Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukraan
aktív tag
Igen, úgy tűnik egy véleményen vagyunk a dologról. Nagyon jó az E6-al telefonálni, kiváló benne a GPS, stb, viszont telepíthető programok terén csalódás, sajnos... Pedig nekem csak a fent említett plusz alkalmazásokra lenne szükségem(illetve egy, a mappákat kezelni hajlandó zenelejátszóra)
.
-
Ærni
tag
Nyáron vettem egy iPod Touchot, szóval a különböző játékokkal, videókkal, nettel (ha van wifi) való szórakozás meg van oldva.
Pont azért néztem ki ezt a telefont, mert nem szeretnék egy ilyen full érintőkijelzős telefont, mert azok nem telefonnak készültek, hanem már teljesen más célokra. A Nokia meg hát mégiscsak egy nagyon jó márka még mindig és nekem világ életembe Nokiám volt.
Fontos szempont még az SMS írás és hát legfontosabb szempont a telefonálás. És a 8 mp kamera is vonzó az autofókusz hiánya ellenére. Maga a mobil megjelenése is kimondottan tetszetős. Legalábbis jóval feltünőbb, mint egy teljes érintőfelületes teló, de hát kinek mi a gusztusa.
Az aksi mennyire jó? Az összes létező tesztet elolvastam a telóról és mindenhol nagyon dícsérik az aksit. Nektek mi a tapasztalatotok?
Köszönöm!
-
zorzy4
addikt
Ja ebben egyetértek. De nem 6750ed volt az 2,66ghz, a 6850 3ghz. Nekem 6750, ati 4350 kártyával volt és nem szaggatak a filmek. Most i5 2400 3.1 ghz van, ati 5450 kártyával és szintén nem szaggat
. Csak sajna még rendes tv nincs a házimozihoz.
És hogy ne csak off legyen, ma megjött a nokiához az új keret. Benn hagytam ráteszik. Állítólag nulla szervizigényű amúgy a telefon, náluk még csak egy volt gariba. -
lcee79
addikt
Igazából PC-n mikor még nem volt dxva és cuda támogatás, akkor 3 Ghz-es 2 magos proci kellett ahhoz hogy ne akadjon egy 1080p-s film....
Ezt azért tudom mert 2007-2008 környékén volt egy E6850-es procim, ami már felső közép kategória volt, de csak 2.66 ghz, és akadtak rajt az 1080P-s filmek...
És utána vettem meg az E8500-as (3,16 Ghz-es) procimat amin már nem akadtak a filmek...Persze ma már a videokártya segítségébvel és az i5 i7-es procikkal már más a helyzet
simán megy 2 Ghz-en is..De ehhez képest elég nagy szám, hogy már okostelefonokon elvárás lenne ez, úgy hogy csak pár év telt el...
De nokia E6 már csak a kijelző mérete miatt sem fullhd filmek nézésre találták ki...
Sőt erre a 42-65 colos lcd és plazma tv-ket találták ki -
törölt tag
Szia,
köszönöm, a gép és a telefon újraindítása bejött. Felment a Belle, tapasztalatok az alábbiak:
- mindegy, mit mentek, a telepített programok jórésze eltűnik, újra kell telepíteni
- a rendszer összességében sokkal gyorsabb, gördülékenyebb
- az akkuidő érezhetően csökkent, gyorsabban merül ugyanolyan feltételek mellett, mint Anna-val
- mindegy, mit csinálok, állítok be, netre akar menni
- a legutolsó Anna volt eddig a telefonon, de így is előfordultak lefagyások. A Belle telepítése óta ilyen nem volt.
Összességében nem bántam meg a cserét.
-
CyDoN
senior tag
Hát nem tudom, mert logikusan levezették itt, hogy mi lehet a gond!
Microsoft-nál is vannak gondok, ha folyamatosan frissíted a Op-rendszert, utána meg kidobnak egy SP1-et, utána összekavarodik, mert az SP1 tartalmazza az összes frissítést amit már feltettem!
Meglátom ma, hogy lesz időm és benézek valamelyik szervizbe! -
Kobak77
aktív tag
Small Weather Widget a neve. Úgy látom, hogy sokaknak tetszik és több helyen, ahol letölthető is úgy hivatkoznak rá, hogy az E6-os Belle-ből való (pl.: itt). Az biztos, hogy gyári Nokia a cucc, legfeljebb a végleges kiadásba mégse került bele. Az is biztos, hogy a letölthető változatok csak hackelt telókkal mennek, így nekem nem volt alkalmam kipróbálni, mert nem akartam hackelni az N8-at.
-
lcee79
addikt
Találtam is leírást, ha már senki nem reagált eddig
nokiadownloadblog -
attisx
addikt
"akksit nem vettem észre hogy jobban merülne (szerintem azért merül jobban többeknek mert most nyomkodják a telefont, eddig meg nem)"
Ez mondjuk azért is érdekes, mert a többi S^3/Anna készülék topikjában inkább azt lehet olvasni, hogy a Belle érezhetően javította az üzemidőt...
-
guppi99
tag
köszi a bitzatást. Az tuti hogy a telo ki irta hogy nokia test..... Aztán átment nokiába a felirat nah és ilyenkor irt ki valamit. De én a sok véget nem tértem észhez. Megadod a telszámodat? Nek akartak zaklatni csak feltenék pár kérdést :-) és ugy gyorsabban halad. Elöre is köszi
-
guppi99
tag
nem voltál valami böbészédü. Nem bámtom mert nekem nem akar sikerülni. Mikor a phoenix rakja rá a bellét valamilyen hiba miatt leál. Majdnem elkapot a szivroham mert a telo kikapcsolt és csak a nokia felirat volt látható és nem reagált semire csak ha kivetem az aksit. Gyönge idegzetű vagyok én ilyen dolgokhoz :-)
-
cassius.clay
senior tag
Srácok! Igazán köszönöm a segítőkészséget, de azt hiszem ennyi elég is volt az E6-ból
Kicseréltettem a gsm boltban egy 1 hónapos Arc S-re, annyi a probléma vele, hogy nincs hozzá doboz meg headset
Ez annyira nem érdekel, mert van saját headsetemNagyon jó készülék az E6- de én nem szeretek ilyen szoftveres dolgokkal bajlódni.
Azért köszönöm mégegyszer mindenkinek! -
cassius.clay
senior tag
-
Ukraan
aktív tag
Én is köszönöm a linket, nem bírtam tovább várni, megcsináltam, működik
.
Mondjuk a művelet végén nekem azt írt a Phoenix, hogy nem érzékeli a telefont, csatlakoztassam újra az USB-re, mert nem tudja befejezni a Flash-et. Megpróbáltam egy párszor, mindig ezt az üzenetet adta vissza. Bekapcsoltam a telefont, megadtam a kért beállításokat, így sem látta a program. Megszakítottam a flash-t, hibaüzenettel állt le, de azóta is működik(kopp-kopp).
A formázás miatt elveszett képeimet, zenéimet a Suite vissza tudja rakni? -
Kaitooo
tag
Le tudnád írni hogy csináltad?
Nekem Telenoros 059K070-es kódú telefonom van, amire a Nokia websiteja szerint van frissítés. Gyakorlatilag azonban nincs, se a Nokia Suite nem ad rá frissítést, se a Navifirmben nincs ilyen product code-ra firmware.
Vagy egyszerűen tegyem rá a "hungary_black" szoftvert? -
lcee79
addikt
059K265: E6-00 RM-609 T-Mobile Hungary HU BLACK V1
ez a baj, ez a product code-om.
és ez t-mobile
de ezekre van firmwareNokia E6-00 059G0W1 Update available
Nokia E6-00 059G0W7 Update available
Nokia E6-00 059G0X3 Update available
Country Variant Hungary E6-00 059D8G5 Update available
Telenor E6-00 059K070 Update available
Vodafone E6-00 059J7M7 Update availableúgyhogy most kéne az, amit remélem megtalálok, hogy kell, hogy product code átírása
-
CyDoN
senior tag
-
boush
tag
hát akkor jó szar YT appod lehet. Nekem teljesen jó a YT app az volt E71en is. Mintha onnan másoltam volna át és frissítettem volna, de már nem emlékszem.(ez lehet, hogy nem is lehetséges)
Kopás: lassan fél éve van meg, zsebben hordom, nulla tok és nem kopik. Ott vannak látható jelek ahol mondjuk homokhoz ért a földön mitán leesett.
Érdekes ez, mert az E71em alsó műanyag része lekopott, de az meg másnál nem.
-
boush
tag
Köszönöm az infokat.
Egyelőre függök a fizikai billentyűzettől, szóval full érintős az nem biztos, hogy jó választás. Inkább a mélek amik fontosak, nem vagyok folyamatosan online.
A csalódottság bennem is dolgozik, de az E71 rendben volt, még bízom a sw frissítésben.
A WP7-es új Nokia jó eszköznek tűnik de még forrja csak magát :-) -
feddel
senior tag
keress rá, hogy nokiabubbler installer.
Én számítógépre mentettem, onnan kábellel másoltam a fájlt egy meghatározott mappába, ahol meg is találtam (hisz én tettem oda :-)
Csak az egyik buborékot nem tudom mi, amiben számok futnak. Azt csak dobálni tudom a képernyőn, ami nem rossz, de hátha van más értelme is. -
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
-
-
polip
addikt
-
baradi
senior tag
Szia,
Igazabol azt is szinte csak telefonalasra hasznaltam/hasznalom, es hangminosegben nekem az jobban fekszik. Tudom, hogy ez is jo, de az elesebb es ugy tunik, hogy nekem az jobban bejon. Meg valahogy nem "fog" meg annak ellenere sem, hogy nagyon igenyes es minosegi darab, es ossze nem hasonlithato az omnia vagy egyeb erintos, muanyagos teloval.
Nemtom, meg orlodom, de ez mar rossz, ha filoznom kell rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest