- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enigmawutash
tag
van még valaki aki D2G -t használ?
custom rom ügyben érdekelne... -
szenka
csendes tag
eladó garis hibátlan karcmentes MM2:
http://hardverapro.hu/apro/motorola_milestone_2_hibatlan_allapotu/hsz_1-50.html
-
bartucc
addikt
Közben sikerült felrakni a CM10-et, nagyon jó, magyar, és jóval gyorsabb mint a MotoBlur-ral a 2.3.4-es gyári, és szerintem letisztultabb, szebb is.
-
bartucc
addikt
Szia!
Az előző hsz-om után kezdtem csak visszaolvasni, erre itt a válasz... Megkérhetnélek, hogy leírod, akkor a 2.34-ről, gyári, európai kártyafüggetlen M2-re, hogy tudom ezt feltenni? Az előző ZTE-m ROM cserélje sokkal egyszerűbb volt, és azt is csak segítséggel mertem megcsinálni. Hiába értek a pc alkatrészekhez, megszerelek bármit, és fejből mondom, az elmúlt 15 év hardvereinek képességeit, teljesítményét, de az android buherálás nem épp az én asztalom.
Aztán nem akarok nekiesni, mint tót az anyjának.
Ez a leírás a 2.34-re is igaz?
"Installation guide for stock roms users
1) Root your phone (you may use SuperOneClick root method)
2) Install Droid2 Bootstrap Recovery
3) Open Droid2 Bootstrap Recovery and tap "Bootstrap Recovery", then "Reboot Recovery" granting root privileges. The phone should reboot into recovery. Use volume buttons to navigate, camera button to accept, power button to go back. You will install files by selecting "Install zip from sdcard".
4) Optionally: create a backup of your data
5) Install latest CM ROM image file.
6) Optionally: install Google Apps
7) Select "Wipe data/factory reset"
8) Reboot and enjoy
9) Optionally: select baseband version corresponding to your country and BPSW version" -
bartucc
addikt
Na, sokadik probléma után, itt az ideje, hogy végleg eltüntessem a gyári 2.34-es ROM-ot, és egy stabilabb, optimalizáltabbal próbálkozzak.
Melyik az a ROM, amit érdemes feltenni, ami gyorsabb, vagy minimum nem lassabb, a 2.34-es gyárinál? Lehetőleg minél frissebb legyen, de nem megy a teljesítmény, és komolyabban az üzemidő rovására. Esetleg valami 4.0-ás, vagy frissebb?
Pár hónapja ajánlották a CM 7.2-öt, de hátha van azóta fejlemény.
-
szenka
csendes tag
válasz
Csokiii #4191 üzenetére
helló. Nekem többször volt mile2 mobilom, nagyon jó kis teló a fizikai bill. miatt is.Ha 2G-vel használom akkor nálam max 2 nap, ha 3G akkor 24óra, attól függ mit használsz, mennyit internetezzel rajta, játszol e rajta satöbbi satöbbi... Én tudok angolul, ezért angol nyelvű az enyém, de félig ki lehet magyarosítani. kijelző probléma mellett a fizikai billentyűzet, szalagkábelt kell nézni rajta elsősorban.(mozog e, kilazult e) stb. Azután a szoftvert nem ártana végignézni....
[ Módosította: Eagle16 ]
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Vennék egy milestone 2 globalt,a kérdésem az lenne hogy kinek mennyi ideig bírja az aksi és milyen használat mellett,azt jól tudom hogy csak angol gyári sw van?,esetleg valami tuti bevált rom?,milyen problémái lehetnek mit nézzek(a kijelző új szóval a touch probléma kilőve,azon kívül valami?)
előre is köszönöm -
-
-
Tamy
őstag
Mégiscsak visszaraktam a CM10-20121228-NIGHTLY-t, de most még a Google apps-ot nem telepítettem. Érdekes, mert eddig még nem jött elő a hibaüzenet, pedig máskor azonnal előjött. Viszont azt mindenképp telepítenem kéne. Én a 20130301-et szoktam felrakni hozzá, Te melyikkel használod?
-
rKrisi
csendes tag
Amit linkeltem azt jó lenne ha vki kipróbálná
-
rKrisi
csendes tag
A gappokba csak sima apk-k vannak ami feltelepiti a play áruházat. Ha nem teszed fel nem lesz play áruház de tudod használni a telót
-
Tamy
őstag
Ezzel állítottam vissza. Igen, A953, és gyárilag 2.3.4 volt rajta, mármint így került hozzám. Még arra gondoltam, hogy én ez alapján a leírás alapján csináltam, ő azt írja, hogy mindenképp fel kell tenni a Google Apps-ot is, lehet, hogy az kever be? A Rom és a Google Apps között mondjuk nem törölgettem semmit (cache, dalvik), esetleg ott is kéne? Most felraktam amit az előbb linkeltem, kíváncsi vagyok ezzel mi lesz.
Mod: Na ehhez nem raktam fel a Google Apps-ot, de a menüje nagyon nem jön be, talán ipfone-os, és az angolon kívül csak valami kétféle kínai nyelv van benne. Ez se fog maradni.
-
rKrisi
csendes tag
Akkor lehet nem megy... Pontosan milyen ez a teló? A953? Melyik sbf-fel tudtad visszaállitani mert amikor én tönkretettem alig találtam. Linket tudsz arról az sbf-ről küldeni? Eredetileg milyen rom volt a telón? 2.2?
-
rKrisi
csendes tag
Kipróbálni ki lehet... Én annyira nem is használom a bluetooth-t
-
-
rKrisi
csendes tag
[link] én lehet ezt kipróbálom...
-
Tamy
őstag
Köszi, de ez ugyanarra az oldalra irányít, ahonnét én is leszedegettem őket, de ott a 10-es verzióknál mind előjött az a bizonyos "AOSP leállt" hiba, amit pl. ezen a Defy fórumon is emlegetnek. Ezek szerint nálad nem csinálja?
-
Tamy
őstag
Köszi, közben sikeresen felraktam ezek közül egy rakás 10-est, de mindnél előjött az "AOSP leállt" hiba, így fel akartam tenni a 9-est, amibe majdnem belehalt. A Motorola logó után csak világított a kijelző, de tök fekete volt. Most ezen túl vagyok, sikerült találnom egy sbf kiterjesztésű romot, RSD-vel szerencsére felment, most viszont mégis a CM9 lett rajta. Ezzel úgy tűnik minden rendben, csak a magyarja hiányos egy kicsit. Az a tezet féle CM10, az micsoda? Stabil, és jól "beszél" magyarul?
-
rKrisi
csendes tag
Szerintem a legbiztosabb amikor először rootolod a telót (SuperOneClickRoot működik ezen a telón is) és felteszed a droid2bootstrappert, így kapsz egy clockworkmodos recoveryt ahol már bármilyen zipet tudsz telepíteni... ez az update mappába tesszük át ez szerintem felejtős, mert úgy csak az eredetiket lehet feltenni. Amúgy nekem a tezet féle CM10 van a telómon. Ez a legbiztosabb ami felmegy rá.
-
Tamy
őstag
válasz
enigmawutash #4165 üzenetére
Köszi, csak tudnám miért nem kaptam e-mail értesítőt? (Ezt off-nak szántam, de ahogy nézem az sem működik.)
Utánaolvastam még egy kicsit, de a gond az, hogy három teljesen különböző leírást találtam a főzött rom telepítésére, gondolom a legfrissebbet (http://logout.hu/bejegyzes/sethdobaloah/milestone_2_faq/hsz_1-50.html) lenne értelme követni, de ez sem teljesen világos.
"Negyedik lépés: Custom recovery telepítése. Ezt az apk-t kell futtatni, majd install recovery-t választani. (root jogot kér)"
Az apk-t rámásolom a telóra (bárhová) és rákattintok, ott lefut gondolom.
"Ötödik lépés: Bootmenü telepítése. Ehhez először fel kell másolni a telóra egyet, majd recoveríbe belépni, és onnan telepíteni. (linkek lásd fentebb, a faq elején)" Fentebb meg ez van: "Telepítés: katt Ha ennél frissebb verzió kell, akkor már cwm-ből lehet telepíteni pl ezt a zip-et."
Honnan tudom, hogy frissebb kell-e? Mellesleg a zip már nem elérhető. Recovery-be tegnap kipróbáltam, sikerült belépnem az ezen az oldalon leírtak alapján (http://logout.hu/bejegyzes/mrbig25/motorola_milestone_fozott_rom_telepites/hsz_1-50.html), de ez sem stimmel teljesen, mert az enyémen 70.13-as bootloader van, mégis az x+bekapcsológomb lenyomásával jött elő. Viszont itt mit kéne csinálnom, hogy települjön a bootmenü? És hová kéne rámásolnom?
"És akkor most tartunk ott, hogy a kiszemelt főzött rom telepíthető. Szintén recoveryben kell csinálni."
Ok, de hogyan?
De van egy ilyen, egyszerűbb megoldás is:
"Az első és legelterjedtebb megoldás, amikor a főzött ROM egy darab .zip fájl:
1. Letöltjük a kiszemelt ROM-ot.
2. A .zip fájlt a microSD kártyánk " /openrecovery/updates " könyvtárába másoljuk
3. Elindítjuk az OpenRecovery-t*.
4. Wipe data + cache + dalvik, hogy az új telepítésnél ne legyen semmilyen probléma
5. Elnavigálunk az " apply update " menüpontig az OpenRecovery-ben
6. Kiválasztjuk a letöltött ROM fájlt és alkalmazzuk
7. A telepítés végeztével újraindítjuk a telefont"Ebből meg ez a rész nem világos:
"4. Wipe data + cache + dalvik, hogy az új telepítésnél ne legyen semmilyen probléma" - Ezt hogyan?És melyik főzött rom-ot érdemes felrakni? Lehetőleg ami elég jól tud magyarul is, bár nem ez a legfontosabb szempont, és ahogy olvastam legtöbb tud. A Cyanogenmod 7-en gondolkodok jelenleg. Nagyjából ennyi egyelőre.
-
enigmawutash
tag
válasz
enigmawutash #4165 üzenetére
magyaritás tudtommal csak custom romokon vagy ha pl go launcher ex-el telepíted a hungarian packot akkor amolyan "félmagyar" megoldást kapsz.
forumokon sokan irják a Droidwall(tűzfal), de sajna ehez kell a root. -
enigmawutash
tag
karbantartó programnak én a Mobile Care progit javaslom, nekem nagyon bejött.
A rootolást azt nem tudom mert nekem az amcsis verzió van meg (droid 2 global), amin ha felfrissitettél a legujabb hivatalos romra akkor a rootolás nehezebb, de igy is megoldható. De a többiek biztos elmondják h az M2-n hogy kell, ha ezzel megvagy (root) akkor a titanium backup-pal szépen ki lehet pucolni a sallangot -
kinuklidin
csendes tag
válasz
Milestone2 #4151 üzenetére
Ment PÜ!
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Vettem egy a címben említett telót, bár régóta Motorolákat használok, ez az első Androidos készülékem, így teljesen kezdő vagyok. Az Androidos topic első hsz.-ét elolvastam, és az ott belinkelt tartalmakat is. A telón jelenleg a gyári 2.3.4-es sw van rajta. Szeretném magyarítani (ha ez valamilyen módon lehetséges), jó lenne rá egy tűzfal is, amivel megmondhatom, hogy mi mehet ki a netre, valamint egy karbantartó program, ami a cache-ben lévő kacatokat törli. Emellett ha ez megvalósítható, a sw-ben lévő gyári kacatokat (képek, zenék) is szeretném száműzni.
Azt olvastam, hogy ehhez root-olni kell, nem tudom, hogy ezzel képes lennék-e törölni a gyári kacatokat is, vagy az a fw része, és ilyen módon sem törölhető. Rootoláshoz a SuperOneClick kell ugye? És magyarítani miként lehet? Gyáriba létezik már ilyen? Illetve van valami ajánlott főzött ROM (így hívják az alternatív fw-t ugye?), amit érdemes lenne telepítenem? És a frissítéseket a root-olás után, vagy még előtte érdemes?
Visszakerestem itt is a "root" szóra, de nem minden kérdésemre találtam meg a választ, ha esetleg már le lett írva, akkor elnézést. Köszönöm előre is a segítséget.
-
enigmawutash
tag
sziasztok!
ezt hogy lehetne szerintetek rávarázsolni? vagy gyárira nem is lehet?
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1999168kösszi
-
Zsolto
őstag
válasz
Ice_Man22 #4143 üzenetére
Szia!
Nekem több, mint egy éve van M2-m, és egyszerűen hibátlan. Semmi bajom vele, vigyázok rá, és őszintén mondom, olyan, mint új korában. Nem kopik, nem karcolódik, csak megy. Jó, néha újraindul, de ezt megbocsátom neki. Nem hekkeltem, gyári 2.3.4 van rajta, mindent tud, amit kell, pedig hidd el, hardcore user vagyok, meló, emil, net, játék, zene (kihangosítva vagy sztereó BT fülesen át), film, rss, navi, autós dokkoló, autóban kihangosítva, asztali dokkoló (ott is kihangosítva) -- éjjel-nappal itt van a kezem ügyében, percet nem töltök nélküle, hibátlan. Néha belassul picit, de én nagyon sok emilt és sms-t kezelek rajta, ezt ennek tudom be.
Ha találsz egy nem szétbuherált, német, angol vagy olasz eredetű (vagyis európai), szép példányt, vágj bele bátran, és csapj le az eBayen a fent említett tartozékokra is, imádni fogod.Uff:
Zsolto -
fasirTTT
őstag
hát az istenért nem találom a garancia levelet, csak a számlát :S
mennyibe kerülhet 1 digitalizer csere ? mert gondolom az a hibája, ha a képernyő középső részét nem érzékeli
-
nkaroly
csendes tag
válasz
Milestone2 #4152 üzenetére
Behalt a digitizer, cserélték utángyártott kinaira, nem ment az sem,
közben elbaszták a hátlap tetejét, visszaragasztották kb pillanatragasztóval,
visszaadták úgy h az akku alatt szét volt barmolva az egész,
az akkufedél alatti ezüst csík összehajtogatva és újra visszarakva,
közben vártunk gyári alkatrészre párszor, én párszor nem fogadtam el a javítást a trehány minőség miatt, majd mikor már április/májustól nem sikerült megoldaniuk felhívtam a főnököt, most már kicsit nevetséges ez amit művelnek, mert már október van, holnap megyek, kész megjavított telefon, vagy új csere, vagy pénz vissza ezeket tudom elfogadni mást nem. Kértek még egy napot és felhajtottak egy újat. -
axioma
veterán
válasz
Milestone2 #4151 üzenetére
Na AZT el nem hiszem, hogy a CM felrakasa okozta azt, hogy tonkrement a panel. Esetleg ha valami nagyon melyen levo (hardverkozeli) default-ot nagyon vadul elallitottal, de meg az is nehezen hiheto. (Igen, sw tud tonkretenni hw-t, SOT, van hogy az a cel - pl. epp a mostani projektunkben, ha tul sok ideig volt a 3 kozul 2 jo allapotban a szavazok kozul, akkor direkte rovidzarat csinal es kiegeti magat, a nem mukodes biztonsagosabb, mint az esetleges rossz mukodes. De azert ez nagyon nem jellemzo...)
A hetvegen kuzdok a sajatommal (-jaimmal) elvileg, ha nagyon nem megy, a digitizer es-vagy a kabel lehet, hogy kelleni fog. De csak ha a kettombol nem sikerul egyet csinalni, vagy ha eros a remeny hogy ket mukodo lesz. -
Milestone2
nagyúr
Sziasztok!
Még utoljára visszatérek...
Van egy MM2 panelhibás eladó, 2012-ben vettem újonnan.
Panelhalál előtt tökéletesen működött a kijelzője. Meg minden más is, én "hülye" rá akartam rakni a legújabb CM-et...nem kellett volna.
GGMPC, axioma, Sethdobaloah, és Zsebob próbáltak segíteni, de nem sikerült.
A motorola szervíz azt mondta, panel (az gondolom az alaplap?), még GGMPC haverja sem tudott segíteni (reméltem a gyári cserét, "némi vesztegetéssel", de az sem valósult meg) a GGMPC szervizese azt mondta, ne dobjam ki, alkatrésznek nagy hasznát veheti valaki, akinek pont a többi rész kellene, így nem értéktelen kacat...csak nekem...
Próbáltam beszerezni hozzá kijelzőtötött készüléket, amiben a "belső" tökéletes, de vagy nagyon drága volt, vagy elvitték előlelm.
Nincs időm tovább várni.
Ha valakinek kell tisztességes ajánlatokat szívesen veszek.
Üdv nektek, jó kis teló volt ez...legalább is nekem nem volt gondom vele...míg magamnak meg nem csinátam a bajt...
-
axioma
veterán
válasz
enigmawutash #4149 üzenetére
En semmilyet nem tudok, mert az enyem nem root-olt... gyari utolson van, mar ha az utobbi par honapban nem jott ki ujabb. En egyebkent elegge birtam a blur-t, van ami hianyzik is belole, de azert az ICS-JB CM-eken szinte minden potolhato, igy most az MM2-n az van inkabb.
-
Ice_Man22
senior tag
Nah nemtudom mit csinaljak, azt hiszem nezek masik telefont.....pedig azt hittem jo kis telo ez.
-
axioma
veterán
válasz
Ice_Man22 #4143 üzenetére
Kinek, mennyiert, es mi mas lehetoseg van helyette, ettol fugg.
A digitizer idovel halodik, de ez nem jelenti azt, hogy csak halottat lehet venni. Ha a forgalmazas vege fele vettek, akkor ez me'g odebb van...
Masreszt viszont nincs nagyon alternativa. Van a piacon ebbol a korbol me'g 2 modell ami qwerty, meg beszerezheto meg 2-3 ami soha nem is volt itthon sot eu-ban se forgalmazva, es ennyi. Sajna me'g a csajna csodamodellekbol sincs olyan, ami iyg kihuzos qwerty.
Nem egy agyon bajnok a telefon maga a maiakhoz kepest, de me'g ma is jonnek ki ennel rosszabb vagy ezt nem mindenhol elero speckoju telefonok. Gyrilag GB-ig van frissites, de amugy van CM10 (4.1.2). -
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok!Gondolkodom, hogy vegyek egy milestone 2 es telefont.Nagyon megtetszet es,hogy van fizikai qwerty je, de szerintetek megeri venni?Ahogy olvasom a forumot eleg komoly porblemai vannak, es ez a digitizer problema........elgondolkodtat, es ezert vettem ra magam, hogy irjak nektek.Egy velemenyt szeretnek, megeri e ezt a telefont venni, vagy nezzek magamnak mast.
-
rKrisi
csendes tag
nekem viszont teljesen eltűnt ez a digitizer hiba. Egy ideig nagyon durva volt, nem lehetett használni, mostanság viszont elő se jön...
-
enigmawutash
tag
sikerült!!
egyébként az én kijelzőm olyat csinál mintha Floating touch technologia lenne benne..
nem is kell komkrétan hozzáérni és néha igy is érzékel...gondolom ez nem normális
ez lenne a digitalizier hiba vagy mi? -
axioma
veterán
válasz
kinuklidin #4137 üzenetére
Koszi az infokat!
Hajszaritos modszerrol nem is tudok.
Kb. egy het mulva lesz idom a telokkal foglalkozni. A heten sajnos lebetegedtem, most probalok mindent behozni, ami elmaradt...
Megneztem a videot, nem ua. mint amit en lattam, mert azon nem winter volt, de tok ilyesmi remlik nekem is. Mondjuk ossze is szerelhetne', nem szep dolog, azokat a flexiket vajon visszarakni mennyire lehet ecceru...
Azt a hulye szalagkabelt nem lehetne alkatreszkent megrendelni es egy az egyben kicserelni? Nem volt idom ranezni. Azert nem orulnek, ha igy maradna a telom... Hm, bar ha tenyleg a kabel okozza, es cserelheto, akkor a d2g-bol (annak ghost baja nem volt) atpakolhatnam... foleg ha a digitizer amit szereztem ebayrol tenyleg nem jo, bar errol nem tulsagoasan vagyok meggyozodve, de hat majd kiderul. -
kinuklidin
csendes tag
Kedves axioma! Nekem már féléve kinlódik az érintője, érdekes módon eleinte csak a bal szélén volt "ghost touch", néha a bal szélétől kb 1 cm-es sávban meg a beállítások gombon nem érzékelt. Próbáltam a hajszárítós módszerrel megoldani, de egy pár szárítás után csak rosszabb lett. Végül ma megpróbáltam a szalagkábel leszigetelését, de sajnos nem sokat javult a helyzet. Az tuti, hogy a szalagkábel hibája, mert a szigetelés főleg a szélén lepattogzott. Összességében szétszedni és összerakni nem nehéz a telefont, én ezt a videót néztem: [link].
-
axioma
veterán
válasz
enigmawutash #4134 üzenetére
Volt valami kavaras, az enyemre kuldtek OTA egy olyan frissitest, ami akkor (bo fel eve, talan tobb is) nem volt root-olhato; es aki raadasul downgrade-elni akart a korabbira, akar teglasitasig jutott, mert az OTA valami alsobb szintbe is belenyult. (Esetleg valahol a hsz-eim kozott keress az OTA szora, akkor megtalalhatod a reszleteket.)
Egyebkent meg az xda-n nezd meg, mit irnak a nalad levo rom-ra konkretan a root-olasrol. -
enigmawutash
tag
Sziasztok !
Rootolni szeretném a droid2globalomat amin 2.3.4 van, tudd valaki egy frissebb leirást.
(febe 0047 error, eddig)Köszönöm
-
axioma
veterán
Aha, koszi. Na jo, akkor ezek szerint jobban jarok, ha felrakom ra a legujabb CM-et.
Olyan szervizest nem tud valaki, aki megprobalja azt a szalagkabelreszt szigetelni, ami linkelve szerepelt itt korabban? Inkabb fizetnek erte, minthogy nekiessek magam... (bar ha hazakerul a Droid, megnezek egy szetszedos videot, es ha azzal stimmel az alkatresz, akkor nekiallok).
-
axioma
veterán
Na most nagyfoku tudatlansagrol teszek tanubizonysagot, de remelem elviselitek, me'g ha nem is szorosan MM2.
A milestone-on ugye a CM10-et hasznaltam, mindenfele buheralas nelkul (ertem most a launcherre). Most atmenetileg egy Blade-re koltoztem, ezen szinten CM van, de me'g 7.2 vagy mennyi, ADW-vel. Ebben nincs benne az email widget egyaltalan, a naptar widget is joval benabb. Most vagy mert Blade vagy mert nem ICS/JB, de a play szerint a nova nem teheto ra.
Az OK, hogy vegso megoldaskent arra is van 4-es androidos CM, de gondoltam megkerdezem, lehet ezt az email-naptar appot es widgetet erre rarakni, vagy ne is keressek ilyen megoldast? (Ha az uj CM uj bekoltozesnel bonyolultabb, akkor mondjuk azt hogy nincs.) Vagy mas bevalt app is jo nekem, a lenyeg az lenne, hogy mind a ketto tobb elemet listazzon ki a fooldalra tett widgetben elore (olvasatlan emailek plusz 4-5 naptarbejegyzes a kov. napokbol). -
axioma
veterán
Na de te egy az egyben a belsejet cserelned, nem?
Amugy ma telefonalt a szerviz, hogy szerinte nem jo az alkatresz. (Szerintem meg nem tudtak szetszedni.) Jajj de jo, hogy nem mertem a milestone2-t odaadni nekik!
Namarmost akkor keresek szerelot, aki a milestone2-t a szalagkabel szigetelessel megjavitja. A D2G nem tudom, hogy meg lesz-e egyaltalan javittatva, esetleg marad megis, hogy szetszedem en... -
axioma
veterán
Aha. Hat fene tudja, mert az tuti hogy a kepernyo meg a haz cserekompatibilis (az egy verizon felirat kivetelevel meg nem tudom oket kulonboztetni, effektive bekapcsolva is csak azert, mert az MM2 mar kapott CM romot). Szoval ilyen egyben belezeshez akar jonak is kene lennie... tekintsd ugy, hogy a D2G-t javitod a betort reszeket a milestone-bol szedve hozza. Jo, egy bill. kulonbseg van, de azzal is jobban jar (tab vs. euro, max. utana kell huzni szoftverben).
Mit talaltal, ami szerint nem megy? Esetleg xda-n kene utana olvasgatni, vagy szetbontos videot megnezni mind a kettorol youtube-on, de eddig elterest nem talaltam emliteni, igaz nem is kerestem. Alkatreszek, tartozekok eleve mindig ugy vannak hirdetve, hogy mindkettohoz. Egy picit kulonbozik a procisebesseg, meg a D2G-ben van FM radio, de ettol me'g nem latom, hogy a periferiak hozzatarsitasanal miert kene gondnak lennie.
A D2G tuti fuggetlen? Mert abbol csak fuggetlenitett van, gyarilag mind fuggo. Raadasul az ebay eladok pl. eloszeretettel jelolik fuggetlennek a clean ESN helyett a telefonokat (nem direkt, hanem hozza nem ertesbol). Annak a hattertortenetet kene ismerni, hogy erdemes-e nekifogni. -
axioma
veterán
Mi lenne az egesznek a celja? Van ket, kulon-kulon nem megfelelo hardvered, ami kiadna egy jot?
Nekem van mindketto (igaz, egyik szervizen erintocseren mert mar 3/4-e nem ment, a masik meg fantom nyomogatos hibas), de mivel a D2G fuggo - beszoptam annak idejen egy Blade utan... - nem kavartam vegul veluk. A D2G jo turbo sim-mel, csak hat allitolag mobilnetre nem ajanlott. De most az lesz, mire oda merem adni nekik az MM2-t (bar mivel elsore vasarnapot igertek, aztan azota telefonalnak ha kesz... kezd kicsit elveszni a bizalmam, remelem tenyleg csak csuszas es nem elcsesztek). -
Az lenne a kérdésem,hogy valaki épített-e már a milestone 2-be droid 2 alaplapot vagy fordítva?
-
axioma
veterán
Budakalasz Auchan melletti (volt electroworl talan) epuletben a srac ugyanerre mondott 3e-et. Es a multkor egy masik tipusu keszulek kikodoltatasanal mar tesztelve volt, atveteli papirt majd utana szamlat adott. (Csak mar megint nem hoztam sajna magammal, a D2G-t adnam mar neki oda, csereljen azon. Wifi onlyban egyenerteku az MM2-mel.)
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Úgy alakult hogy megválnék a szeretett kis MM2-től. Plusz akksival (egy sima és egy extended - nagy hátlappal), fali akku töltővel. A telón Cyanogen 4.1e android teljesít szolgálatot. Ez egyelőre kereslet felmérés szinten hirdetem meg.
ha valakit érdekelne, priviben tudunk beszélni az árról.
-
rKrisi
csendes tag
[link] ezt a romot senkise próbálta még ki? mert egyre jobbnak tűnik
-
randomway
csendes tag
-
törölt tag
válasz
randomway #4107 üzenetére
triviális megoldás, ha tönkrement a power gomb... az szoftveresen pont megkerülhető. Próbálj meg bejutni a bootmenube. Ha az sikerül, egy próbát megér, hátha csak a gomb szar. Azt cserélni is olcsó, de ingyen átteheted cm-ben a hangerő gombokra (mármint a képernyő felélesztést... attól még ugyanúgy vigyáznod kell majd, ki ne kapcsoljon)
-
randomway
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topicot, de nem volt időm mindenen átrágni magam. A hozzáértők tanácsára lenne szükségem.
Van egy Milestone 2-esem, ami jelenleg nem akar bekapcsolódni. Egy néhány hónapja kezdett olyat játszani, hogy ha lemerült vagy valamiért kikapcsoltam, néha csak többszöri próbálkozás után kapcsolódott be. Aztán egyszer csak egyáltalán nem működött. Teljesen gyári a szoftver rajta, nem dobáltam a telefont, nem áztattam el, stb. Mivel a garancia lejárt, a Cordon Electronics szerviz 42k-t kért a javításért. Azt mondták, fődarabot kell cserélni (SCSM0135AA). Ezt tudja valaki, hogy mi lehet? Alaplap?
Vettem hozzá két különböző típusú akksit is ebayről mielőtt szervizbe került volna, azokkal sem történik semmi.
A töltést jelző led is csak akkor világít, ha először laptopról kezdem usb-vel tölteni és aztán dugom át hálózati töltőre. Ha simán a töltőjére dugom, nem történik semmi.Ha nem javítható, tudná a telefont valaki használni alkatrészként? A kijelzője és minden más tökéletesen működött eddig. Van olyan bolt, ahol Motorolát javítanak vagy vesznek alkatrésznek?
Bármilyen javaslatnak örülnék... hol tudok alkatrészt venni hozzá, vagy ilyesmi.
Köszönöm,
Zoli -
axioma
veterán
Na ugy tunik, hogy alkatreszkent a Motorolatol hivatalosan mar nem is szerezheto be az MM2 erintopanel, igy a tutkos szerelo kiesik. Szoval marad a barkacs mod. Egy masik, szerelesre vallalkozo ember azt mondta, hogy 3e-ert belerakja a hozott anyagot. Na de lehet, hogy nem is az a baj! Erost gondolkozok, hoyg megbizom probakeppen, hogy csereljen a D2G-n erintot, annak raadasul tuti az kell mert erzeketlenne valt az a baja, es ha ott minden rendben van az ugyintezessel, stb. (peldaul kapok rola papirt hogy mit adtam neki, hataridot tart, cucc nem szetbarmolva jon vissza), akkor lehet hogy megmutatom neki azokat a kepeket, es ra merem bizni az MM2-t is. Ez persze elsosorban ido, masodsorban a - nem tul sokat ero - D2G kockaztatasa.
Nem tuodm, majd alszom ra egyet, hogy mi legyen! -
ugyeletes
tag
Jóregg.
Kerestem vagy 5 percig, de majd max ledolgozod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest