Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doller
tag
Sziasztok!
Először is E2E4!
Nagyon jó az összefoglaló, már csak azért is, mert nem kell órákon át lapozgatni, ha egy dolgot keresünk! Pl, hogy a Hi-Fi sokkal jobban szóljon egy gyengébb minőségű fejhallgatón. Nem kell keresgélni, hogy mit vegyünk meg hozzá.És ez csak egy példa volt. Vagy ott van még az üvegfólia is. Szóval köszönjük!
Második. Mint anno korábban írtam, én a VIP-nél rendeltem meg a telót, mert akarok rá biztosítást. Rendelés után szóltak, hogy a biztosítóval most kötnek új szerződést, ezért csak 2 hét múlva kapom meg, vagy bizti nélkül másnap. Ok, várok, meg sem lepődök, hogy pont én szívok ismét.
Viszont ez a 2 hét kedden járt le. Ezért kedd délután írtam nekik egy emailt, teljesen normális hangnemben, simán érdeklődve, hogy kb mikorra várhatom a vásárlást. Aznap nem válaszoltak, tegnap egész nap semmi. Ezért ma délben ismét elküldtem azt az üzit, de hiába.
Pedig, mikor legelőször érdeklődtem náluk emailben, 2 óra múlva ott volt a válasz.Már jó lenne, ha én is tudnám nyomkodni a gépet, melóidőben ebédkor nem a törött kijelzőjű S3-on néznénk a Barátok köztöt, nem azon olvasnék könyveket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest