Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Superhun
üzenetére
Igen, a spawn szabályokat eléggé jól ismerem. A legnagyobb trap-ünk amit Atomantival építettünk valami 180*100 blokk volt. A kiadó középen volt a csarnok alatt 16 blokkal, és így csak a csarnok 4 sarkából lógott ki egy kevés.
Egyébként szerintem az lehet a termeléketlenségének a hátterében, hogy amíg függőlegesen utaznak felfelé a mobok, addig nem spawnolnak újak, hiszen egy adott chunk-on belül csak meghatározott számú mob lehet. És ugye a két függőleges csatorna a trap 1/4 és 3/4 osztópontjában van, így kb az egész csarnokban megakadályozza az újabb moboknak a spawnolását.
Megpróbáltam javítani a helyzeten, hogy még lent a föld alatt megszakítottam a felfelé vivő aknát és kivezettem a terem szélétől 17 blokknyira a tovább vivő csatornád, de látványos javulást nem okozott.

Az biztos, hogy az ilyen mélyben spawnolós, felvívós, pottyantós trap nagyon látványos, de nem túl hatékony. Nagyobb termelékenységet lehet elérni egy nagyságrendileg kisebb, de egyszerűbb, magasba épített, lávás gyilkológépes trap-el.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest