Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
No, hogy ne szerkesztgessek és szórjam tele a topikot.
Ha valakinek esetleg érdekes lehet kis összefoglaló 1 nap után:
- Design: nagyon tetszik, nagyon nem bántam meg, hogy a kinézetet is figyeltem telefonválasztásnál. Masszív, minőségi, jó fogású (bár cseppet nehéz, de vállalható). Méret is rendben, talán már meg is szoktam (4,7" után váltottam).
- Rendszer: gyors, stabil, igaz szoknom kell winmobil után, de teljesen rendben van. Ujjnyomat megszokást igényel szintén, de gondolom belejövök. (mindig asszongya, hogy próbálja újra). Droidnál fura, hogy nem csempék vannak, de tényleg sokkal több az app (had szemeteljen a nép).
- Fotó, videó: Na itt picit nagyobbak voltak az elvárásaim (Lumia 735 ami után próbálom belőni). Nem jobb fényévekkel a fényképfelvétel, de a videó mód OIS-val viszont nagyon rendben van. Úgy látom, hogy igazán a manuál módot kellene használni, hogy tényleg jók legyenek a képek, de sajna nem mindig van idő állítgatni, hanem lőni kellene és akkor csak az auto mód jöhet szóba. Na majd szöszölök a manuállal ha lesz időm.(csak ne lenne ennyi beállítás...ha valakinek van jó összefoglalója, emberi nyelven, hogy mit hogy érdemes állítani, szívesen veszem) Selfi kamera igazából a csalódás , remélem csak egyenlőre (igaz fontos megjegyeznem, hogy egyenlőre beltérben rossz fények közt és kint borús időben próbálgattam csupán), nem jobb a 735-östől...(ugyanott, ugyanúgy kipróbáltam mindkettővel)
- Másodlagos kijelzőt is szokni kell, végül is kiváltja az értesítési ledet, úgy tűnik.
- Az előző hsz-ben leírt nagy szürke négyzetre nem tudok megoldást, ez zavar...valaki remélem tudja a megoldást.
- Aksi: végül is bírta, mert 11 órától kb 18-ig folyamatosan nyomkodtam, wifi, net, fényerő stb. és ekkor ment le 25%-ra. No problémó, kb erre számítottam.
Összegezve: jó választás volt (megelőlegezve hogy a kamera egy idő után majd jobban teljesít, Nexus 6P- vel szemben.
Jah még le sem vettem a fóliát a kijelzőrőlTényleg: a kamerán és villanón vagy valahol nincs még fólia amit alig látni, ugye ne kapargassam?
Még egy: LG oldalán tudtam regisztrálni is a terméket. Meglepődtem, amikor megjött bontatlan, zárt fóliában a doboz. Tutira vettem volna, hogy ki lesz bontva
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest