Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Én is jártam így már, a lényeg, teljesen friss rendszert fel kell rakni, után rögtön a MagiskSU jöjjön, mert ha mással rootolsz, az olyan nyomokat hagy a rendszerben amikre a TVGO már rátalál, és nem fog menni, tudom, mert én is jártam így anno.
Azóta átálltam LineageOS-re, ott saját rootot használok, szóval az ilyen dolgokról mint a TVGO lemondtam. -
Macika66
őstag
Ez is filléres cucc és nekem simán megy vele a DASH

Ez így van, ezt az egyet sikerült lemásolniuk rentábilisen a fiúknak, megy is szépen, nekem is van egy 1,5 méteres belőle.
De ebben is benne van az anyag. Érezhetően sokkal vastagabb a vezetékezés, mint bármelyik kábelben. -
-
Cifu
félisten
Próbaképpen felraktam ezt a GSAM Battery-t, és rögtön ez jött szembe:
Szóval ha adtál neki root jogot, akkor az értelmezésem szerint részletesebb információkhoz fér hozzá. Én úgy vélem, hogy ez lehet a forrása a különbségnek.
Ezt egyébként egyszerűen letesztelheted, vond meg a programtól a root jogot, és nézd meg úgy milyen lesz az a bizonyos görbe.
-
Cifu
félisten
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Erre még mindig senkinek semmi ötlete? (#3788) Kocsó

-
Pszihonaranc
senior tag
Köszi, akkor úgy néz ki, hogy a legfrissebb verzión vagyok.
De sajnos így is akad jópár kellemetlenség.
Ilyen többek között a külső akksi inkompatibilitása (ha lesz lehetőség kipróbálóim másikkal)
-nem tudok névjegyeket importálni
-az értesítő led tévesen jelzi a színeket (pl cián helyett fehér..stb)Nem tudom, ez egyedi probléma-e vagy a verzióval jár..
-
patoga
tag
Ha TWRP alól feltolod a frissítést, majd nem hagyod rebootolni, hanem visszabootolsz TWRP-be, majd nyomsz egy magiks- et, utana mar bebootol, es lesz rootod és TWPR-d is. Csak ne csinálj törlést install elött. De ha megis elmászik a TWRP, fastboot-ból gyorsan visszamegy.
-
Macika66
őstag
Más téma: a profiktól szeretném kérdezni, hogy abban az esetben ha "csak" root-oltam a telefont (SuperSU-val) és a gyári 4.1.3 OOS van fent, hogyan fognak a frissítések (már ha még lesznek) rátelepülni

Feldob egy ablakot, Rád kacsint, hogy látja ám a rootolást és a full ROM-ot tölti le. Majd telibe flasheli (adatok maradnak, de a root/TWRP nem).
-
boros44
tag
A gyári recoveryben nincs sok opció, valószínűleg meg fogod találni. Wipe cache és wipe data kell, majd install from local menüpontból tudod telepíteni a romot. Ezek mindent wipe-olnak kivéve az internal storage-ot (ahol vannak a fájljaid).
A bootloader zárása viszont valószínűleg azt is törli.
Bootloader zárás: fastboot oem lock -
boros44
tag
Ha jól értelmezem, akkor 100%-os gyári állapotot akarsz visszaállítani.
Teendők:
- rakd fel a gyári recovery-t, ha esetleg nem az lenne rajta
- recoveryből rakd fel a gyári romot tisztán telepítve
- zárd a bootloadert
- bootAmint bebootol, olyan lesz, mintha most vetted volna ki a dobozból.
-
-
boros44
tag
Mai nap felraktam a FreedomOS-t. Amúgy is akartam frissíteni, mert én még egy community build-et használtam. Én is meg vagyok elégedve az OxygenOS-sel és nincs bennem igény LineageOS-re. Viszont root jogokra mindenképp szükségem van, mert használok Adaway-t és Lucky Patcher-t. Lucky Patcher nem igazán működik jól a gyári OxygenOS-sel. Én megörültem amikor rátaláltam a FreedomOS-re, ez egy felturbózott OxygenOS. Minden készen benne van, ami kell és jól is működik.
Összességében ami kis hiányosságom volt az OxygenOS-sel kapcsolatban, azt pótolja a FreedomOS. -
AcCEsS
senior tag
Egyébként nem hiszem, hogy a Voda szúrta el, mert az adott szolgáltató kommunikációs APN listáját - ha jól tudom - egy "remélhetőleg megfelelően" karbantartott fájlból olvassa fel a telefon a szolgáltató azonosítója alapján. Legalábbis a CyanogenMOD firmware-ben így volt. Persze ennek ellentmond az általad írt (Nokia - Windows Phone) eset...
-
AcCEsS
senior tag
Nekem is wap.vodafone.net-re állt be, és nem is tudtam a "+" jellel másikat felvinni, a végén a mentés menüpontra nyomva sem jegyezte meg az új APN-t. Legalább ötször megpróbáltam. A "Visszaállítás alaphelyzetbe" menüpont sem segített. Kipróbáltam Nexus4-en, azon viszont tökéletesen működik! Ezek után a meglévő wap.vodafone.net (Vodafone Live!) paramétereit kezdtem el módosítani a megfelelőkre, és a mentés után láss csodát! A wap.vodafone.net eltűnt, viszont megjött az összes "gyári" Vodafone-os, plusz azok amiket én vittem fel. Most már minden ok. Újraindítás után is!

-
-
Cifu
félisten
-
asturel
őstag
Ezek szerint csak engem idegesít az adaptive brightness? Általában sose "jól" lövi be: vagy túl sok vagy túl kevés, ha kézzel állítom sokkal jobb SOT is összejön, csak akkor problémás mikor hirtelen kimegyek az utcára és nem látom a kijelzőt, hogy felhúzzam a fényerőt

Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest