Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendesadam
tag
Selejteztem a gyári Froyot, most Mokee van fent, majd megírom a tapasztalataimat, ha kíváncsi rá valaki :]
-
sombrio
tag
válasz rendesadam #47952 üzenetére
Nekem is az van. Mokee Os Pro Edition 2.3.7 szerintem ez a legjobb, legstabilabb rá. De kiváncsi vagyok, hogy te mit mondasz rá. Majd ird le a tapasztalataidat.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta. !
-
veterán
válasz gyorilaszlo #47949 üzenetére
Ez (az XDA-t olvasgatva a CN végű kínai rom jelensége) - amit megpróbálhatsz (jelzem, hogy én is csak fórumok alapján tájékozódtam, ilyenem még csak nem is volt soha, meg amúgyis MIUI-val használom.)
Ezt találtam:
"1.Remove your battery.
2.Press and hold power button and vol + button.
3.Put the battery back holding those buttons.
4.Now your phone will start and a blank screen will appear, now release those buttons. It will show the Bootloader.
5.Connect your phone via USB,now bootloader should display Transfer ModeSB.(Drivers might install in your PC.If it install,wait till installation completes)."
Üdv. core2
-
sombrio
tag
válasz rendesadam #47955 üzenetére
Ez ujabb, erre én is kiváncsi vagyok!
Nekem egyel régebbi verzio van fenn. Kérdés, hogy ebbe magyar nyelv választahtó?Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta. !
-
gyorilaszlo
csendes tag
válasz Neil Watts #47954 üzenetére
Tisztelt Core2!
Nagyon köszönöm a segítségét, a leírtaknak megfelelően jártam el, de sajnos "meg se nyikkan" a telefon. Semmi nem történik. Úgy tűnik Kína végzetes haással volt rá.
Mégegyszer nagyon köszönöm, amit tett, nagyon hálás vagyok!
Üdvözlettel!
Győri László -
veterán
válasz gyorilaszlo #47958 üzenetére
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Eljött a nap amire gondolni sem mertem. Szegény kis defym azt hiszem meghibásodott. Az alsó érintésérzékeny gombok nem akarnak működni. (néha igen, de csak pillanatnyi zavar sajnos) Beázást néztem az akksin de nem láttam. Van valami ötlet a garin kívül? Teljes merítést és töltést, gyári romot próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz gyorilaszlo #47958 üzenetére
Szabof1 kollégát nem kerested meg, ahogy javasoltam? Hozott már vissza elveszettnek hitt Defy-t.
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz Hajas Mao #47961 üzenetére
Olvastam olyan hibáról, hogy bizonyos romoknál egy idő után feladta az alsó 4 gomb. Egy másik rom felrakása segített. A másik lehetőség, hogy sajna digitizer hiba és akkor azt lehet is cserélni. Sajna az utóbbi a sanszosabb és akkor szerviz.
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Adott egy defy, aminek egyre romlik az üzemideje az idő előrehaladtával, már 3 akkuesés van a megszokott 2 helyett. A kérdésem az lenne, hogy ha az akksit cserélem, azzal ez megváltozik? Az akkuesés annyira nem zavar, de jobb lesz az üzemidő? Illetve milyen akksit érdemes venni bele? Egy defy+os akksival többre megyek ugye? Csak azért kérdezem, mert úgy emlékszem, hogy volt olyan a mélyvízben, aki hiába cserélte az akksit, a teló továbbra is túl gyorsan merült.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
-
bibliator
aktív tag
válasz csabi94 #47972 üzenetére
Nyomj egy wipe battery statsot, majd hagyd lemerülni teljesen (én ilyenkor hagyom, hogy kikapcsolja magától), majd töltsd fel teljesen, de mikor kiírja hogy 100%, hagyd tovább rajta 2-3 órát. Ezt csináld meg 3x. Rátölteni közben nem szabad (ha rádugod a gépre, akkor is tölt, szóval ne). Ha így csinálsz, akkor elméletileg be kell állnia a telefonnnak, és nem lesz akku esésed.
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
kakukkmarci
senior tag
Rendelnék egy második Defy-t, mert ár-érték arányban még mindig nem találtam jobbat, a fiamnak.
Erre olyan újdonságba futottam bele, amiről nem hallottam eddig, és a kereső sem segített.
A GSM-Line eladójával beszéltem, Ő azt mondta, hogy az olcsóbbik készülék (OEM csomag) kizárólag német nyelvű, és semmilyen módon nem lehet sem angol, sem egyéb nyelvet rakni rá. Főzött ROM-mal sem megoldható !
Létezik ez, hallottatok már ilyet ???noob... rooter... geek
-
DuDieHUN
aktív tag
romot akarok telepíteni, feltettem a gyári 2.2-t de az normális hogy SIM kártya nélkül nem tudok továbbjutni a kezdő képernyőn KÉP, sajnos most nincs nálam sim kártya így nem tudok előrébb jutni
-
kutga
nagyúr
válasz kakukkmarci #47980 üzenetére
Ki tudja előtte milyen rom volt rajta, elképzelhetőnek elképzelhető.
Így viszont én nem venném meg, kizárólag úgy ha visszarakják rá a gyári romot, hogy legyen honnan kiindulni ha te is főzni akarod.
Let the Zone take me if I am.
-
bibliator
aktív tag
Ha jól tudom, akkor Braziliában adtak ki ilyet. Lehet hogy onnan hozzák.
Úgy lehet kideríteni, hogy a kijelzőjének a felbontása kisebb.
Azok tényleg gázosak......Én erre tippelek.
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
guenbaba
csendes tag
Hello!
Defy+-ra szeretnék divx filmeket másolni, mi szükséges hozzá? valami spec progi amivel átalakítom telefonos formátumra? tudtok ilyet ajánlani?motorola defy+ mb525, piros kamera, android 2.3.6/SE Xperia X8 android 2.1
-
kutga
nagyúr
válasz guenbaba #47995 üzenetére
Igen, többféle előre beállított sablon közül választhatsz amik között van a Defy+ felbontásához való is, egyszerre több videót is át tudsz rakni, de ha akarod magad is megadhatod a beállításokat (felbontás, bitráta, videó, audio kódolás, felirat ráégetése külső fájlból, stb.).
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
FearTomi
őstag
Közben rájöttem, hogy melyik Defyről van szó! Ez a Defy XT, ami teljesítményre ugyan azt tudja, mint a mi Defynk, viszont hardveresen teljesen más. Nem egy elterjedt modell, és nincs hozzá Custom rom, mert senki sem kezdett el rá fejleszteni, mivel a mi defynkből több van. Valószínüleg ezért nem lehet rá más nyelvet pakolni.
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
őstag
46.000-ért Defy-t venni? Ujuj..
Más.
van egy Defy-m amin 2.3.7-es MIUI- van fent. Nagyon szeretm,ritkán FC-zik és jó gyors.
Amolyan második telefonként használom ritkán (ezért nem is nagyon foglalkoztam vele) és kérdezném, hogy van e olyan szintén stabil ICS esetleg JB rom amire érdemes lenne frissíteni. Ahogy látom sokan GB-eznek még CM 7.2-essel és MIUI-val gondolom nem véletlenül, de azért megkérdeztem.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest