Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz malphitee #2075 üzenetére

Miert ha mast irok kitiltasz vagy mi :Y :Y
    Sem szándékom, sem jogosultságom nincs erre. Miért, úgy érzed, rászolgáltál volna erre? :U

igen hallottam ha figyelmesebben olvastal volna irtam a fiio x7 nek nyomába sem érhet.
    Ahogy másét is, úgy a te összes hozzászólásodat is figyelmesen elolvastam, de egyetlen egyszer sem említetted azt, hogy a V10-et, vagy bármi más olyan eszközt, amiben ugyanazon Sabre IC-k vannak, alaposan kipróbáltad volna.

Ez esetben akkor reagálok az előző, nekem célzott "hozzászólásodra".

(#2060) malphitee
    Elhiszem v10 nagyúr.
    Erre inkább nem reagálok.

Ezeket az okosságokat írd már be a szakmai fórumba, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt teszik rendbe fejedbe a dolgokat. :K
    Ezeket az "okosságokat" a head-fi-ben leírták mások, miután azt letesztelték; itt a fórumban az egyik fórum társ leírta, kipróbálta. működött. A topik összefoglalóba leírtam, kipróbáltam, működött.
    Itt nem elméleti hablatyolásokról van szó, hanem a gyakorlatban kipróbált módszerről.

Az idézett dolog nem tudom, hogy melyik topikból származik (talán egy off-topik hozzászólásban megadhatnád a forrás linkjét) és számomra értelmezhetetlen és zavaros a szöveg, valamint kissé "érdekes" annak stílusa.
    De megpróbálom értelmezni az egyik részét:
    10 egység megy át, vagy a telefonból 20 megy ki és az adaptered után csökken 10-re szerinted min változtat?
    Ha az adapter = impedancia illesztő, akkor ez azt jelenti, hogy a nyilatkozó személy nem ismeri a high gain trükköt, mégis megmagyarázza azt, hogy miért is nem működik az általa nem ismert dolog.
    Ha hó!!! Az impedancia illesztőn a büdös életben nem megy át jel! Csak addig van rá szükség, amíg a V10 átvált high-gain-be. Ezt követően a kimeneti jel csak egy (elméletileg) nulla ellenállású extenderen megy át, ami nem csillapítja a high-gai magasabb erősítését.

Hogy ez az egész min változtat? Csak azon, hogy kb. 67%-al nagyobb lesz a kimeneti hangerő, emellett nagyobb lesz a dinamika és a füllel hallható mély-közép-magas tartomány is magasabb lesz!
    Ha lenne megfelelő műszerezettség, ezt ki is lehetne mérni.

Van még egyéb ellenvetésed?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés