Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
Hi. A telefon nagyon erdekel g3 rol valtanek. Legfokeppen a sabre dac amp miatt. Van itthon par komoly fules,fejes. Kerdesem az lenne fulessel is dijamikus low gainen? Nem kell semmit tenni csak feltenni poweramp es hifi mod bekapcsolasa, v10fix app nelkul, hogy a max hangot kjhozzuk belole?
Valaki hallott mar meizu pro5,6 ot? Annak eleg durva hangja van elvileg.
Amj erdekel meg hifi mod bekapcsolasakor akkor is dolgozik a sabre ic pl ha youtubon hallgatok zenet vagy sporify,soundcloud? Milyen hangerore kepes ? Automatan hogy talalja kj milyen uzemmodba kapcsoljon low vag high gain? Valaki hasznalt dapot elotte? Minimum dx50 vagy fiio x3ii? Ha igen melyiknek jobb a hangja?
Dap ot szeretnek, de olvastam valahol errol a v10 rol es nem tudom mi legyen.
Az jo h 1 eszkoz van nalad mindig ,nem kell kettot hurcolni, meg ha mukodik vele yt,spoty. Meg persze a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest