Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:00:57

LOGOUT.hu

LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40951) moti07 válasza DaDa (#40947) üzenetére


moti07
tag

Én egyáltalán nem játszottam a telefonnal csak böngészés, youtube meg hasonlókra használom és mégis elő jött a bootlop 1,5 év után.

(#40952) nünüke1975


nünüke1975
aktív tag

Sziasztok a G4 kamerájával kapcsolatba kérdeznék.Fókuszálási problémám van.Manuálba hiába állítok fokuszt ha exponálás után már nem az látom amit beállítottam.Az OIS-t ezért találták ki nem?Mindez makro fotozáskor jön elő.

(#40953) Tulku válasza Reinkz (#40949) üzenetére


Tulku
veterán

Pontosan...én sem fogom eladni 40-50 ezerért az biztos...ha annyira őskövület lesz majd (perpill nem az) akkor megmarad csere telefonnak otthon...

nünüke: az OIS az egy stabilizáló funkció nem pedig követő fókusz...makrózásnál legyen a telefon fix helyen,kézzel nem tudsz megtartani ilyen ügyeket, főleg ha manuálisan böködöd a képernyőt...

[ Szerkesztve ]

(#40954) customer114 válasza kelly416 (#40948) üzenetére


customer114
senior tag

Hívd fel az ügyfélszolgálatukat, nem kerül semmibe. Én ott kérdeztem rá konkrétan erre az alaplap cserére. Ha szolgáltatónál vásárolt akkor cserétől 2 év, ha független, akkor 1 év gari az Lg-hez. (Ha a számlád és a gari papír is megvan)

(#40955) kelly416 válasza customer114 (#40954) üzenetére


kelly416
veterán

Elhiszem, dícséretes, ha tényleg így van. Akkor viszont le a kalappal az LG előtt. Mégiscsak godmod csítet adtak pár user kezébe, aki vissza tud és akar élni ezzel.

(#40956) nyenyeC


nyenyeC
csendes tag

Sziasztok, egy ilyen telefont néztem volna ki apának. Konkrétan erről lenne szó:

[link]

Új, amerikai AT&T-s (H810) függetlenített modell. Meg tudnátok erősíteni abban hogy:
- ez a verzió ugye gond nélkül használható magyar voda hálózaton?
- van rajta magyar nyelv?

Ezen kívül kellene még valamire figyelnem?
Előre is köszönöm a segítséget.

(#40957) ebegab92 válasza DaDa (#40947) üzenetére


ebegab92
senior tag

Enyém 601-es, és még nem jött el érte a bootloop. Pedig érzésre melegszik is érezhetően (Chrome alatt pl), játszok is vele hardverigényes címekkel. Valahol már várom, hogy legyen egy alaplapcsere, nyugodtabb szívvel adnám majd tovább a későbbiekben :k
Más: gyári böngészőt szerettem, de nem frissül, és van 1-2 bugja, ami zavaró. Google Chrome van, ami egész stabil, ott viszont a Facebook apróbetűs, ha asztali nézetre váltok (csak így lehet chatelni). Egyszerűen irritálóak számomra a Facebook appok, ezért maradt az,hogy m.facebook.com megy asztali nézetben. Létezik valami megoldás, hogy frissebb LG gyári böngészőt telepítsek rá (pl G5-höz adottat)

ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL

(#40958) Mikemend válasza ebegab92 (#40957) üzenetére


Mikemend
senior tag

Pedig a Messenger Lite és a Facebook Lite egész kulturált cucc lett, ha meg több oldalad van, akkor Pages manager. Bár tény, hogy mondjuk postot egy oldalra csak én is böngészőből tudok a Lite appok csökkentett funkciói miatt. Viszont egész tűrhetőek, keveset zabálnak az adatból, akkut szinte alig.

[ Szerkesztve ]

(#40959) ebegab92 válasza Mikemend (#40958) üzenetére


ebegab92
senior tag

Facebookra találtam appot, amikor ingyenes volt, leszedtem a Simple for Facebook Pro-t :DDD Nem rossz app, egész használható

ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL

(#40960) bghistvan válasza kelly416 (#40955) üzenetére


bghistvan
senior tag

Friss beszámolót hoztam a szervíz tapasztalataimat illetően,hogy egy kicsit pontosítsak az ominózus garancia hosszabbodással kapcsolatban,hangsúlyozom friss az infó,pár órás fejlemény .

A készülék a mai napon lett leadva ugye,és leadástól számítva 3,5 óra múlva már küldték is az üzenetet,hogy át lehet venni,megjavították.
Érkezésemkor azt az információt kaptam,hogy főpanelt cseréltek(alaplap) kapott a készülék egy új IMEI számot,a jótállási jegyre pedig ezt írták: PCB csere.
Nem a régebbi 5.1 Lollipop van rajta,hanem 6.0 Marshmallow v20g.
A garancia nem hosszabbodik újabb 2 évvel,hanem a mai naptól számított 1 évvel,de esetemben mivel a garancia lejárati ideje 2018 június,így ez nem mérvadó!
Azt a tájékoztatást kaptam,ha a 2 év lejárata előtt kell újra javítani,akkor is hosszabbodik újabb 1 évvel a garancia idő.

Magam sem gondoltam volna hogy ennyire gyors lesz a javítás,biztos kevés készülék volt benn,szóval összességében pozitív a hozzáállásuk,pár óra múlva kézhez kaptam a készüléket!

Nem tudom mit jelent az a "godmod csít" csak sejtem,de ezek szerint azért nem úgy van,mert ez a jelenlegi szervíz protokoll az LG-nél :)

Szóval remélem tovább szolgál hűségesen a jövőben is :))

(#40961) Over567


Over567
aktív tag

Na már jó 2 hete telefon nélkül vagyok. Eddig az történt hogy felküldtem a telót a bolthoz ez jó 3 napot igényelt meg persze hétvégére esett így még 2. Ők meg tovább küldték az LG-hez...aminek végül is örülök mert tudom hogy jó kezekben van. Megkérdeztem a szervizes kollegát azt mondta hogy hetek kérdése és visszakapom. :Y Mondjuk nem számítottam másra de azért örültem volna ha gyorsabb. Na mindegy... :( Addig is G2 meg Lumia640

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#40962) bghistvan válasza Over567 (#40961) üzenetére


bghistvan
senior tag

Jajj.......
Egyébként milyen szervízes kollegát kérdeztél,betelefonáltál az LG-hez,vagy a boltban ahol vetted beszéltél valakivel? Miért nem a hivatalos szervízbe küldted rögtön?
Nekem ez már csak azért is furcsa,mert ahogy az előző hsz-ban is írtam,pár óra alatt orvosolták a bootlop hibás készülékem .

[ Szerkesztve ]

(#40963) SztiviVander válasza Over567 (#40961) üzenetére


SztiviVander
őstag

aha, hetek kérdése... akkor az még vagy nincs az LG-nél, vagy ha ott van akkor meg nem garanciális a javítás (mert mondjuk egy feketén behozott ázsiai telefonról van szó, amit nulla áfásan "használtként" adott el a bolt és eredeti számla a beszerzésről persze nincs) és beköpött nekik az LG egy sok10ezres javítási díjat, a bolt meg nem igazán siet kifizetni. partnero ezt játszotta el velem egy motorolával, végül 1.5 hónap telefonálgatás után nagy puffogva adtak egy újat mondván "nem lehetett javítani a régit". dehogynem lehetett volna, csak az többe került volna mint a távolkeletről rendelni egy másikat...
de hívd csak fel az LG szervízt (hiszen elvileg ott van) és kérdezd meg tőlük, hogy adott imei számú telefon javítása miért is tart hetekig :)

(#40964) croli


croli
aktív tag

Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem hogy a mai napig minden szépen működött a telefonomon aztán egyszercsak gondolt egyet majd újraindult vagyis akart mert nem töltött tovább a LG logónál. A készüléket 2015 novemberében vásároltam, tehát a garancia már lejárt.
Erre van valami megoldás?
Bocsánat ha nem olvastam el a fórumon mindent, nem igazán van időm és hátha volna aki tud segíteni. (Gondolok itt arra hogyan, hol, kinek kellene szólni)
Másik kérdés hogy az összes rajta lévő képnek, adatnak búcsút mondhatok?

Válaszotokat előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#40965) Viktor0610 válasza croli (#40964) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Elég szomorú, hogy az összefoglalót sem olvastad át. :P

Go to szerviz.

Samsung Galaxy A54

(#40966) Laraxior válasza croli (#40964) üzenetére


Laraxior
titán

Elvileg két év garancia van rá. Ha hivatalos forrásból származik.
Egyébként minden elveszett ami rajta volt.
Bootloop a hiba neve. Alaplapcsere lesz... :R

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#40967) Tulku válasza croli (#40964) üzenetére


Tulku
veterán

Úgy nagyjából erről szól a fórum az utóbbi időben... :)

Alaplap csere....

(#40968) croli válasza Tulku (#40967) üzenetére


croli
aktív tag

Igen köszönöm most olvasgatom és látom már van akinek 2 készüléke is odavan.
Csak most 1 órája jött ez a hiba és kissé kiakadtam.

Az adataim meg tényleg mind oda (fényképeket vagy 3 hónapja nem mentettem), semmi lehetőség hogy megmeneküljön?

[ Szerkesztve ]

(#40969) customer114 válasza Tulku (#40967) üzenetére


customer114
senior tag

Ha azt nézzük, hogy kb. 4 hete vagyok a topicban, eddig 95% bootloop volt a téma és mindenki az elejéről kezdi a kérdéssorozatát. :D Elég unalmas lehet azoknak akik itt vannak évek óta.

(#40970) Over567 válasza bghistvan (#40962) üzenetére


Over567
aktív tag

Mert a számla nincs meg csak a Jótállási papír. Nem az LG-vel beszéltem hanem a boltos emberkével. Mielőtt megvettem már a bootloop miatt volt náluk januárban a telefon.

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#40971) Over567 válasza SztiviVander (#40963) üzenetére


Over567
aktív tag

Jajj nem hinném hogy ennyire gáz a helyzet. :D Elvileg normális a bolt és 1x már volt náluk javíttatni bootloop miatt mielőtt hozzám került és azt is LG szervízben csinálták meg.

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#40972) SztiviVander válasza Over567 (#40971) üzenetére


SztiviVander
őstag

mondjuk ha neked nem nem gáz hogy hetekig nincs telefonod akkor másnak pláne nem lesz az :P a 'normális' bolton kívül mindenki másnak pár óra vagy max pár nap alatt cseréli a főpanelt ugyanaz az LG szervíz ahol -állítólag- a telefonod van. azért ennek csak van valami oka, nem gondolod? :)

(#40973) kelly416 válasza bghistvan (#40960) üzenetére


kelly416
veterán

Az örök élet csalással arra gondoltam, hogy ha valaki szándékosan kihajtja a belét a telónak gari lejárta előtt, hogy újabb bootloop-ot produkáljon, megint van egy jó telefonja egy évig, megint meghajtja, megint cserélik... csak természetesen egy idő után már elavult lesz ez is.
Szerk.:
Mármint a telefon, és így már lecserélik mindenképpen meghajtás helyett.

[ Szerkesztve ]

(#40974) bghistvan válasza kelly416 (#40973) üzenetére


bghistvan
senior tag

:)
Van valami abban amit mondasz! :)

(#40975) morneo.it válasza morneo.it (#40925) üzenetére


morneo.it
senior tag

Na, az adócsalás folytatódik... most kapta a "javítást". Mint elmondta, a srác simán belejavított a 2 évvel ezelőtti számlába, és kinyomtatta. Ezek után, ennyi erővel "eladhatta" volna tavaly, és akkor lenne még mindig egy év garancia a készülékre. Nem gusztustalan? :(((

“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/

(#40976) hacki87 válasza SztiviVander (#40972) üzenetére


hacki87
senior tag

Nekem 8 9 nap volt pedig a vaci utra vittem de ok meg lepasszoltak a tmxnek. Telekomos.

(#40977) killzone1987 válasza Mentolka (#40928) üzenetére


killzone1987
senior tag

Szia!
Az ikonokat jómagam cseréltem ki.
A LGSYSTEMUI,FRAMEWORKS RES mappát piszkálgatom színes ikonokkal,amiket javarészt egy G2-es romból szedtem ki,de bőven van más letöltött ikon is...

(#40978) killzone1987 válasza Vikooo (#40933) üzenetére


killzone1987
senior tag

Nekem meg épp az a lényeg,h valami egyedit alkossak,és nekem meg tetszik. :P
Akinek meg nem bejövős,az maradjon a szép fehér ikonoknál. :C

(#40979) Vikooo


Vikooo
addikt

Aki panaszkodott a G4 kijelzo minosegere, konkretan a lathato digitalizalo halora, az o megnyugtatasara kozolnek most 3 kepet, egy Huawei P9 es egy P9 Lite kepernyojerol keszitettem ezeket a kepeket. Ugyan ugy, ha nem erosebben lathato a digitizer grid. Ezekben ugye a JDI az elsodleges beszallito es itt is van szoras mert mar lattam olyan P9 Lite -ot ahol nem latszodott a racs.

https://drive.google.com/file/d/0BzoO4TbU2xx0bzlTS29lQVgxUHM/view?usp=drivesdk

https://drive.google.com/file/d/0BzoO4TbU2xx0YVJQVjhqeEc5NGc/view?usp=drivesdk

https://drive.google.com/file/d/0BzoO4TbU2xx0c21qbDB1eXBoVUU/view?usp=drivesdk

Jo ez a telefon meg mindig az osszes hibajaval!

[ Szerkesztve ]

(#40980) Vikooo válasza killzone1987 (#40978) üzenetére


Vikooo
addikt

Az a lenyeg, hogy tetszen neked, gondoltam azert hasznalod ezeket.

En elegge a flat design fele hajlok, ezek a realisztikusnak tuno 3D ikonok mar nem tetszenek.

(#40981) Mentolka válasza Vikooo (#40980) üzenetére


Mentolka
senior tag

Nade, "Ízléstelen", meg a kovászoskenyír féle hányós kép...???
Jó, Te mást szeretsz, de attól még, ezek nagyszerű ikonok.

Konkrétan, nekem meg már a szőr feláll a hátamon azoktól az egyen, semmitkinemfejező ikonoktól.

(#40982) bghistvan


bghistvan
senior tag

Asszony G5-jén a képernyőzár után is látszódik az óra,(always on display) meglehet oldani azt hogy a G4-en is látszódjon?

(#40983) Over567 válasza SztiviVander (#40972) üzenetére


Over567
aktív tag

Figyelj. Használtan vettem majd beszartam amikor megláttam hogy mi a helyzet a kijelzővel egy hónap után, a tőbbiről ne is beszéljek. Egyenlőre örülök hogy meg lesz csinálva. Persze ha én vittem volna be egy szervízbe hamarabb meg lett volna de nem volt járható út. Én is örülnék ha kész lenne már de most már kénytelen vagyok várni. Szar dolog az isten háta mögött élni innen minden nehezebben elintézhető. Mondjuk szerintem ahova sorozatba küldik a boltok az LG cuccokat biztos jobban felhalmozodik mint máshol. De világosítsatok fel hogyan működik.

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#40984) Tusky77


Tusky77
csendes tag

Másnál is van gond a rádióval kapcsolatosan vagy csak az enyém hibásodott meg? A készülékhez adott fülest bedugom és az adók csak zavarosan, sisteregve jönnek be... Ez szervízt jelent?
Ugyanez a füles antennaként a céges Samsung J5-be dugva hibátlanul működik és nincs ilyen jelenség... :(

(#40985) SztiviVander válasza morneo.it (#40975) üzenetére


SztiviVander
őstag

ez van ha valaki bútorboltban vesz telefont :)

(#40986) bghistvan válasza SztiviVander (#40985) üzenetére


bghistvan
senior tag

Bővítették a tevékenységi körüket :DD

(#40987) customer114 válasza SztiviVander (#40985) üzenetére


customer114
senior tag

Mi a franc. :DD Miket észre vesztek. :D

(#40988) Vikooo válasza Mentolka (#40981) üzenetére


Vikooo
addikt

Szamomra az. Vannak szamomra szebb nem flat ikonok. De ezek osszevisszasagok es egyaltalan nem illenek a telefon tobbi grafikus feluletehez.

De ez csak az en velemenyem.

Van akinek tetszik a Fiat Multipla is :)) Izlesrol kar vitatkozni ;)

[ Szerkesztve ]

(#40989) Mikemend válasza Vikooo (#40988) üzenetére


Mikemend
senior tag

Közben itt egy friss G6 teszt:
http://hu.ign.com/lg/22872/review/teszt-lg-g6

Gondolkodom, hogy majd a G4-et esetleg erre váltsam le, ha netántán jótálláson túl kap el a bootloop, de amin megakadt a szemem, hogy ebben nincs lézeres mérő, míg a G4-en ugye ott van (még ha karcos is). Ennek hiánya a fókuszsebességet lassítja. Na nem mintha manapság a G4-en is gyors lenne első ébredéskor (1-2 mp-et várni kell, különben homályos lesz).
Szóval meggondolandó egy-másfél év után a G6. Meg amire még kíváncsi lennék: van-e benne vajon manuál videó vagy csak a V sorozatba tették bele? Most hétvégén sokat segített a V10-es kamera mod, azzal veszem fel az eseményeket.
(Nem válasznak ment, csak mellé kattintottam)

[ Szerkesztve ]

(#40990) bghistvan válasza Vikooo (#40988) üzenetére


bghistvan
senior tag

Fiat Multipla!!!
BEST FOREVER :C

(#40991) Mentolka válasza Vikooo (#40988) üzenetére


Mentolka
senior tag

Nem én kezdtem, csak felkaptam a fejem a hányásra, meg az "ízléstelen" szóra - én nem ezeket használtam volna.
Abban viszont egyetértünk: az ízlésről felesleges vitatkozni!

Szerintem, a Multipla még a tervezőjének sem tetszik...

[ Szerkesztve ]

(#40992) Vikooo válasza Mikemend (#40989) üzenetére


Vikooo
addikt

Koszi a linket majd megnezem!

Pocketnow tesztje alapjan van full manual videofelvetel alapbol.

Erosen gondolkodom, hogy addig marad a G4 amig szet nem esik. Max veszek bele uj akkut :)

(#40993) komoramazsi


komoramazsi
tag

Sziasztok !
Tudnátok segíteni abban, ha beviszem a telefont a Váci úti szervizbe, akkor kicserélik a kijelzőmet (garanciális) beégés miatt, mert a Telemax már kétszer vissza dobta hogy nincs hiba, holott egy perc használat után már elég durva a jelenség, és szerintem ez egyáltalán nem normális hogy vegyek drága pénzért új kijelzőt, mikor még garanciális a telefon!!
Válaszokat előre is köszönöm !

[ Szerkesztve ]

(#40994) Tulku válasza bghistvan (#40990) üzenetére


Tulku
veterán

Na asszem annál rondább kocsi nincs---talán a dacia logan...az még oda...sz :D

(#40995) #16514048 válasza Mikemend (#40989) üzenetére


#16514048
törölt tag

Úgy tudom, hogy a lézer csak 20-30 cm távolságra érzékel, szóval túl sok haszna nincs, emiatt ne mondj le róla. Manuál videó van a G6-ban is.

[ Szerkesztve ]

(#40996) Hipnotic


Hipnotic
tag

A telefon körüli oldalsó keretet lehet cserélni és a hátsó kamera üveget?

Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb

(#40997) customer114 válasza Hipnotic (#40996) üzenetére


customer114
senior tag

Az elsőre passz, szerintem kijelzővel együtt cserélik (nekem legalább is JDC-vel kapott új keretet is).
A másodikra pedig itt a válasz.

(#40998) dkovizoli válasza bghistvan (#40982) üzenetére


dkovizoli
addikt

Van rá program. Én próbáltam néhányat, de zabálták az akkut. Az nem opció, hogy lefele húzod az ujjad a lezárt képernyőn és megjelenik? Mert ezt alapból tudja! Vagy egy qc tok? Két kopp a körbe és ott az óra.

(#40999) Hipnotic válasza customer114 (#40997) üzenetére


Hipnotic
tag

Köszi. Beégés van a képernyőn, de egy idő után el tűnik. Szerinted cserélik garanciában? Erről a kamera üvegről mi a véleményed, jó a minősége te is cserélted?

Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb

(#41000) customer114 válasza Hipnotic (#40999) üzenetére


customer114
senior tag

Amit vettem G4 azon beégés miatt volt cserélve a kijelző, garanciában. Most cserélték rajta márciusban, így 2018 márciusig azon újabb 1 év gari van. :)

A kamera üveget épp ma néztem én is ebayen, mert a szürke gombjaim szívesen váltanám feketére, és akkor már a hajszálkarcos kamera üveg is mehetne vele együtt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.