Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?

- 

LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt… 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gretzky77
veterán
Szerintem ebben semmi fika nem volt, hallott infókat a V10-ről ami nem feltétlen helytálló! Túlságosan magadra vetted ezt sztem!
bb bence a kamera minőségével vitatkozom,sztem nem gyengébb a G5-nél a manuális videó pedig nagy plusz! Hangminőség meg ugye egyértelmű. Hardver gyengébb de bőven elég! A méretet szokni kell de nem horror, üzemidő pedig hozza a mai okostelefonok átlagát!
 - 

bb_bence
csendes tag
Ne haragudj, de szerintem félreértettél

Csináltam egy összehasonlítást két telefon között, amik ráadásul egy márka termékei, még csak azt sem mondhatod, hogy "idejött az ájfonos gyerek keménykedni".
Mint ahogy nem is azt írtam, hogy öreg, gyenge hardverű, rossz kamerájú telefon, hanem, hogy öregebb, gyengébb, rosszabb. Én ezeket puszta olvasott információk, számok alapján szűrtem le a G5-el összehasonlítva, és nem mondhatod, hogy nincs igazam: fél éves telefon vs. 1 éves, Snapdragon 820 vs 808 (?) stb.
Nem azért jöttem, hogy lefikázzam a telefont, azért jöttem, hogy megerősítsen a többség afelől, hogy ezek az adatok a gyakorlatban nem számítanak a használat során, és megosszák a tapasztalataikat, hiszen ez a teló nekem is nagyon tetszik, vételi opció. Azt hiszem, ha megpróbáltad volna értelmezni a leírtakat, erre magad is rájöttél volna.
Többieknek : köszönöm az eddig leírtak!
 (Aryonnak itt is) 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen processzort vegyek?
 - Futás, futópályák
 - BestBuy topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - PlayStation 5
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
 - Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
 - Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő