Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• razzorr

őstag

válasz zorzy4 #296 üzenetére

Az igazat megvallva soha nem akartam tapis telót,de valahogy mégiscsak az lett. E72 vagy BB volt a két kiszemelt.
    Android lett ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet,ergo lassú-akadozó,gyenge üzemidő,pocsék fotó, és vhogy ez a nagy app szabadság se nyűgözött le.Ja és talán telefonálni is lehet ha jó appot szedsz le :-D
    Na jó off vége.

Szoval nehéz,mert a symbiant egyáltalán nem ismerem,csak lehúzza mindenki,amit nem tudok egyszerűen elhinni h.annyira gáz.
    Volt már a kezemben több symbis teló is,de vhogy akkor nem éreztem azt az átütő erőt,annak ellenére hogy az e72 mindig is nagyon bejött.
    Mivel E,azaz üzleti széria, gondolom jol megy a mailek szikronizálása,naptár jó lenne ha elég okos lenne,de a nettől félek,mert nem nagy a kijelző és gombokkal nehéz sajna.
    Pedig elég gomb-párti vagyok. Meg hát a fotó fontos, és a doksik kezelése. Kb ennyi lenne leszűkítve amit jó lenne tudnia.
    Ja meg a gps. Ami ha jol tudom ingyenes?!
    Amugy az OVIban mennyi az ingyenes/fizetős cucc aránya? Mennyiben okozna nehézséget bármiben is az h.külföldről szerezném be /a nyelvet leszámitva/???

Nézem a wp7,Badás waveket is,de már totál a bizonytalanság. Lassan tényleg ott járok hogy nálam a symbi is megelőzi a zöld robotot,annyira menekülnék már,csak hova...

• xmad

őstag

válasz zorzy4 #296 üzenetére

E72 öt mostmég nem éri meg lecserélni E6 ra ahoz túl drága az E6.. majd az E5 öt is ami van itthon akkor cseréljük le E6 ra ha legalább 70 ezerre esik az ára..

jelenleg aki ólcsobban akar jól össze rakott megbízható QWERTY-s nokiát annak az E5 best buy lehet

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés