Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz GGMPC #776 üzenetére

Nem feltetlen moto (sot, ha csak a markat neznem - magyarazat nelkul - inkabb SE, bar egyik se volt me'g csak benyomasilag, meg olvasgatas alapjan). Az M3 tul nagy (egyebkent annak a tesztjebol talaltam ide, mert amikor ez megjelent, me'g nem voltam aktiv olvaso, csak kb. fel eve). Ez mind a ketto 3.7, az eleg optimalis - nekem! Az Xperia gombolyusege es a 3 android gomb fizikai volta nem tetsz, a moto-n meg a lepcsot kene kiprobalni, furanak hat keprol. Az SE friss azaz eleve GB, ellenben nincs hosszutavu tapasztalat rola (legfeljebb x10 mini pro, mert az xperias mini pro se tul regi meg), es igy asszem nincsenek fozott romok se, ellenben beigerve az ICS. A Moto tobb rom, fenykepezo pont nem erdekel, viszont jobbnak tunik keprol a bill-eknel a helykihasznalas. Igaz, tapizni kene igazan oket.
    Akar hasznaltan is vennem az M2-t, bar teny, ha a Pro jo aron bejonne a Telenorhoz, akkor nem gondolkoznek mert az uj (de aug. eleje helyett nov. vegen jott be a mini pro, szoval az meg 3-4 honap, ha egyaltalan, mert azt meg nem mondjak meg). Mondjuk nem hajt a tatar, nekem boven jo karacsony utan, foleg ha esnek a jo allapotu hasznalt arak :) Most szar a forint, az mindkettonek ujonnan betesz, bar ki tudja, lehet sose lesz mar jobb, szoval egyelore nem tudom, hogy az alapjan mikor lenne erdemes. Vki irta nyaron hivatalos boltbol 55e, na akkor kellett volna ebrednem...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés