Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cebulba
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném meg kérdezni hogy defí + on az email írás közbeni kattogó hangot a billentyűzet használatakor ki lehet e valahogy kapcsolni? (néma üzemben nem szól tudom)
A billentyű zár feloldását át lehet tenni a kikapcsoló gombról pl a hangerő gombokra oldalra?
A felhasználói profilt hogy lehet szerkeszteni?
Szeretnék csinálni egy saját hang beállításút,de mikor be állítottam akkor a másik profilra is az a beállítás volt az érvényes,tehát semmi értelme így annak a profilnak.
Illetve amikor emailt kapok akkor is szól az értesítő hang,ezt nem lehet kikapcsolni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv! -
nagyúr
Sziasztok!
Defy headset bal gumi lelécelt . Lehet kapni valahol döfy kompatibilis headsettet, ami fülben is marad? CTIA adapterrel is érdekelne, ha csak úgy van! 4 eft körül lőném be az árat.
előre is döfyforeverMásik kérdésem: hogyan távolítsam el a hangszórók elől a fémreszeléket? Egyszer már csináltam, kellett is új felső hangszóró.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
TheSaurus62
tag
Nekem is akku gondom van, gyakorlatilag alig használom a telefont (a wifi van rajta bekapcsolva), és egyik nap már délben szól, hogy 15%, kapcsoljam töltőre, a másik nap meg még is este 70% fölött van rajta. Éjszaka mindig töltőn van, repülő módban. Tegnap (15%-kor) megnéztem, mégis mi használta az akkut: telefon (tétlenség). Egy CM7 van rajta már két éve.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
cebulba
csendes tag
válasz ubyegon2 #49205 üzenetére
Én oly annyira ügyeltem a hangszóróra hogy ne legyen rajta vas por,stb, mivel az előző nokiámban mindig cserélgetnem kellett,hogy tegnap egy kissebb csavarhúzóval próbálkoztam ,és lehet el is barmoltam,mert nem olyan szép mélyen szól hanem kicsit ércesen.
Azt nem tudom hogy ha magyarosítva van a telefon akkor is ki cserélik e garanciában a hangszórót,vagy vegyek egyet és cseréljem én ki.Amúgy eléggé halott ez a fórum.
-
-
Jacak
senior tag
Üdv.Én meg 3 hete váltottam Defy-re,sztem nem rossz kis gép ez.Igaz,én vacakabbról váltottam,Vodafone Smart2-ről,ahhoz képest ég és föld.De biztonságban érzem magam Defy-n a zárt bloader miatt,és egyenlőre elv.ok a 4.2.2-es CM10.1-es Quarx-féle 2013.06.16.-i ROM-mal...
• I'll be back •
-
cebulba
csendes tag
Nekem magyarosítva van a készülék,de néha azért fagyogat,felraktam a clean mastert és az szerint a olyan 78 és 90% között van a ram használatom.90nél már nem olyan fasza.
Ezek az értékek normálisak?
Vagy nekem is kéne valami újabb verzió?Azt sem tudom most milyen van rajta,annyira nem értek hozzá.Hol tudom megnézni benne,az is lehet hogy a gyári fut rajta magyarosítva. -
SzaboZE
addikt
Sziasztok!
Beszereztem egy Defy plus akkut a sima defymbe. Feltöltés után a százalékos jelző kb fél nap alatt lemegy 1%-ig, majd ott tanyázik további 1-2 napot. Battery stat törölve lett. Mit lehet még tenni? Az akku új és eredti motorola alkatrész.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Jacak
senior tag
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok!
Ti hol vettetek gyári aksit a Defy-ba? És mennyiért?
Köszi a válaszokat!Papa
-
canniball
nagyúr
Mostanában azzal szórakozik a Defy hogy leszakad a hálózatról, semmi jelzés nélkül egyszerűen nem tudnak hívni és nem kapom meg az sms-ket; ki pedig többnyire csak akkor derül ha próbálnék telefonálni de nem tudok. Kb. 2 éves CM7 van rajta. Eleinte azt hittem hogy a terhelést nem bírja, de tegnap semmit nem csináltam vele és mégis így jártam.
Más is tapasztalt még esetleg ilyet vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
törölt tag
Ha van valakinek felesleges defy (gyári vagy utángyártott) előlapja (vagy digitizer önállóan), vagy van ilyenvalakiről információja (vagy üzletről, ahol van ilyen olcsón), kérem tájékoztasson.
[ Szerkesztve ]
-
cebulba
csendes tag
-
HTCX715
tag
Sziasztok!
Van egy bayer lencsés defy-m és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik a legúlyabb stabil miui(?v5?) ami elérhető a mobilomra.Hol lehet letölteni? Tapasztalatok? Léci sürgős lenne.Előre is köszönöm!
Üdv.HTCX715
-
Jacak
senior tag
válasz cebulba #49233 üzenetére
(Bocsesz,nem túl sűrűn v.ok erre mostanában)
Igen,érdemes min. 2.3.7-es stable cm7-et rakni rá.Nekem az volt rajta,de kíváncsi voltam rá,mennyivel jobbak a 4.x ROM-ok,így a cm7 után először egy 4.1.2-est raktam fel,majd a jelenlegi 4.2.2-est.1 hónapja van meg a tel,ennyi tapasztalatot gyűjtöttem ennyi idő alatt csak... A btooth-gondra azt tudnám javasolni,h. telepítsd fel a Bluetooth File Transfer app-ot,s ha bekapcsolod a btooth-ot,utána nyisd meg ezt az appot,nem fogja ezt az üzit dobni a tel.• I'll be back •
-
canniball
nagyúr
Csak az a baj hogy teljesen random a dolog, nem tudom semmihez kötni a jelenséget, hosszabb ideig meg nem szívesen használnám a tartalék (buta) telefonomat.
De akkor majd bepróbálkozok a sim-cserével, talán szerencsém lesz vele...Viszont küzdök egy ideje egy másik problémával is: amikor beszélgetés után elveszem a telefont a fülemtől néha elsötétülve marad a kijelző, lehet csak bebeszélem magamnak de mintha jellemzően néhány ismerősnél fordulna elő a dolog. Nemrég felfedeztem ha ilyenkor rárakom az ujjam a távolságérzékelőre majd elveszem onnan akkor visszaadja a képet, de ez még tesztelés alatt. Vajon lehet ez sw probléma vagy kijelenthető hogy a szenzor döglődik?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Jag
senior tag
Ha valaki talált Budaörs-Kamaraerdőn egy Defyt CM 7.2-vel, az az enyém volt. :-)
-
sz.l
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy problémám amire szeretnék segítséget kérni. Én csak egy egyszerű Defy használó vagyok eredeti gyári rommal. A következő dolog jön elő napjában 10x minimum. Elsötétedik a képernyő apró betűkkel megjelenik: bp panic id: ne kapcsold ki, ne vedd ki az aksit stb. , majd kikapcsol magától és újra indul. Mi lehet ez és mit kéne vele tenni? Nagyon köszönöm előre is a segítséget és elnézést ha nem ez a kérdésemnek legmegfelelőbb topic.
-
törölt tag
A bp panic id után kell lenni egy kódszámnak, az megmondja a szervizesnek, hogy mi a figyelmeztetés és a hiba oka - hüvelyezem ki abból, hogy rákerestem a neten.
Google keresés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest