- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
A legtöbb szótárnak van magyar nyelvi kiegészítése, pl anysoft go keyboard, általában a ragozás nem tökéletes. Az anysoft keyboardnak pl a fizikai klaviatúra esetén nincs T9, fektetett virtuális esetén van, a fizikai viszont úgy működik mint a normál telefonok, kétszer megnyomva a betűt, az ékezetes betűt adja, és csak a magyar karaktereket.
-
Zsolto
őstag
Hát, ezért nem tudtam ellenállni neki. Az a füles most külön 12k körüli pénz... Viszont igen, tölteni kell, a teló töltője jó hozzá, de a tapasztalatok szerint valószínűtlenül hosszú ideig bírja. Az mondjuk vicces, hogy az "ősöreg" W910i-mmel kiírja a pontos időt, a szám címét, a hívó nevét, az androidosokkal csak a zenevezérlő funkciók és a számkijelzés működik rajta. Vicc, hogy ezt miért nem tudják megoldani. Na mindegy, nem offolom szét a topicot, mert máskor is szeretnék még itt előfordulni -- vendégolvasóként
-
Zsolto
őstag
Ha valakinek bónusz programban van kedvezménye (nem kell hozzá havi 10-20-ezres számlát produkálni), akkor sokkal olcsóbban megkapja.
És a dobozban ott lapul a 8 gigás kártyán és a bőrtokon kívül a SonyEricsson MW600-as sztereó bluetooth headset, amiben RDS-es FM rádió is van, szóval a teló nélkül is lehet vele rádiót hallgatni. Ráadásul agybadugós, de a füles szabadon cserélhető benne, mert 3,5-es Jackdugója van.
Ja, és a telón pedig rajta van a Wisepilot navi, jogtiszta, full, és nem próbaverzió, amiről mindenhol azt írják, hogy online, vagyis a netről szedi a térképet, pedig ez nem igaz, mert a MyMaps menüpontban több tucat ország térképét tudod ingyen letölteni rá, és onnantól net nélkül navigál. Tegnap és ma próbálgattam már, forgalmi előrejelzés, sebességkorlátozás, aktív sávinfó, POI-k garmadája van benne, és az online keresésnek köszönhetően rengeteg mindent megtalál, ami a saját adatbázisában nem szerepel. Nem egy iGO, mert ahogy láttam, Balatonszárszót például csak utca-, de nem házszámszinten ismeri, de ettől eltekintve teljesen használható, pláne ingyér
-
geccoblaze
aktív tag
Nagyon úgy néz ki,h az nfc-s fizetés inkább hónapokra van itthon semmint évekre. Persze addig is jön egy csomó másik telefon, de nekem a 2-ből a dedikált számbillentyű hiányzott, a 3ból meg már csak az nfc. A jetben talán meg lesz mindkettő. És akkor én lecserélném rá szegény jó kiszolgált N95 8GBomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest