Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• psg5

veterán

No, hogy ne szerkesztgessek és szórjam tele a topikot.
    Ha valakinek esetleg érdekes lehet kis összefoglaló 1 nap után:
    - Design: nagyon tetszik, nagyon nem bántam meg, hogy a kinézetet is figyeltem telefonválasztásnál. Masszív, minőségi, jó fogású (bár cseppet nehéz, de vállalható). Méret is rendben, talán már meg is szoktam (4,7" után váltottam).
    - Rendszer: gyors, stabil, igaz szoknom kell winmobil után, de teljesen rendben van. Ujjnyomat megszokást igényel szintén, de gondolom belejövök. (mindig asszongya, hogy próbálja újra). Droidnál fura, hogy nem csempék vannak, de tényleg sokkal több az app (had szemeteljen a nép).
    - Fotó, videó: Na itt picit nagyobbak voltak az elvárásaim (Lumia 735 ami után próbálom belőni). Nem jobb fényévekkel a fényképfelvétel, de a videó mód OIS-val viszont nagyon rendben van. Úgy látom, hogy igazán a manuál módot kellene használni, hogy tényleg jók legyenek a képek, de sajna nem mindig van idő állítgatni, hanem lőni kellene és akkor csak az auto mód jöhet szóba. Na majd szöszölök a manuállal ha lesz időm.(csak ne lenne ennyi beállítás...ha valakinek van jó összefoglalója, emberi nyelven, hogy mit hogy érdemes állítani, szívesen veszem) Selfi kamera igazából a csalódás , remélem csak egyenlőre (igaz fontos megjegyeznem, hogy egyenlőre beltérben rossz fények közt és kint borús időben próbálgattam csupán), nem jobb a 735-östől...(ugyanott, ugyanúgy kipróbáltam mindkettővel)
    - Másodlagos kijelzőt is szokni kell, végül is kiváltja az értesítési ledet, úgy tűnik.
    - Az előző hsz-ben leírt nagy szürke négyzetre nem tudok megoldást, ez zavar...valaki remélem tudja a megoldást.
    - Aksi: végül is bírta, mert 11 órától kb 18-ig folyamatosan nyomkodtam, wifi, net, fényerő stb. és ekkor ment le 25%-ra. No problémó, kb erre számítottam.
    Összegezve: jó választás volt (megelőlegezve hogy a kamera egy idő után majd jobban teljesít:), Nexus 6P- vel szemben.
    Jah még le sem vettem a fóliát a kijelzőről:) Tényleg: a kamerán és villanón vagy valahol nincs még fólia amit alig látni, ugye ne kapargassam?

Még egy: LG oldalán tudtam regisztrálni is a terméket. Meglepődtem, amikor megjött bontatlan, zárt fóliában a doboz. Tutira vettem volna, hogy ki lesz bontva :)

Új hozzászólás Aktív témák