve az esetem nem egyedi, a telefon kifejezetten sérülékeny, van, akinél 15 cm-es esést sem élt túl
- Biztosítást max a vásárlást követő 15 napon belül tudsz kötni. A novemberi-decemberi rendeléseket, meg csak most, év elején postázták...
- A Oneplus Care app nem elérhető M.O.-n
- Én használni vettem a telefont, nem babusgatni, vagy a vitrinbe. Megb@ssza a ló, ha a 440 eurós telónál egyből el kell költeni +15%-ot biztosításra és/vagy
- 10-15%-ot armorra, hogy egy átlagos napot különösebb para nélkül át lehessen vészelni. És különben is, ha becsomagolom, oda az összes reklámozott dizájn elem és a hűtés is.Nem vitatom, az én hibám, hogy leesett, de tényleg alig koppant. Ismétlem: guggoltam, mikor kicsúszott a zsebemből.
Stronger and sleeker? Max szlogennek jó. Az előlapi üveg sarkait, éleit konkrétan semmi nem védi és az oldalak lekerekítése miatt szinte ordít érte, hogy odaverjék valahova.És csak a jegyzőkönyv kedvéért: Az OPO-t 260 euróért vettem, ütöttem vertem, de túlélt 2 évet.
Ez a fos 70%-kal többe került és mintha kifejezetten arra tervezték volna, hogy sokat legyen szervízben... -
UberMutant
őstag
válasz
_X10Dead_ #1167 üzenetére
egy jó bumper sokat segít
https://rhinoshield.io/ -
_X10Dead_
aktív tag
Aprócska figyelmeztetés leendő tulajoknak:
A telefon - gyári állapotban - NAGYON csúszós...
... és szerencsétlen esetben már egy 40 cm-es esést sem él túl (tapasztalat).Igen morcos vagyok, mert az OPO kifejezetten jól bírta a vegzálást, két év után is csak a B20 hiánya miatt váltottam.
Ez meg a harmadik munkanapján, guggolás közben szökött meg a zsebemből és kampó... -
snyper990
őstag
Valaki próbálkozott már a 4.0.2-vel? XDA-n fent van a teljes zip, lehet, hogy holnap ránézek
-
darkpower
aktív tag
-
redricecover
csendes újonc
válasz
UberMutant #1162 üzenetére
Akkor mindenki boldog.
-
UberMutant
őstag
válasz
redricecover #1161 üzenetére
vót
-
bajaki
őstag
Ezzel az alkalmazással le lehet szedni az értesítések hangját az csúszka alsó állásában is. Két kattintás az egész: app megnyitása, rezgő/néma módra katt és kész is.
Biztos van ezer másik app ami ugyanezt tudja, esetleg kicsit igényesebb is, nekem megfelel ez is. -
ToMmY_hun
senior tag
Tényleg tök idegesítő az a korlátozás, hogy az értesítések hangerejét nem lehet levenni nullára, csak csendes módban. Szerintetek lesz erre módosítás? Sokat hisztiznek miatta a oneplusnál?
-
snyper990
őstag
-
t-motion
csendes tag
Sziasztok! Napokon belül érkezik a telóm
Viszont szeretnék rá valami értelmesebb szilikon/gumi tokot.
pl: SPIGEN OnePlus 3 / 3T Case Rugged ArmorKérdésem az lenne hogy ilyet csak internet(ebay ,amazon,stb) tudnám csak?
Vagy van valami magyar bolt is ahol reális áron tudnék hasonló kategóriájú tokot venni?
giga vastag műanyag , ilyenolyan fémbetétes tokok nagyon nem érdekelnek. mert ilyeneket tonnaszámra lehet venni. kevés értelemmelKöszi előre is az infót
-
szosza93
csendes tag
Tegnap óta én is egy OnePlus 3T boldog tulajdonosa lettem. Egyetlen észrevétel a készülékkel kapcsolatban, hogy a hangszóró alacsony hangerőn folyamatosan "sistereg" (zajos). Érdeklődni szeretnék, hogy ez a probléma csak az én készülékemnél áll fenn, vagy valamennyi OnePlus 3/3T-t érinti a dolog?
-
vajasmester
csendes tag
Azért, mert ilyen az usb szabvány. (Mindegy hogy USB-C, vagy micro-usb) a töltésnél "csak" rákapcsolja a feszültséget, és az áram csorog befele a telóba. Ha gépre kötöd, akkor a pc USB portja ad tápot, és mehet az adatkommunikáció. Ha a telóra akarsz perifériát kötni, akkor pedig a telefon ad tápot az eszköznek, (egér, pendrive, bármi) és a többi lábon kommunikál. De ilyenkor a telefon figyeli, hogy milyen módon van használva a saját kis usb portja, és ezt egy ellenállás figyelésével teszi. Na ezek az ellenállások vannak a kábelbe beépítve (pontosabban a csatlakozóba van egy pici elektronika) de ehhez a kábelnek is olyannak kell lennie. Ezek az OTG képes kábelek, és ezekbe van különbség, mert a kedves gyártók miért is szabványosítanák.. a különböző kábelek ebben az ellenállásban térnek el.
-
twollah1976
őstag
Az ébresztési hangerőt (Timely ébresztőóra) nem lehet finomabb lépésekben állítani?
A leghalkabbtól is a halottak is kiugranak a sírból.Éber alvó vagyok, ez a hangerő nekem sok, nem szívgöcsöt akarok kapni, hanem csak felébredni.
-
znorby
újonc
USB C MicroUSB átalakító van olyan amit nem érzékel pendrive-al,de a számítógépnél használtam úgy működött.Azért írtam ,hogy ez is előfordul.Nem tudták a boltba se megmondani miért és csodálkoztak miért akarom kipróbálni.
-
PoLizei
aktív tag
válasz
twollah1976 #1147 üzenetére
Mindegy, mit veszek ~2 $-ért, kábelt vagy adaptert
-
xenom0rph
őstag
válasz
twollah1976 #1147 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy az utolsó oldalt pl ki és milyen indíttatásból használja.
-
PoLizei
aktív tag
Sziasztok. A közeljövőben tervezek én is egy ilyen telefont venni, ezért olvasom egy ideje topicot. Illetve ezért nézegetem az eBayen az USB-c cuccokat, és meglepődtem, hogy néhány eladónál ki kell választani az eszköz típusát is, amihez rendelsz egy kábelt mondjuk
Arra is gondoltam, hogy talán egyfajta piackutatás, hogy miket használnak a vevőik, de akkor ezek szerint tényleg nem mindegy
-
znorby
újonc
Megvan a probléma miért nem érzékeli a pendrive.ot. Usb type-c adapter volt a hiba okozója.Samsung,Unitek márkájú nem volt jó. Huawei márkájú működik.Ha lehet ki kell próbálni.Figyelni kell milyet vesz az ember.
-
Samanbacsii
őstag
Köszi, megnéztem a fórumon de a P9 volt téma részletesen. A Honor8 vs P9 kamera között pedig nagynak tűnik a különbség, ezért nem tudtam hasonlítani a OP3T-hez. Gondoltam azóta van valakinek tapasztalata...
-
macii97
senior tag
Amolednél is ugyanígy megvan az image retention. De ez átmeneti. Beégés ellen szvsz sokat lehetne tenni pl az immersive móddal, hogy a status bar, navigation bár ne legyen allandóan látható. Ez engem is aggaszt, de lehet ellene tenni, van xposed modul, app, de én gyári megoldásnak sokkal jobban örülnék.
IPS-el össze sem hasonlítható szvsz, aki azt mondja, hogy az amoled nem nyerő, az nem használta még mindkettőt.köröket ver rá, ha pedig esetleg beég, garanciában cserélik 100%
-
Cifu
félisten
válasz
Samanbacsii #1139 üzenetére
Honor 8 ~ Huawei P9. A P9 pedig már többször volt téma, lásd fórumkereső
. -
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Erre esetleg vki? -
hzs91
csendes újonc
IPS-nél max átmeneti beégés fordulhat elő (ezt Image Retention-nek nevezik), a végleges beégés, ami az OLED-nél van sokkal gázabb. Én is sokkal jobban szeretem az OLED képét, de sokkal jobban is kell vigyázni rá. IPS-nél nem is fordul olyan gyakran elő pixelhiba, mert kiforrottabb. Régebbi Samsung telefonjaimban 3-4x kellett kijelzőt cserélni, mert mindig beleégett a Status Bar, volt amelyikbe már 1 hét után, pedig alacsony
fényerőn használtam. Most kb nincs is a piacon alternatíva számomra, amit IPS-el szerelnek.
Még 1 esélyt adok ennek, aztán ha a következő is pixelhibás lesz, akkor ennyi volt. -
gyalu 1
aktív tag
A 3 és a 3T külső méretben megegyezik? Tok miatt kérdezem...
-
g0dl
addikt
Én úgy vagyok ezzel a pixel teszttel, hogy ha normál használatnál nem veszem észre, akkor rosszabb tesztelni, mert találat esetén onnantól mindig észre fogom venni, és bosszantani fog.
De betettétek a bogarat a fülembe, és a teszt során talált minden halott pixelt sikerült lefújnom.
-
Cifu
félisten
Mondjuk látszik, hogy Samsung kijelző van benne, mert az szeret pixelhibás dolgokat gyártani, legalábbis nálam gyakori volt a pixelhibás Samsung kijelző.
Bocsi, de picit sem mérvadó. Láttam pixelhibás LG OLED-ket, nem is egyet, láttam halott pixeleket Sony Z5-ön, LG G3-on, Huawei P8 Lite-on, stb.. TV-k esetén konkrét beégést láttam IPS kijelzőn is anno (3:4-es képarány folyamatos használata nem tett jót a kijelzőnek), stb...
Ezzel nem a Samut mentegetem, csak a teljesen felesleges fikázás ostobaságára hívnám fel a figyelmet.
-
hzs91
csendes újonc
-
hzs91
csendes újonc
válasz
macii97 #1121 üzenetére
Legalább subpixel hiba ne legyen...
Látszanak a kis pöttyök pl Youtube videók közben, meg máshol is.
Így már amúgyis akarva-akaratlanul odanézek, ha már észrevettem.
Kezdem visszasírni a IPS-t. Lehet, hogy gagyi a kontrasztja, de legalább nincs annyi pixelhibás darab, meg nem kell félni a beégéstől. -
znorby
újonc
Az egyik pendrive-ot ezért csomagoltam ki,hogy kipróbáljam.
-
znorby
újonc
Többi telefonom nem ilyen csatlakozású.Viszont van 3 pendrive-om a másikon működik mindegyik csak ezen nem.Visszaviszem a boltba ahol vettem és ott kipróbálom másik adapterrel.
-
macii97
senior tag
Én amit észrevettem, hogy szürke színnél (értesítési panel pl.), kb 5-10%os fényerőn van a fenti tájékon egy max 1 centis vékony csík, ahol más a szín. Semmikor máskor nem látom. Még lefotózni se tudom annyira pici. Hibátlan kijelzőt nem fogsz kapni szvsz. Semmivel sem rosszabb ez a panel mint a tab s-emé, szürke színnél valamiért ott is kijönnek a hibák, de semmikor máskor.
-
znorby
újonc
https://www.amazon.com/Type-Adapter-Aluminum-Converter-Connector/dp/B01COVYPY4
-
znorby
újonc
Lehetséges ,hogy az adapter nem otg képes?
-
znorby
újonc
Ha az adaptert összekötöm a számítógéppel jó.Pendrive-ot nem érzékeli.
-
znorby
újonc
Nem jelenik meg semmi csak akkor ,ha géppel kapcsolom össze.
-
hzs91
csendes újonc
Ha bankkártyával fizettem, akkor mi lehet a menete a refundnak?
-
bads1
aktív tag
-
g0dl
addikt
Az ujjlenyomat olvasó nektek mennyire megbízható? Létezik hozzá valami teszt alkalmazás?
Nekem elég érzékeny az ujj szögére, irányára. Néha megmakacsolja magát, és azt mondja koszos az érzékelő, aminek semmi látható jele nincs. -
metal01
őstag
válasz
randras_83 #1102 üzenetére
Én sem látok hibát az enyémen.
-
hzs91
csendes újonc
válasz
twollah1976 #1100 üzenetére
Dead Pixel Test nevű app-el.
Volt olyan is, amit sima YT videók alatt/hétköznapi használat mellett vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest