Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

LOGOUT blog (1)

válasz #56573440 #9975 üzenetére

Igen most éppen ott torpantam meg hogy nincs fűrész. Megnézem majd a stone axe-vel lehet-e vágni, az amúgy sem nagy érték. Már az elején hamar összehozok 20-30 követ. Fa sem gond. Kaja az elején kicsit necces ha nem akarok állatot bántani.
    Copperből meg 4db jött össze. Nehéz kilépni a kőkorszakból.
    Építkezni farönkökből simán tudok, csak ajtót nem tudok csinálni. Marad a befalazás földből.
    Ha jönnének a mobok éjszaka akkor lehet reszketni a sötétben mivel ágy az ugye palánkból van, és bányászni eszköz hiányában nem lehet. Szerencsére legalább fáklyát a többihez képest könnyű csinálni, de a tábortűz is jó fényt ad, csak fa kell bele.
    Szerver oldala több erőforrást igényel mint a szétmoddolt bukkit. Nekem a 4,2-re húzott x6-al a szerver folyamatosan írta az overload-et, igaz nagy lagot nem tapasztaltam csak a chunk generálásnál. Valószínű amíg nem generál elég pályát addig lagolni is fog. És persze én még HD dynmapot is szeretnék mellérakni.

Ha sikerül megoldani a bukkitos mysql loginszerver erre a forge-ra akkor lesz MCPH szerver TFC moddal. És ez nem éppen egyszerű.

Új hozzászólás Aktív témák