- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Üdv,
Annak, akit ez érdekel. Megvan a legújabb MOD, ami már nem a Defyre épül, hanem az M2-re. Nekem a Defys tökéletesen működik, és lusta vagyok arra, hogy puszta kíváncsiságból megint frissítsek. Amíg így fog működni, hozzá nem nyúlok, eszem ágában sincs mindent újratelepíteni.
A hivatalos verziót már kicsit sem várom, biztosan nem rakom fel később sem. Erre több okom is van. A frissítés nem lesz olyan friss, mint a jelelegi MOD. Egészen biztos, hogy az is tele lesz pakolva olyan Motorolás baromságokkal, amiket nem használok, és csak pazarolják az akksi időt, plusz az adatforgalmat. Végül, de nem utolsósorban, akik ezeket a ROM-okat összepakolják, nem akárkik, nem lelkes amatőrök. Utána lehet olvasni, ha érdekel valakit. Mindegy, senkit nem akarok rá- vagy lebeszélni a felpakolásukra. Nekem attól sem jobb, sem rosszabb nem lesz, ha valaki megelégedéssel, vagy köpködve használja az M2-jét. Csupán megosztottam a tapasztalataimat, ha valaki merít belőle, jó, ha nem, hát úgy is.
A legfrissebb MOD lelőhelye, és felrakási segédlete:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239778
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest