- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Adok erte vadiuj garis (sot, atveheted a boltban) teleorrfuggo x10minipro-t, az is jo? SE is, pro is
Az a baj, hogy SE Pro topik halott, mintha senkinek nem lenne.
E51 es Blade utan nem hiszem hogy az M2 rosszabb tud lenni - igaz, az E51-et nem nagyon hasznaltam ki, csak alkalomszeruen a wifit, a Blade meg meg alig melegedett meg nalam.
Ma bent voltam Bp-en (ritka pillanat) a Duna Plazaban, Saturn-szolgaltatok-gsm bolt vonalon, de se egyik se masik nem volt megtapizhatoan se uj, se hasznalt. Ket unnep kozott jobban ra fogok erni maszkalni, van ahol M2 tutira tapizhato? Az se baj ha Pro is van ugyanott... -
levisboy
tag
Angol. Csak az a baj, hogy nem Pesti vagyok és sokba kerülne felvinni és főleg akkor ha nem is fogadják el. Lehet ma beviszem egy itteni szervizbe megkérdem mi a véleményük. Nem-e valami porszem vagy valami miatt van ez. Ha cserélni kell a hangszórót akkor muszáj lesz felvinnem. Valaki még nem tapasztalt ilyen problémát?
-
norvik
aktív tag
Részben egyet tudok Veled érteni. Nekem nem volt csalódás ez a teló, hozta, amire szükségem volt, még többet is. Elárulnád, hogy mik az elvárásaid?
Ha játék, akkor az M2 tényleg kevés. Ha csak telefon, email, és netezés, zene, egérmozi, akkor szerintem bőven kielégítő.
Most olvastam az M3 tesztet. Megvallom, szemeztem vele. A nagyobb kijelző miatt, és talán a gyorsabb prociért. Meg is engedhetném magamnak a cserét. A burkolat immár műanyag. Tehát rosszabb az én véleményem szerint. Annyival meg nem gyorsabb, jobb, hogy ezt kompenzálja. -
sycorax182
tag
ez a november már biztos??
megvárom a 2.3mat, ha jó lesz, akkor örülök és maradok a motorolánál
ha nem lesz jó azzal sem, akkor soha többet motorola, veszek vmi samsungot...
szuper teló lenne, de a pár oldallal visszább leírt hibák nagyon idegesítenek. remélem a 2.3 megoldja. már nagyon várom -
GGMPC
őstag
A sok buheralas helyett probaltatok mar csak ugy egyszeruen hasznalni a telefont!
Nem szeretnek senkit megbantani, de ez egy vicc amit itt osszeszerencsetlenkedik egy par ember!
Ram, rom, fozott, nem fozott...
Nekem 75db pluszban ratelepitett app van es semmi gondom.
Nem akad, nem lassul, nem fagy le...
Aksi 2.5nap de 2 biztosan, ha zuzom akkor masfel nap!
Csak bluetooth es nevhez rendelt csengohang problemam van-az sem allandoan...
(ezutobbi hibajelenseg MINDEN ANDROID TELEFONON TAPASZTALHATO)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest