Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doller

tag

Sziasztok!

Először is E2E4!
    Nagyon jó az összefoglaló, már csak azért is, mert nem kell órákon át lapozgatni, ha egy dolgot keresünk! Pl, hogy a Hi-Fi sokkal jobban szóljon egy gyengébb minőségű fejhallgatón. Nem kell keresgélni, hogy mit vegyünk meg hozzá. :) :) És ez csak egy példa volt. Vagy ott van még az üvegfólia is. Szóval köszönjük! :)

Második. Mint anno korábban írtam, én a VIP-nél rendeltem meg a telót, mert akarok rá biztosítást. Rendelés után szóltak, hogy a biztosítóval most kötnek új szerződést, ezért csak 2 hét múlva kapom meg, vagy bizti nélkül másnap. Ok, várok, meg sem lepődök, hogy pont én szívok ismét. :)
    Viszont ez a 2 hét kedden járt le. Ezért kedd délután írtam nekik egy emailt, teljesen normális hangnemben, simán érdeklődve, hogy kb mikorra várhatom a vásárlást. Aznap nem válaszoltak, tegnap egész nap semmi. Ezért ma délben ismét elküldtem azt az üzit, de hiába.
    Pedig, mikor legelőször érdeklődtem náluk emailben, 2 óra múlva ott volt a válasz.

Már jó lenne, ha én is tudnám nyomkodni a gépet, melóidőben ebédkor nem a törött kijelzőjű S3-on néznénk a Barátok köztöt, nem azon olvasnék könyveket. :) :)

Új hozzászólás Aktív témák