Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

sityu17

üzenetére
						nincs rendes mérési eredmény, de az én tapasztalatom ez volt:
-gyári régebbi rom: 1,5 nap normális használattal (3G engedélyezve), esetleg 2.
-főzött romok: 1 nap intenzív használattal
-gyári friss rom: 3 nap visszafogott használattal (nincs 3G), ha bekapcsolom a 3G-t, éppen megvan a 2 nap.Szóval nekem nem tűnik úgy hogy sokat javult volna, de a gyári romot mindenképpen lecserélném a gyári frissre.
Az akksi formázást én írtam, így utólag annak sem volt sok teteje. De itt a link, hátha te csinálsz egy rendes mérést. - 

törölt tag
elég masszív a kicsike, nem lötyög, de a billnek van hangja a leütéseknél (nyilván, mikrokapcsolókat nyomkodsz)
Nekem nem dupláz, és bár azt írták régebben nem működik az alt lock, ezt vagy megjavították, vagy nálam nem jelentkezik, mert minden frankó

Bugok mindenben lehetnek, nekem közel 1 hét alatt nem fagyott. (csak ha visszavettem 600-ra a max órajelet, durván belassult néha
 ) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest