- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doller
tag
Sziasztok!
Végre kedden megkaptam a telót! Átvettem, be a szekrénybe, vissza melózni. Aztán sietve be a telenorhoz, nano sim-ért. Ott kérdezi a csaj, hogy mibe lesz. LG V10. K10. Nem, V10. Az K10, nem? Nem. Megnézheti? Természetesen, még én sem láttam, ki sincs bontva! Utána ott futkározott vele, hogy milyen jól néz ki. Gondoltam, ha akarja, melón kívül is ismerkedhet vele(m). De nem vagyok tolakodó.
Zsebbe be, S3 a táskába. Addig a Samsung simám elvolt a zsebemben, ennek a teteje nézeget.De nem baj.
Rohadt jól néz ki!
Még nem frissítettem 6.0-ra, de majd annak is eljön az ideje.
Amiket itt sokan írtak hibának a szivárgó fény, azt én is tapasztalom. De nem zavar. Viszont az az érdekes, hogy kikapcsolt kijelzőnél a másodlagos nem állandó fényerőn van, hanem néha világosabb, néha tompább, a szivárgás is így változik. Nem tudom, mitől lehet, nem jöttem rá az okára..
Tegnap meg azt vettem észre mikor kivettem a zsebemből, hogy világít a vaku és fényképező módban van. Pedig kikapcsoltam a kijelzőt, a fényképezőt egész nap nem is használtam.
Ha messengeren írok, néha azt csinálja, hogy mikor elküldöm az üzit és írom a következő, akkor az előzőleg elküldött utolsó szavát (vagy annak utolsó karaktereit) bedobja az elejére. Ez is egy érdekes dolog,
Az akksitól féltem, ahogy itt olvastam a véleményeket, de ahogy én használom, estére is 20% felett van. Ha kevesebbet kell melóznom és jobban merítem, rádugom töltőre, úgyhogy ez ok is lesz.A lényeg, hogy ez a 2 hiba volt, van (kamera ment, utolsó szót beteszi az új üzenet elejére), de valahogy kibírom!
Nem fogom emiatt haragudni rá.
A másodlagos kijelző fényerejének változását lehet írtátok korábban, csak átfutottam rajta. A szivárgás ott van, sötétben látható, de csak amíg el nem alszok vagy nem oda figyelek. Van-van. Ennyi.
Nincs értesítési led. Nem volt rossz dolog a samsungon, már messziről láttam, hogy valami történt, a villogás színéből sejtettem is az okát. Itt nem villog, közelebb kell menni.Rohadtul tetszik a teló, örülök, hogy ezt választottam.
Ebben Nektek is részetek van!
A végére, olvasva a "kellemes" beszélgetésekre reagálok: Venni kell egy jó fejhallgatót és akkor nem kell ilyen csatlakozókkal csalni s jobb hangminőségért. Igen, ez így van! De, gondolom nem én vagyok az egyetlen (ha mégis, akkor jól elcsesztem valamit), akit nem vet fel a pénz. 3 hónapja vettem egy JBL Bt50-es fejhallgatót. Jobb lett volna egy Sennheiser Momentum Wireless. De az majdnem az 5szörösébe kerül ennek. Nem engedhetem meg magamnak. A bluetooth azért előny, mert sokszor nem tudok a telefon mellett lenni közvetlenül, nem tudom zsebre tenni, stb. Tisztában vagyok vele, hogy jobb hangminőség szinte csak vezetékkel érhető el. Hiába van bot fülem, én is a jobb minőséget szeretném. Viszont csak ezt a pár ezer forintos csalást tudom majd kivitelezni. Ha úgy állnék anyagilag, akkor lenne olyan fejhallgatóm is, ami csak vezetékes, felsőkategóriás. Nem kellene plusz csatlakozó, meg semmi.
Amint láthatjuk, vannak, akik jobb anyagi lehetőségekkel rendelkeznek, jobb fejhallgatót tudtak vásárolni. De nem úgy állnak hozzá, hogy b...meg, szedd össze a pénzt, vegyél jó cuccot! Hanem próbálnak segíteni, tippet adni. Ezért nem vitatkozni kell, hanem megköszönni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest