Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Starz561
üzenetére
Egy ideje 5.0.2-n voltam, épp le tudtam tölteni, mielőtt visszaszívták, most 5.0.3, nem veszek észre semmi különöset. Ha töltődik, és telefonálok, nyomkodom, nyilván melegedni fog. De mivel fogyassztásban kb ugyanaz, nem terheli le semmi sem jobban a procit, mint a 7-essel.
-
Rick4
félisten
válasz
Starz561
üzenetére
Nem garis már a készüléked? Ki, hol, mennyiért fogja kicserélni? Én kérnék egy ajánlatot a "gyári" szerviztől erre a műveletre, nem dolgozhatnak sokért, és gondolom a gari se ugrik.
Nekem két 3T-t kellene házcserélni, egyiket mérgemben a földhöz vágtam, annak a felső sarka nyomódott meg, másik szimplán a betonra esett a kezemből, annak meg a kijelző alatti rész lett megnyomorítva. Egyelőre nem látom értelmét a cserének, és a karcos helyett az új állapotú készülékház egy eladáskor is felfelé viszi az árat, tehát még meg is térülhet a dolog.
-
-
-
-
Starz561
tag
válasz
Starz561
üzenetére
Íme az eredmény: OOS 4.5.1 SoT
OOS 5.0 Oreón minimálisabb használattal jött össze 4ó20p sot. Nougatnal, amint levettem töltőröl a telefont csak nyüstöltem. Óreónál ha csak nyüstöltem a telefont ilyen 3ó40-50p SoT jött össze általában.(Ha netán zavar valakit, hogy ide írom le az összehasonlítás eredményeit attól elnézést.
) -
AcCEsS
senior tag
válasz
Starz561
üzenetére
Pont tegnap rendeltem ilyet én is, illetve az ugyanitt kiválasztható lágy fóliából is kértem pár darabot.
A fóliáról valaki korábban azt írta, hogy totál jó méretű, szinte a gyárival megegyező. Nekem is az a gondom, hogy a rendszeres nadrágzsebbe csúsztatás elkezdte felhúzni a képernyő tetején a gyári fóliát. -
Starz561
tag
-
-
-
Macika66
őstag
válasz
Starz561
üzenetére
Ez kb. az a szint nekem, mint a világ legdrágább kávéja, a Kopi Luwak.
Amit a cibetmacska ürülékéből szedegetnek ki szemenként, mossák, majd pörkölik. Aranyárban mérik.Na szóval ezen a civet coffee-n is elgondolkozom, hogy HOGY jött rá az ember...

Ahogy ezen a piros logon is. Kinek jut eszébe dörzsölni és szagolgatni...

-
Cifu
félisten
válasz
Starz561
üzenetére
Tisztázzuk:
OOS 4.0.2 / 4.0.3 -> Android 7.0
OOS 4.1.0 / 4.1.1 -> Android 7.1.1Tehát akkor neked most OOS 4.0.3-ad van? Fel kell raknod a 4.1.0-át, és utána fogod tudni megkapni a következő, 4.1.1-es frissítést. A frissítések egymás után, sorban jönnek, nem fogsz OTA-n a 4.0.3 után 4.1.1-et kapni.
-
metal01
őstag
-
twollah1976
őstag
válasz
Starz561
üzenetére
Volt Spigen Rugged Armor tokom, kb. 2 percig volt a telefonon.
Csúszós, billeg a telefon, maradjunk annyiban, hogy annyi pénzt amennyiért árulják nem ér meg.
Pár levélváltás után küldem is vissza az eBay-es eladónak.Tanulság, többet drága tokot, n+1 forint kiszállítással nem veszek.
Elég nagy lutri a telefonra úgy tokot venni, hogy a vásárlás előtt nem tudja megmacerálni, nyomorgatni, kipróbálni az ember.
-
redst4r
tag
-
mrdavid
aktív tag
válasz
Starz561
üzenetére
én pontosan így voltam a vásárlással mint te, nekem a kamera abszolút csak azért kicsit csalódás, mert tesóm s7vel összehasonlítva este, és mozgásban lévő tárgyak fókuszálásakor elverzik vele, de ár érték arányt tekintve majdnem tökéletes, nekem igazából a led fénye gyenge csak...
-
nofi
addikt
válasz
Starz561
üzenetére
Mindenképpen próbálj meg élőben kipróbálni egyet mielőtt veszel, illetve ha más nem, 15 napon belül vissza lehet küldeni (én feleségemét visszaküldtem mert neki nagyon nem feküdt ez az egykezes 5,5"). Nem akarok itt vészmadárkodni de gyakorlatilag ez a kamera, illetve szoftveres háttér már a nyári OP3 rajtja óta nagyjából így üzemel, szóval meglepődnék ha változna még valami ezen a téren.
-
-
Cifu
félisten
válasz
Starz561
üzenetére
Már bocsi, de gratula, ha ezek elriasztanak a telefontól. Ha ilyenekre támaszkodsz, kb. sose fogsz telefont venni, mert minden típusnál fogsz találni olyat, hogy ez vagy az nem működik, elszíneződött pár embernek a képernyő (szinte bármelyik telefon), lepattogzott a festés (LG G4) és így tovább.

Én személy szerint nem tapasztaltam semmi hardware problémát, volt egy PC csatlakozási gondom (Windows issue) meg volt egy esetem, amikor valami miatt a Google alkalmazások ébren tartották a telefont (újraindítás után helyrejött).
-
csipuka
senior tag
válasz
Starz561
üzenetére
Hu basszus, szep lista...
En ezek jo nagy reszevel nem talalkoztam.
Atnezve csak 1 dolog amibe belefutottam, hogy a chromecast-ra nem tudtam mirror-ozni a telo kepernyojet. Erdekes mondon a youtube app-ban siman sikerult atkuldeni a video-t. Nna majd este raprobalok a 3.5.4-el is.
Nekem a legnagyobb gondom csak, hogy tul hangos, es nem tudok custom notification-t beallitani. Amugy faja
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Seed szerver topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy Egyedi rom nem játszik?
)

Na majd meglátjuk.