Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

(#1984) Doller Semmi baj. Mivel azóta már elvileg megkaptad a V10-et, bátorítalak, hogy írd meg róla az "élménybeszámolódat", ami - lévén a V10-ről szól - mehet bátran On-Topikba is. :K

Peetta14 Szívesen. Ha valamit nem találnál meg az összefoglalóban (előfordulhat egyáltalán olyan? :D ) vesd fel bátran a topikban. :K

(#1988) Litván Zongora
    A TIR FAQ szekciójában írtam róla, többek között: "Érdemes is mindjárt „feltekerni 0 dB-ig, mert gyári beállításban alapból mindkét kimeneti sáv -0,5 dB-s csillapításra van állítva."

"Ezek fölött valóban -3 dB a kijelzett érték." igen, azon a helyen, ahol annyi lenne, ha állítanád, meg a csúcs csillapítás -6 dB. Egy köz pedig 0,5 dB, nálam gyárilag egy közzel volt lejjebb mindkettő, erről írtam.

"Mit nem veszek észre? Hol lehet ezen módosítani?" Mindent észrevettél, itt már semmit nem lehet módosítani.

Ha jelentősebb hangerő növekedés a szándék, két lehetőség adott:
    1. Root, és "kiütni" a "volume" 75-ös korlátozását, így elérni a 100-at. (Ezért rootolni a készüléket, személy szerint nem javasolom.)
    2. Az összefoglaló Hi-Fi audio fejezet Hardveres minőség javítás alfejezetében részletezett high gain trükk.
    Gyerekek! Olyan hangerő és dinamika növelést értem el ezáltal, hogy arról egy külön [mese on]-t írhatnék, amiben nagyon vissza kellene fogni magam ahhoz, hogy ne legyenek benne emocionális szavak! :DD
    De most írjak erről? Így is eléggé dominánsan jelen vagyok már itt...
    Persze ha kéri a nép, akkor lehetek "domina" a cikk megírásában. :P

(#1989) Outblast "(15k-s Sennheiser és Soundmagic E10 fülesem van így jó lenne ha jól is szólna :)" Akkor a gondolkodásnak eljött a vége. Csak a V10...

(#1992) luimapeiz +1

(#1993) luimapeiz Mivel itt nincs egy külön Off Topikos fórum - mint pl. a G4 topiknál - és nem is látom annak értelmét, így szerintem simán jöhetnek a tokos élménybeszámolók is ide, ha lehet, fényképpel. (Már nem mintha ez a telefon annyira igényelne bármilyen védelmet is. Talán csak a keret fogása, meg a tok miatt a "nézése, meg a járása" miatt... :DDD )

(#1994) Outblast A hozzászólásod releváns, így áttettem On-topikba.
    "aki esetleg szokott játszani a telón mik a tapasztalatok?" Csak jó tapasztalataim vannak. Amit eddig próbáltam, (nem sok) az szépen, fluidan futott.
    "Antutuban 130k pont míg a V10nek csak 50k körül" Mi azaz Antutu?... :D Audrey Tautou francia színésznő szex játékszere? :P Ezekre a szintetikus tesztek nagyjából annyi valós képet adnak, mintha egy vaknak szeretnéd elmagyarázni azt, hogyan néz ki tavasszal a japán cseresznyevirágzás... Persze hogy jobb a Sanpi 820 a 808-tól, de most komolyan, a gyakorlatban ez mennyire szembeötlő? Valaki írta, hogy gyorsabban nyílnak meg a lapok. Mennyivel gyorsabban? 0,1 másodperccel? Annyi idő alatt még pislogni se tudnék. :N

"Mondjuk a HIFI része miatt nagyon e felé billen a mérleg nyelve (feltéve ha tényleg annyira jó). Esetleg erről is írhat valaki tapasztalatot. ha már volt sry." Volt. 230 Volt. :D (Na jó, annyi még nem.) Ajánlom figyelmedbe egy általam viszonylag jól ismert ember első ilyen írását a fórumon. :P

"az is fura nekem hogy a G5 8 pontot kapott míg a V10 csak 7et a mobilarénás teszten az audióra, ez mitől van? :)"
    Attól, hogy a tesztelő vélhetően nem találta meg a Hi-Fi DAC kapcsolóját, így le sem tesztelte rendesen a telefont!
    Mr. Legendd azóta már lehet, hogy többször csuklott is emiatt, sőt, talán azóta egyfolytában csuklik. :( Ha olvassa -e sorokat, mint felebarátomat kérem, hogy csemegézzen innen a fórumból, sőt használja a téma-összefoglalót, és végre írja már át az anno "kissé" foghíjasra sikerült tesztet. Csak hogy végre elmúlhasson már a csuklása. Isten bizony ez lenne rá a legjobb gyógyír. :DDD
    Ha a világ összes eddigi okostelefonját nézzük, akkor a V10 a referencia, 10-ből 10 ponttal!
    A 2. helyezett talán a G5, de csakis a hozzá adott B&O Hifi barát modullal (+ 60 eFt!) 10-ből kb. 9 pont.
    Az összes többi telefon 8, és az alatt van.

(#1995) gretzky77 +1

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés