- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
válasz
fasirTTT #4215 üzenetére
Ha csak a felhasználói adatokat akarod visszaállítani, de a ROM marad ugyanaz, akkor:
Amikor indul a teló, mutatja a piros hátterű M betűt, fel fog villanni a jelző LED kéken. Akkor nyomd meg azonnal a hangerő LE gombot.
Ezután látni fogsz egy menüt, érintsd meg a Recovery opciót, ott Custom recovery.
Ezután bejön a Recovery menü.Hangerő LE és FEL gombokkal lépkedsz a menüben, válaszd ki a Wipe data/factory reset opciót
Nyomd be a kamera gombot. (ezzel választod ki).
Yes..Utána Wipe cache - ugyanígy -
Aztán Reboot system.
Vissza van állítva a rendszer. A fiók adatok, minden személyes adat, alkalmazások törölve.
-
Zsolto
őstag
válasz
fasirTTT #4215 üzenetére
Akkor jó nyomon jársz, a leírás szerint a Search gombot kell megnyomni. Ha nem azt, akkor mást, próbálgasd, be fog jönni neked is, ahogy nekem is. Később majd biztos jönnek az okosok és megmondják a tutit, én csak a parkettás vagyok
GGMPC:
Ahogy mondani tetszik. És hát pár nap sörözés és tengedezés-lengedezés az albioni szélben bőven megér ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest