Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #704 üzenetére
Üdv,
itt a leírás, ennek alapján csináltam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239778
Elsőre nem bootolt, akku ki, bekapcs, ekkor már tovább jutott, akku megint ki, ezután állt fel.
Nem ijedtem meg tőle, más is járt így, tégla akkor sem lett volna a telóból, simán vissza lehetett volna állítani.Ma tesztelték a SonyEericsson új full qwerty telóját. Öröm volt olvasni. Hozzá kell tegyem, hogy semmi bajom a márkával, volt pár ilyen telóm, és nem volt bajom velük.
De azért az M2 tulajnak jól esik, hogy közel egy évvel az M2 piacra dobása után ez az új SE modell nem jobb az M2-nél. Sőt. Nem műanyag, nagyobb a belső tárhelye, olcsóbban beszerezhető, és ha a modot felrakja rá az ember, az Android 2.3.7-es, és amit az SE csak ígér, a modon már alapból fenn van az Ice Cream Sandwich. Tény, hogy nem a Motorola cég érdeme, de engem a júzert ez nem érdekel, csak az, hogy van, és tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xbox Series X|S
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Socket AM4
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest