Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

válasz Superhun #3660 üzenetére

Igen, a spawn szabályokat eléggé jól ismerem. A legnagyobb trap-ünk amit Atomantival építettünk valami 180*100 blokk volt. A kiadó középen volt a csarnok alatt 16 blokkal, és így csak a csarnok 4 sarkából lógott ki egy kevés.

Egyébként szerintem az lehet a termeléketlenségének a hátterében, hogy amíg függőlegesen utaznak felfelé a mobok, addig nem spawnolnak újak, hiszen egy adott chunk-on belül csak meghatározott számú mob lehet. És ugye a két függőleges csatorna a trap 1/4 és 3/4 osztópontjában van, így kb az egész csarnokban megakadályozza az újabb moboknak a spawnolását.

Megpróbáltam javítani a helyzeten, hogy még lent a föld alatt megszakítottam a felfelé vivő aknát és kivezettem a terem szélétől 17 blokknyira a tovább vivő csatornád, de látványos javulást nem okozott. :(

Az biztos, hogy az ilyen mélyben spawnolós, felvívós, pottyantós trap nagyon látványos, de nem túl hatékony. Nagyobb termelékenységet lehet elérni egy nagyságrendileg kisebb, de egyszerűbb, magasba épített, lávás gyilkológépes trap-el.

üdv, föccer

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés