- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nyilvan o volt. De nekem maganba se irja le hogy fuck you... Kivancsi lennek, hany eves, engem gondolom kb. a gyerekeim korara saccolt be, legalabbis az alapjan amit megengedett velem szemben maganak.
Amugy meg az a vaskos tevedese van, hogy custom romot felrakni is jogszabalyellenes. Nyilvan ha valaki ezzel a telot fuggetleniti, akkor szerzodest szeg a szolgaltatoval, de mivel M2 nem volt szolgaltatos, igazan nem tudom, hogy miert vadol barkit is jogellenesseggel.
-
GGMPC
őstag
Sajnos erdemes peldakat felhozni, mert olyan nagyon okos vagy te is, hogy az mar faj!
Egesz nap kutakodtok, okoskodtok, halara basztatjatok a telefont es mindezt ugy, hogy meg arrol sincsen lovesetek amit akkor tud amikor meg hozza sem nyultal!
De sebaj az ilyen megfejto emberkek szoktak hazavagni az alaplapot az allando buzeralassal!
majd eztkovetoen elkezdenek frocsogni, hogy mennyire szar is a Motorola!Milestone 1 temad meg legalabb annyira ideillo, mint az altalad lehuzott pc hozzaszolasom!
(ha mar...)
Tovabbi szep okos hetveget!Vegszo: EZ EGY TELEFON, PROBALD MEG ANNAK IS HASZNALNI ES AKKOR RAJOSZ MAJD, HOGY ANNAL SOKKAL TOBBET TUD!
-
GGMPC
őstag
Elmondanad nekem miert kene a processzornak 1GHZ-n futni allandoan!?.
Ha van egy PC-d es annak 2.00ghz-es a procija az nem azt jelenti, hogy annyin is megy allandoan illetve ha egy autonak 200km/h a vegsebessege akkor ha 70km/h-val mesz a varosban akkor elkezdesz sirni a forumon, hogy miert csak 70 van a 200 helyett!?.
Tehat annyit tud, de ha nincs miert akkor 50%-on is mehet akar!
Doljetek hatra vegre es elvezzetek napjaink egyik legjobbnak mondhato telefonjat!!!
Ha pedig igazi buheralni valo szart szeretnetek, akkor vegyetek egy Nokia-t, LG-t, Samsungot es akkor megtudjatok mikor van gond!
Nokia - lefagyas nem mukodes...
LG - non stop szervizzel valo kontakt...
Samsung - a feluletes nagyot tudni akaro amde kozel sem magas szintet hozo brigad...addig is egy kis nyalcsorgatas...
http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Home
-
Vito85
csendes tag
gandrus
nem nagyon merem feljebb huzni nehogy jobban egye..
gyárilag 550mhz fut a rendszer 850 sztem ideális vagy nem??
vagy kellene állitanom mikor mennyit fogyasszon pl: mikor nem használom akkor csökentse magát...?mikor használom fullon pörögjön..?sok kérdésem van vagyis sokmindent nem tudok mert uj még nekem az androidos rendszer..szeretnék egy nagyon stabil okos programokkal ellátott gépet.markitban rengeteg ismeretlen progi van ..na most csemegézgetek de full idegen minden.
hirtelen aztsem tudom mire lenne szükségem ehhez.
-
GGMPC
őstag
En hogy semilyen utangyartott cuccot nem raknek a telefonba az tuti!
Onnantol kezdve minden megtortenhet!?.
Egyebkent meg letezik ehhez egy ugynevezett BP7X gyari Moto aksi+akkufedovel!!!
En csakis azt mernem ratolni!?.
De ez az en velemenyem. (amugy 2 naponta toltom a telcsit a normal aksijaval)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest