Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norvik

aktív tag

válasz GeriG #769 üzenetére

Sajnos én nem tudtam segíteni, bevallom, hogy még ötletem sem volt, hiszen hasonló gondom sem akadt.
    Egyszerűen csak azért írok, mer örülök annak, hogy a vészmadarak huhogása ellenére volt merszed kipróbálni a nem hivatalos romot, és elégedett is vagy vele.
    Tökéletesen egyetértek Veled. Nem fogok semmiképp sem vissza állni a hivatalosra. Az Endless féle szebb, jobb, gyorsabb, és jól is működik nálam. Legalábbis abban, amiket én használok.
    Ha őszinte akarok lenni, egyetlen dolog van, amiben jobb volt a gyári Rom: volt lehetőség telefon beszélgetés hangminőségének a beállítására. Sajnos, jelenleg nincs, vagy csak nem találom, bár nem hinném.
    Jelenleg a beszélgetőpartnereim ugyanolyan jól hallanak, mint a hivatalos verzióval, ellenben én rosszabb hangminőséget kapok. Hangos, és bizonyos fokig torz, emiatt. Lehet együtt élni vele, ha nem is öröm. Számít, nem mondom, hogy nem, de ha összevetem a nyereséget a veszteséggel, hát inkább együtt élek vele. Az is tény, hogy napi 10 percnél többet nem beszélek általában.
    Ha valakinek van ötlete, megoldásra erre a kérdésre, az remek lenne, s ha nem, úgy is jó, lehet együtt élni vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés