- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothak
tag
válasz
Fail3D! #2137 üzenetére
Igen sajnos az alap probléma az energiafelhasználás nyomonkövetésével, hogy elég sok olyan folyamat van, amit az android nem köt hozzá az adott alkalmazáshoz (ilyen például az, ha valamelyik alkalmazás lekérdezi a pozíciót), ezért van az, hogy az android rendszer az egyik legnagyobb fogyasztó. Viszont az is biztos, hogy valami csúnyán be van akadva. Legtöbbször amúgy pont a nagy alkalmazások rohadnak le, mint pl fb és/vagy fb messenger. Sajnos ezekkel nem tudunk mit kezdeni mezei userként, de gyakran még akkor sem, ha esetleg van root és alkalmazás a monitorozáshoz (ilyen lehet a wakelock detector), legalábbis én nem tudtam soha értelmezni, amit írt nekem az alkalmazás. További probléma még ilyen esetben, hogy gyakran annyira összevissza ágazó folyamatok vannak, hogy valamit megtagadsz az adott alkalmazásnak ami aztán emiatt más feladatot sem fog tudni ellátni. Ilyennel is találkoztam már.
Én úgy látom amúgy, hogy akiknek olyan jól bírja a telefon, azoknál főleg a fb és a messenger nincs se feltelepitve, se használva. De ugyanúgy a legtöbb üzenetküldő alkalmazás is hiányzik a telefonról. Tippem szerint kb csak a hangouts van fent, amit használnak is, és a többi kapcsolattartás a telefonálásra email-re és sms-re korlátozódik.
A böngésző ilyen esetben nem eszik lényegesen sokat, a zenehallgatás lehet még érdekes, de az is a megfelelő alkalmazással és a zenék telefonon való tartásával (tehát nem streamelt zene) kiküszöbölhető.
A játék egy eléggé szubjektív dolog, de a jó üzemidő általában az alacsony igényű játékokat feltételezi.
Hozzá kell, hogy tegyem, hogy nálam a 3 óra SOT és 6 óra üzemidő a jellemző, de én eleg aktívan használom a telefont. (Folyamatos bluetooth szinkron, semmilyen Google szarság sincs kikapcsolva, erős igényű játék, ha zene akkor stream, skype, whatsapp, viber , messenger, fb, gmail, időjáráselentőnek Weather Timeline, és még sorolhatnám.)
Nem mondhatnám, hogy meg vagyok elégedve, az üzemidővel, és engem is rohadtul zavar, hogy álló helyzetben merül a telefon, de a felhasználási szokásaim mellett be kell látnom, hogy ez egy ilyen erdő. Tény, hogy az előző telefonoknál is ilyen volt a felhasználás és ott nem merült üresjáratban így, de minden bizonnyal ennek is megvan az oka. Bár még nem tudtam, hogy pontosan mi lehet az.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Escape from Tarkov
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest