- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
A problema ismert es en is felidegeltem magam rajta majd tobbek kozott ezokbol el is adtam!
Viszont utana megjott a megoldas is... (Megkesve ugyan...)
Szoval - a keszuleket mindenkeppen rootolni kell, megha a gyari szoftot is hasznalod vagy barmi mast!
A lenyeg ezutan, hogy van egy fajl amit be kell masolni a telefon "gyokerebe" es onnantol nem csinalja ezt a duplazast-triplazast.
Zsolto kollega telefonja german volt es az a szoftver nem csinalja ezt a hulyulest!
Nekem mivel kesve erkezett az info, ezert dobtam a kerdest es fajlt is.
Ezert itt kene megkerdezni hatha valaki emlekszik ra, hogy mi volt a munkamenet!
Keress ra a forumon en megnezem a privat uzeneteimbe hatha ott irtak meg nekem a megfejtest es majd ...
VISSZAJOVOK!
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben én is beruháztam egy ilyen telóra, de ezzel kapcsolatban már korábban írtam itt. Egy ideje nálam van már, nagyjából át is költöztem rá, de élesben még mindig nem használom.
Egyetlen komoly gondom van vele, az a billentyűzet. A gyári fw-t lecseréltem a CM10-re, és kipróbáltam több billentyűkezelő app-ot is (SwiftKey, Swype, meg még ki tudja mit nem), de kezdek hardveres hibára gyanakodni. A problémám, hogy egy-egy gomb rövid lenyomásával is gyakran két-három karaktert ír, ami erőteljesen rontja a használhatóságát. Jelenleg is a SwiftKey van beállítva, ez automatikusan felajánlja a szavakat, de még így is elég kényelmetlen a használata, és jelszó beírásánál (ahol csak csillagokat látok) észre se veszem, ha valamit elír, csak ha már mondjuk kitiltanak az adott oldalról a többszöri sikertelen próbálkozás miatt, vagy lezár a sim kártyám a hibás pin kód megadás után.
Használtam már több fizikai billentyűzettel rendelkező pda-t, köztük Motorolát is, azokkal soha nem tapasztaltam ilyent, tehát a user errort kizárnám, pláne, hogy már direkt figyelek rá, hogy épp csak egy pillanatra nyomjam le a gombot, de ez sem segít. Eleve olyan karaktereket is duplán, triplán ír, aminél a gomb hosszú nyomva tartására normál esetben azt a listát dobja fel, amiből kiválaszthatom az ékezetes karaktereket. Ilyenkor sokszor úgy néz ki a dolog, hogy ha nyomva tartom a gombot, akkor feljön a választómenü, de előtte már beírt az adott karakterből párat.
Én valamiféle kontakt hibára gondolok, esetleg szalagkábel. Tapasztalt már valaki ilyent? Mennyibe kerülhet a javítása?
-
Pistu77
csendes tag
En is ezert akartam kiprobalni, de ennyit meg akkor se szivtam mikor eloszor alltam neki hekkelni a gyari allapotu telot. Majd idovel lehet ujra megprobalom de egyenlore elvezem, hogy semmi baja es tokeletesen mukodik.
ezt hasznaltam: MILS2_U6_4.1-22_SIGNED_UCAMILESTONE2B1B80E1014.0R_UCXMILE2GBQWRTGB_P016_A006_HWp2a_Service1FF.sbf
De tenyleg az a legerdekesebb az egeszben, hogy mind a 4 10es ROM amibol az egyik az ami az alapja volt a mostani allapotnak is szar. Pedig nemvol az mikor annak idejen feltettem. Es a tobbi is ugyanugy hibasan futott. Viszont a backup ami elvileg az utolso kiadott ROM allapota meg mukodik minden hiba nelkul.
-
rKrisi
csendes tag
És akkor végül melyik sbf-el tudtad helyre rakni?
-
Pistu77
csendes tag
Probaltam mindenhogy. Raadasul 4 kulonbozo ROMal. Mindenhogy szar volt pedig elotte nem volt gondom vele. De most hogy a sbf flash helyrerakta az internal store-ot most lefutott a 10.1es elotti bacup visszaallitasa. Es lass csodat fut hiba nelkul. Hozza nem nyulok mostanaban azisbiztos
-
rKrisi
csendes tag
Most jött amúgy egy frissítés cm 10.1-ből
-
rKrisi
csendes tag
válasz
Pistu77 #4288 üzenetére
elindítod és azt írja ki hogy leállt? mert ha igen akkor pár oldallal vissza megtaláltuk arra a megoldást. Amikor felteszed a romot (normális eljárással, factory reset, cache stb) utána elindítod a telód, megvárod még betölt meg minden és utána kikapcsolod. Belépsz recoverybe és csak akkor telepíted a gappokat
-
Pistu77
csendes tag
Hat az hogy megjavult az eros tulzas. De most jo az internal storage. Visszaraktam a gyarit aztan root es CM10 vissza. Azt tettem amit 1,5 eve es faszan mukodott. De most meg nem. aosp es ota is meghal. es nem tudtam rajonni miert. Eddig nem volt baja. Es azota a telon van a zip tehat nem azert mert nem ua amit letoltottem. Szoval igy hogy szar az ota megcsak megupgredelni se nagyon tudom.
Egyebkent egy factory/data reset kellett a gyari romnak.
-
Pistu77
csendes tag
Megy a tolto logo es semmi. Gyari sbfel:
MILS2_U6_4.1-22_SIGNED_UCAMILESTONE2B1B80E1014.0R_UCXMILE2GBQWRTGB_P016_A006_HWp2a_Service1FF.sbfValakinek otlet?
-
axioma
veterán
válasz
nubreed #4278 üzenetére
Ez az a telefon, amelyiknek nincs sim slot-ja, csak a forgalmazo telefontarsasagok "beepitett" (virtualis) kartyajan keresztul gsm-kompatibilis. Mondjuk egy lengyel(? talan) srac megoldotta, hogy hogyan kell fizikailag szetbarmolva sim tray-t belerakni... keress vissza, szerintem az en hozzaszolasaim kozott is talalsz ra linket.
Beszerzes kb. max. ebay, es utana sim-esites. Elvben ugy tudom lustak voltak rahuzni a sim lock-ot, mondvan ugysincs sim, ugyhogy azzal legalabb nem lesz gondod. -
nubreed
veterán
Visszaolvastam az előző pár oldalt és azért látszik, hogy hálistennek a topic lakók többsége még mindíg megnyalná a tíz ujját egy újabb, modernebb billentyűzetes telóért. Épp ezért kérdezem, hogy mi a helyzet a Motorola Photon Q -val [link]?
Ezt a telefont igencsak bevállalnám, minden paramétere tetszik, egyet kivéve, a kijelző felbontása szerintem kicsit karcsú, nem is azt mondom, hogy legyen Full HD-s (mert ezz parasztvakításnak tartom már - minek egy 4-5" képernyőre full hd felbontás, de komolya???) de legalább lenne 720p -s. Ettől függetlenül kéne ez a teló. Ezt MO-on vajon be lehet szerezni?
-
Pistu77
csendes tag
Na odaig jutottam, hogy valami telefosta a belso tarhelyet ugyhogy most egy kurva appot se tudok felrakni mert kozli hogy nincs hely. Es ami furcsa hogy meg se tudja rendesen hatarozni a belso tarhely meretet.
Hogyan lehetne kitakaritani ami nem kell es rendbeszedni ezt a reszt? Mert igy az eredeti cm10em se mukodik rendesen.
-
Pistu77
csendes tag
Felprobaltam a 10.1et, de csak loopol a telo. Hiaba nyomom a cleart marad a loop. Aki mar feltette hogy csinalta?
-
Hunter2
addikt
mi a legújabb hivatalos rom és honnan tudom letölteni? illetve olyan gond van hogy mintha az érintőképernyő önálló életre kellt volna össze vissza nyitogat mindent. ez szerintetek hardveres vagy szoftveres gond?
-
rKrisi
csendes tag
Valaki tudja hol lehet m2-höz hangszórórácsot beszerezni? Mert az enyém már kicsit megviselt...
-
Adamyno
tag
Azt hiszem végeztem, egy kis leírás itt:
http://logout.hu/bejegyzes/adamyno/motorola_milestone_2_root_es_blur-mentesites/hsz_1-100.html
-
wander
tag
válasz
Adamyno #4262 üzenetére
MILS2_U6_4.1-22_SIGNED_USAMILESTONE2B1B8RTIT014.0R_USXMILE2GBRTIT_P011_A006_HWp2a_Service1FF
Én ezt szoktam felrakni. -
Adamyno
tag
Tessék: [link]
Ezt tedd fel a Bootstrap után annak a recojából. (install zip frpm SDcard)
Na én viszont nagy problémába ütköztem.
2.3.6-os gyári ROM-ot sehogy sem tudom rootolni, már vagy 10 féle programot és módszert próbáltam.Ms2Ginger 5-öt próbáltam feltenni de már 3-adszor vágta rottyra a telót, sbf-et visszaflasheltem, csináltam factory resetet, de semmi. Egyszerűen nem tudom rootolni, pedig megvannak a progik amiket le lehetne törölni, hogy ne legyen Blur.
Ti hogy rootoltatok?
-
wander
tag
válasz
Adamyno #4256 üzenetére
Igen, ez a ledes téma alapból megvan a cm10es rom alatt. Engem pl. akkor készített ki a teló amikor cm7.2-t felhúztam rá, reboot system és a moto logóig jutott. Volt jó pár akksi ki-be, factory reset, de semmi nem segített... Aztán jött a bl, rsd, sbf, 5perc pihi, root, bootstrap és vissza a cm10.
A cm7.2 nem akar elindulni rajta. :/
Mennyivel egyszerűbb az SII-m.. ha valahol meghal csak volup+home+power + 1perc és máris ott folytatom ahol abbahagytam. -
Adamyno
tag
Holnap keresek neked egy bootloadert 1.x nem tudom most fejből milyen verzió. Az úgy van, hogy bootstrap után a 2.x recovel felrakod install zip-el és kapsz egy olyan felületet ahol lehet húzni a procit is meg egy 5.x CWM.
Amikor kéken villan a LED indulásnál, akkor megnyomod a hangerő le gombot és előjön, Most még nincs ilyened, de ha lesz, akkor csinálj egy backupot a működő rendszerről és utána ha elrontod, restore visszállítja majd ezt is mindig. Én is így akarom, csak a gyári romot gyomlálom, de valamit megint letöröltem amit nem kellett volna és a gapps mindig meghal, nincs olyan menüpontom a beállításokban ahol vannak az accountok és nem lehet beállítani mit szinkronizáljon (gmail, naptár, stb..). Csak a blur appokat akartam kigyomlálni, sikerült is úgy néz ki, de mindig sikerül valami olyat törölni amit nem kellett volna
-
wander
tag
válasz
Adamyno #4254 üzenetére
Igen.
Ha pl. egy rom telepítése után meghal, akkor ne kelljen vissza flashelni rá a gyári romot, rootolni, bootstrapot telepíteni, majd megint ráhúzni egy nem gyári romot, hanem ha meghal akkor egy backupot visszaállítani vagy egy másik rommal próbálkozni. Ezt gyári recoveryvel (X+POWER) ugyebár nem lehet megcsinálni. -
wander
tag
Azt még mindig nem tudjátok hogy lehet cwm-et telepíteni úgy, hogy billkombóval is elő lehessen varázsolni?
-
Adamyno
tag
Haladás az ügyemben, ha valakit esetleg érdekelne:
2.3.6-os gyári Latin Amierika ROM-al megy.
Rootolás megvan, Baseband switcher oké.
Tettem fel bootmenut is undervolt vagy overclock miatt (én alulfeszelem inkább, hogy ne fogyasszon annyit) és van CWM 3.x.Már csak az a kérdésem maradt, hogy Y-Z cserét vajon meg lehet-e oldani, a másik pedig, hogy a CWM-et lehet-e frissíteni.
-
Adamyno
tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám. QWERTZ-s telóm van, használtan vettem és nem ismerem az előéletét. Az a lényeg kb, hogy valamilyen Android 2.3 volt rajta, konkrétan nem tudom melyik. Állítólag 2.3.7, de tudtommal csak 2.3.6-ig ment a gyári.
Na de úgy vettem, hogy QWERTY-nak látta a billentyűt és angol nyelvű gyári ROM volt rajta. Magyarra nem lehetett állítani, a bilelntyűzet kiosztást nem lehetett állítani és rootolták a Baseband Switcher miatt, hogy itt is jó legyen a térerő. A számla szerint Németországból származik eBay-ről, de nekem ez nagyon nem stimmel, hogy akkor miért kéne hozzá Baseband Switcher ééés hogy adhatják ki gyári ROMmal úgy, hogy nem megfelelő a billentyűzetkiosztás?
Vajon Latin Amerikában vagy Brazíliában milyen a bill. kiosztás? Tudtommal csak ott adták ki a 2.3.6-os romot és csak amiatt lenen szükség Baseband Switcherre. Na de akkor az y-z csere?
Ezeket innen néztem: http://and-developers.com/sbf:milestone2#service_version2
Fel akartam tenni MS2Ginger5-öt, telepítés után complete, reboot, de nem indul a teló, csak piros Motorola logo. A kék led se villan fel. Ez után RSD Lite-al flasheltem egy olyan sbf-et, amivel régebben már működött, de most nem lett semmi, ugyanott ragadtam, nem volt recoverym csak a gyári 4 menüpontos, ahonnan új romot nem lehet feltenni csak format meg factory reset. Ez az POWER + X kombós menó.
Na ez után másik SBF-el próbálkoztam, de most ott tartok, hogy ha bekapcsolom a telót, se kép, se hang. Be se kapcsol. Az RSD felismeri, de fogalmam sincs melyik sbf fájlt tegyem fel vagy mit csináljak mert ezen kívül teljesen halott a teló.
-
wander
tag
Sziasztok!
Melyik romot ajánljátok az ms2-re? Cm10-el kibírhatatlanul lassú nekem. -
GGMPC
őstag
Volt Atrix 2-m.
2 het utan konnyes szemmel masztam vissza egy iPhone-ba - marmint a boldogsagtol!
Atrix 2 sajna egy kalap sz@r... :-(
Viszont samsungot ingyen sem szeretnek es majd te is ra fogsz jonni, hogy ez nem a te keszuleked - csak egy atmeneti allapot!
Ha mindenkeppen Androidot kene vennem, akkor HTC One lenne a befuto - iszonyat profi cucc...
-
Zsolto
őstag
Hát, az tuti, hogy benne lennék. De érdekes, hogy az M3 és az M4 beszerzését már el sem kezdtem fontolgatni, annyira egzotikusnak számít idehaza mindkettő.
Az Atrix2-n komolyan elgondolkodtam, mert nagyon ütős vas, és baromi olcsón mérik mostanában, már 45k-ért is van belőle (bolti) garis példány, de újonnan is csak 55k. De aztán lusta voltam kavarni és inkább használatba vettem az Ace2-t...
-
axioma
veterán
Kene. Sot, randat mondok, nekem az se baj ha nem a moto, bar teny, hogy birom oket. Ha a BB a q10-et slide-ra csinalta volna, lehet hogy elkezdtem volna varni, hogy mikor esik elfogadhatora a masodpiaci ara...
De igazan mar az is jo lenne, ha legalabb tavolkeleti masolat lenne, ami hardverben a maiakkal felveszi a versenyt (1G ram, 4.2 fusson szepen). -
GGMPC
őstag
Az lenne a kiralysag ha a Moto kiadna egy uj odaveros qwerty-t es mindannyian beszereznenk egy olyat es ismet egy huron pendulnenk!?.
-
Zsolto
őstag
Kedves Topictársaim,
a jelek szerint új korszak kezdődik az életemben, már nincs Milestone2-m. Ahogy a mi Nagy Öregünk, az Örökké Morgós GGMPC fogalmazott, elcseréltem egy fekete Ace2-re és egy retúr repülőjegyre
.
Azért itt előfordulok még majd, a hsz-értesítéseket nem állítom le, mert jó banda vagyunk, akár van M2-nk, akár nincs
Szép hétvégét:
Zs
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Mivel sikerült az átköltözés a Razr HD-m-re, ezért mostmár vihető a Milestone 2-m (kicsit karcos, de hibátlan, CM10-el, 3 akksival (egyik extended 1820mAh-s).
-
nubreed
veterán
Az az utángyártott töltő amit mondtam, hibás volt, megy vissza gariba. Most egy másik ugyanolyannal próbáltam, tökéletes, szóval jó lesz ez.
Más: használja valaki a Twisted Home Manager progit, amivel a default launchert lehet cserélgetni? Kérdés: jelenleg Launcher Pro-t használok, de ki akarom próbálni az ADW Launchert, ha lecserélem ADW-re a jelenlegit, akkor a Launcher Pro attól még megmarad úgy ahogy beállítottam, "belaktam" az elmúlt kb másfél évben?
-
szikla15
csendes tag
Sziasztok
Nekem is az a problémám mint : Milestone2 -nek csak annyi külömbséggel hogy nekem bejön a boot menü,és csak négy választási lehetőség van, 1. reboot system now, 2.apply update from sdcard,3.wipe data/factory 4.reset,wipe cache partition . és a 3-meg a 4-es pontot megcsináltam utánna rebootolok bejön a logo és sötét az egész. mit ronthattam el?
-
nubreed
veterán
Kipurcant a MS2 -m gyári töltője. Vettem egy Media-Tech MT6263 utángyártott töltőt (1A), de ez meg túlmelegszik és furcsa dolgokat művel a telefon egy idő után ha rá van dugva. Milyen töltőt ajánlanátok, ami biztosan jó az MS2-höz?
-
Zsolto
őstag
-
axioma
veterán
Szerintem te az x10 mini vagy max. xperia mini kezdetu qwerty-srol beszelsz. A sima xperia pro ritka joszag, de van egy m.tarsamnak, meg amugy is tudom az adatait, mert en is e ketto kozott voltam: 1GHz, 512 ram, 3.7", 480x800 kijelzo... a keszulekhaz se ter el sokban mereteiben, akku is teljesen hasonlo nevlegesen, egyedul a suly tobb a moto-ban. A kicsiknek kisebb a felbontasa, nehezebb a bill-ek tavolsaga miatt a gepeles is.
Reptetest penteken ha talalkozom vele, megkerdezem, de mar regota megvan neki. -
GGMPC
őstag
Miben? Kb. mindenben...
Nekem is volt Sony qwerty-s telefonom - nem mondom, hogy rossz volt, de igazabol jo se!
Azota mondjuk leadta a minosegi szintet a Motorola es nem kicsit!
Amugy a korulottem levo xperia telefonoknal onnantol kezdodott a gond, amikor leejtettek, szoval nagyon vigyazni kell ra!
-
axioma
veterán
Na most ne kamuzz mar, miben jobb az MM2 mint a sima Pro xperia? Egyetlen kulonbseg a design. A Blur mar ugysincs (nem hiszem hogy barki regi androiddal akarna' hasznalni), hardverben az utolso bitig megegyeznek. Az xperia konnyebb, a moto meg femesebb, ennyi.
Szerk. upsz es meg a dupla hsz. hibat is elkovettem...
-
axioma
veterán
Kiprobaltuk, hogy nem, pedig a benne levo kartya egyik oldalan az van irva, hogy Verizon, a masikon az, hgoy Vodafone... Kiveve, ha EU-fuggetlenul veszed, akkor menne, es ilyen azert van fent, mert ezt a jolfizeto ugyfeleknek ingyen rendelkezesre bocsatottak (marmint a kodot). De amit nem tudnak eladasra kikodoltatni, azt felejtsd el, van ugyan egy kilopott lista amit arulnak, de azokat a kodokat mar reg atirtak OTA frissitessel, nem eselyes hogy mukodne. (Elvileg van turbo sim amivel megy, de en nem hasznaltam tovabb vele, mikor lehetett mobilnetet kerni a kartyara, mert azt allitolag a t.sim nem szereti, megolvadozik.)
Azzal ne torodj, hogy band unlock vagy sem, az csak a kinti gsm-hez kell, csak sim unlocked legyen. A clean/bad esn se szamit a szempontodbol.Megjegyzem, en nem vennek ma mar D2G-t kintrol... vagy akkor mar a 4-est, vagy itthon (esetleg nemet vagy mas eu-n beluli ebay-rol) MM2-t. Egyreszt befigyelhet a +AFA a vamnal, masreszt meg annyi arkulonbseg amugy sincs koztuk. Ujat meg kint se talalsz.
-
valenc
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy mostanság ebayet nézegetve láttam egypár droid 2 globalt.Szerintetek ha megveszem itthon vodafoneos kártyával tudom használni??(elvileg a vodaone meg a verizon között van valami kapcsolat)
-
Adamyno
tag
válasz
fasirTTT #4215 üzenetére
Ha csak a felhasználói adatokat akarod visszaállítani, de a ROM marad ugyanaz, akkor:
Amikor indul a teló, mutatja a piros hátterű M betűt, fel fog villanni a jelző LED kéken. Akkor nyomd meg azonnal a hangerő LE gombot.
Ezután látni fogsz egy menüt, érintsd meg a Recovery opciót, ott Custom recovery.
Ezután bejön a Recovery menü.Hangerő LE és FEL gombokkal lépkedsz a menüben, válaszd ki a Wipe data/factory reset opciót
Nyomd be a kamera gombot. (ezzel választod ki).
Yes..Utána Wipe cache - ugyanígy -
Aztán Reboot system.
Vissza van állítva a rendszer. A fiók adatok, minden személyes adat, alkalmazások törölve.
-
Zsolto
őstag
válasz
fasirTTT #4215 üzenetére
Akkor jó nyomon jársz, a leírás szerint a Search gombot kell megnyomni. Ha nem azt, akkor mást, próbálgasd, be fog jönni neked is, ahogy nekem is. Később majd biztos jönnek az okosok és megmondják a tutit, én csak a parkettás vagyok
GGMPC:
Ahogy mondani tetszik. És hát pár nap sörözés és tengedezés-lengedezés az albioni szélben bőven megér ennyit.
-
fasirTTT
őstag
mikor megnyomom x+power gombot ezt a képet dobja ki:
-
Zsolto
őstag
válasz
fasirTTT #4213 üzenetére
Megnéztem neked a Guglin, ez az egyik leírás a sok közül, parancsolj
A lényeg, hogy a Qwerty-n nyomni kell az X-et bekapcsolás közben. Amúgy amikor én Hard Reseteltem fél éve, akkor nem a hangerőgombokkal kellett lépkedni a boot menüben, hanem valahogy másképp, de már elfelejtettem, hogyan. Majd kitapasztalod.
Ha a főzött rom miatt nem így van a HR, akkor végképp nem tudok segíteni sajnos.GGMPC:
Vérzik is a szívem, de így meg tudom látogatni a legjobb cimborámat, aki másfél évre boldogabb éghajlatra távozott, és azóta nem találkoztunk. Amúgy minőségben visszalépés, de a vasak sokkal erősebbek, ez a két dolog megvigasztal egy kicsit.
-
Zsolto
őstag
Na, látom, még megvagy azért
A napokban felmerült, hogy én is eladom az M2-t az asztali dokkolóval és az aktív autós tartóval együtt.
A Telenortól fityingekért el tudnék hozni egy Alcatel OT995-öt vagy egy Samsung Ace2-t, és az M2 árából meg tudnám valósítani egy régi vágyamat. Tudom, a két modell nem egy minőség az M2-vel, de mindkettő jóval erősebb, és az OT995-öt jól ismerem a családból. Szóval úgy fest, hogy hamarosan én is csak külsősként járok majd ide vissza... -
fasirTTT
őstag
4.1es droid van a telcsin. hogy is kell full resit nyomatni?
-
szenka
csendes tag
válasz
Micsurin #4206 üzenetére
hogy érted hogy újat?
2010-es ez a milestone 2. ez már nem gyártják.... amit én kínálok eladásra 2013.márc.27-én lett vásárolva +3hó teljes körű garival +1év szoftver garis, és te magad is megnézheted személyesen hogy semi hibája nincs.... (milestone 3 van most vadiúj a boltokban elég drága, és amugy sincs különbség igazából....) -
szenka
csendes tag
válasz
Micsurin #4204 üzenetére
helló
a milestone 2 nagyon jó telefon. nekem is ilyen telefonom van, sőt van egy eladó garanciális, karcmentes hibátlan Milestone 2, fizikai bill androidos okostelefon 2.3.4. Ez megbízható telefon. szívesen megmutatom a mobilt személyesen, hogy megnézhess valóban jó kis telefon. Ha gondolod megnézzed és eldöntöd megéri e ilyen telót venni. irj PÜ-be.az xperia mini kisebb mint a milestone 2!
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok !
Nekem egy jó megbízható QWERTY-s teló kéne a sony xperia x10 mini és e közöt hezitálók ...
A képernyő mennyire érzékeny? A bill-zet csuszkájának nincs gagyi be hatása mint a htc desire Z-nél? (tudom az nem csuszkás de akkor is gagyi..)
Tehát megéri a pénzt a telo? -
zeuss_lg
csendes tag
Sziasztok
Segitsetek kérlek van egy mm2-esem a953 2.2-es gyári androiddal próbálom a recowerit feltenni a leirások alapján de az rsdlite-al nem tudok feltenni egy sbf filet sem,ezt írja ki.
critical error:
FEBE
0047Pár napja próbálom de nem megy,pedig rootolt és elvileg clockword is van rajta de nem tudok belépni.
[link]Bootloader
70.13 -
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Razr HD-re váltás miatt eladó a kis MM2-m
CM10 (4.1.2) fut rajta, rootolva van. 2plusz akkuval( egyik extended fedéllel), és fali akksi töltővel. A kijelző és a billentyűzet hibátlan, de a külsején van pár karc.
Ha érdekel valakit, írjon
Olcsón adnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Powerbank topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest