Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
válasz
futo001
üzenetére
Flac tömörítésű zenét hallgatok Koss Porta Pro fülessel 63 éves füllel. Mivel a V10 már nem él, így nem tudom összevetni, de nincs a DAC - ok között egetverő eltérés számomra. Nyilván ki lehetne mutatni az eltérést, de ahhoz drágább füles, zajmentes környezet kell. Én az utcán hallgatom, oda ez jó.
Ami inkább negatívum, hogy nem tudom külön állítani az értesítések hangerejét a telefon csengőjétől, vagy az infra rész programja nem ismeri az Orion tv-t (a munkahelyemen van ilyen... meg néhány apróság, mint az, hogy kikapcsoltam az értesítést a telefonnál (hagyta), és ez után nem tudtam felvenni a hívást... miért hagyja? -
hcs57
addikt
válasz
futo001
üzenetére
Egy hete használom a Xiaomi Redmi Note 8 -t, a hangja számomra nem tűnik hallhatóan rosszabbnak a V10-nél, a Miui 11 van rajta android 9 alapon, gyors, jól kezelhető, néhány dolgot még keresek... többet drága telefont nem veszek. Nem bántam meg a márka váltást Xiaomira. 3 napig bírja az akksi.
-
hcs57
addikt
válasz
futo001
üzenetére
Már V30 sincs új eladó... Debrecenben nincs hozzáértő szaki, aki BGA forrasztással szervizszerűen foglalkozna.
V40 van még eladó, az sem legálisan, csak ilyen - olyan "Tubardo" és hasonló boltokból.
Most keresem az utódot, mivel a hajszítós melegítést nem fogom csinálni. Talán Xianomi lesz, talán nem is androidos. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest