- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nem feltetlen moto (sot, ha csak a markat neznem - magyarazat nelkul - inkabb SE, bar egyik se volt me'g csak benyomasilag, meg olvasgatas alapjan). Az M3 tul nagy (egyebkent annak a tesztjebol talaltam ide, mert amikor ez megjelent, me'g nem voltam aktiv olvaso, csak kb. fel eve). Ez mind a ketto 3.7, az eleg optimalis - nekem! Az Xperia gombolyusege es a 3 android gomb fizikai volta nem tetsz, a moto-n meg a lepcsot kene kiprobalni, furanak hat keprol. Az SE friss azaz eleve GB, ellenben nincs hosszutavu tapasztalat rola (legfeljebb x10 mini pro, mert az xperias mini pro se tul regi meg), es igy asszem nincsenek fozott romok se, ellenben beigerve az ICS. A Moto tobb rom, fenykepezo pont nem erdekel, viszont jobbnak tunik keprol a bill-eknel a helykihasznalas. Igaz, tapizni kene igazan oket.
Akar hasznaltan is vennem az M2-t, bar teny, ha a Pro jo aron bejonne a Telenorhoz, akkor nem gondolkoznek mert az uj (de aug. eleje helyett nov. vegen jott be a mini pro, szoval az meg 3-4 honap, ha egyaltalan, mert azt meg nem mondjak meg). Mondjuk nem hajt a tatar, nekem boven jo karacsony utan, foleg ha esnek a jo allapotu hasznalt arakMost szar a forint, az mindkettonek ujonnan betesz, bar ki tudja, lehet sose lesz mar jobb, szoval egyelore nem tudom, hogy az alapjan mikor lenne erdemes. Vki irta nyaron hivatalos boltbol 55e, na akkor kellett volna ebrednem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest