- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Sajnos én nem tudtam segíteni, bevallom, hogy még ötletem sem volt, hiszen hasonló gondom sem akadt.
Egyszerűen csak azért írok, mer örülök annak, hogy a vészmadarak huhogása ellenére volt merszed kipróbálni a nem hivatalos romot, és elégedett is vagy vele.
Tökéletesen egyetértek Veled. Nem fogok semmiképp sem vissza állni a hivatalosra. Az Endless féle szebb, jobb, gyorsabb, és jól is működik nálam. Legalábbis abban, amiket én használok.
Ha őszinte akarok lenni, egyetlen dolog van, amiben jobb volt a gyári Rom: volt lehetőség telefon beszélgetés hangminőségének a beállítására. Sajnos, jelenleg nincs, vagy csak nem találom, bár nem hinném.
Jelenleg a beszélgetőpartnereim ugyanolyan jól hallanak, mint a hivatalos verzióval, ellenben én rosszabb hangminőséget kapok. Hangos, és bizonyos fokig torz, emiatt. Lehet együtt élni vele, ha nem is öröm. Számít, nem mondom, hogy nem, de ha összevetem a nyereséget a veszteséggel, hát inkább együtt élek vele. Az is tény, hogy napi 10 percnél többet nem beszélek általában.
Ha valakinek van ötlete, megoldásra erre a kérdésre, az remek lenne, s ha nem, úgy is jó, lehet együtt élni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest