- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
molnarpeter #20199 üzenetére
Már csak kettő.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
talmida #20197 üzenetére
Segítek, hátha még itt leszel
Becézitisz
Minden egyes személynek/tárgynak ad valamilyen becenevet. Előszeretettel használja is ezeket, néha mások kifejezett ellenzésére. A betegség egy gyenge formája a legtöbb embernél megvan, főleg "i" betűt használnak. Erősebb formájában már a felismerhetetlenség is előfordul, jó példa erre a következő: macska --> cickány. (Az ötletet a Vasegér és a Zenegér adta, a gyakorlati előfordulás Loritól származik, ha jól emlékszem) Szerk: itten-é.
mp
-
Vakegérke
félisten
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #20194 üzenetére
Ok, gyerekek, a játék kitalálasánban segíthetek, sőt, már van is egy 5letem
Az a javaslatom, hogy valamikor, egyik hónapban lehetne esetleg, hogy mindenki, aki hozzászól, egy olyan információt kell, hogy nyújtson, ami érdekes, és amiből mindenki tanulhat egy kicsit.A téma és terjedelem szabad, illetve kivétel a szexualitás, horror és mindenféle perverz dolog..és hasonlók.
A terjedelemnél is vigyázzunk.
Ja, majd elfelejtettem, előbb meg kell, hogy szavazzátok az ötletemet.
Az ötletet Vakegérke adta a talmidaitisz
vagy mi által, ugyanis a talmida héberűl nőnemű tanulót jelent
Máris tanultatok valamit.
De a szép számfordulót mégsem tudom megvárni, mert ma sajnos dolgoznunk kell!
, s, amint látom, ez hamarosan bekövetkezik.
Ezt is lopva írtam.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20195 üzenetére
Igen, nagyon jó. Mármint az utalás a bableves illatára.
Már készen van. A zöldségeken kívül kapott "Kiskondás" füstölt szárazkolbászt, császárszalonnát, erős paprikát.
Még csak forrón nyaltam bele, de nagyon baba!Szerk: Még 6 hozzászólás a tükörszámig.
-
geprombolo
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
talmida #20193 üzenetére
Mint mondtam, nem tartok igényt a tükörszámra.
Vidd el nyugodtan.Ami azt illeti, a hozzászólások alatt-fölött van egy boríték szimbólum. Ha kipipálod, szólni fog a leveleződ, ha frissült a topic.
Miért a miénk legyen a feladat? Találj ki te egy jó kis játékot, amelyben otthon vagy.
Játékon kívül.
Talmidaitisz.
A beteg mohón olvassa azon írásokat, amelyek szerzője talmida. Eltántorítani nem lehet, se bableves illata, sem pedig sör ígérete nem hat rá, míg csak az írás végére nem ér.
Amennyiben a szerző hosszabb ideig nem alkot, a betegen az elvonás tünetei jelentkeznek: körömrágás, révedt tekintet, sűrű sóhajtozás.
Amennyiben a beteg újra hozzájut szellemi táplálékához, izgatottá válik, és pislogás nélkül mered a monitorra. Olvas, csak olvas, és ha másra is tudna gondolni, akkor arra gondolna, hogy érdemes volt megtanulni olvasni.
Gyógyítani nem lehet, de úgy gondolom, nem is érdemes.Na, milyen?
-
talmida
Közösségépítő
válasz
geprombolo #20191 üzenetére
Köszönöm szépen a megtisztelő ajánlatot,
de mostanában éppen, hogy nem voltam itt aktív.
..igaz ennek az oka a nehéz játékoknak is betudható
Mivel Vakegérke fedezte föl a közelgő szenzációs fordulót, ezért azt javaslom, hogy ő arassa le.
Amúgy itt mindenki sokkal jobban megérdemli a babérokat, mint én.
..szóval erről ennyit. Amúgy meg nehezen találok ide. Komolyan.
Kéne nekem egy Logoutos kyraGPS
Pl bacsis weboldalára nagyon könnyű odatalálni, mert az aláírásában szerepel.
Találjatok már ki valami egyszerű szőkenős játékot!
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20191 üzenetére
Ha megjelenik, megágyazunk neki, csak le kell szakítania.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20189 üzenetére
Ja, figyu emberek! Jön egy szép tükörszám!
20202
Nem tartok rá igényt, lehet érte küzdeni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20187 üzenetére
Privi megy.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20186 üzenetére
Amikor ide regeltem, az az időszak zsúfolt volt, akkortájt regeltem a Vaterára, meg a teszveszre is, egyik sem fogadja el a nagybetűket, meg az ékezeteket. Logikusnak tűnt, hogy itt is ez a helyzet. Mire észrevettem, késő volt, másik nevet meg nem akartam magamnak, így maradtam kisbetűs, meg ékezetlen.
De rég is volt már, amikor én először elkereszteltelek! Nekem úgy rémlik, hogy nem én voltam, de a gép nem hazudik. De jó, keresztapa még nem voltam. Mostantól mindenki szólíthat Don Geprombolo-nak.
Asszonykám szószerint megeszi a fülemet, hogy kérdezzem meg, hogy nincs-e meg valakinek a Padlás? szilvásgombóc, óóóó! Valaki, akárki! -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20185 üzenetére
Itt vagyok, keresztapu.
Igen, te voltál az első, rákerestem.
Osztoznod kell a titulusban, molnarpeter keresztapu (és nem a fal) adta a másikat.
Érdekesség, hogy mindkettőtök nickje ékezet nélküli, és kisbetűs.Ezt a zenészt nem ismertem, de jól nyomja.
Emlékszem a műsorra, homályosan rémlik valami.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20182 üzenetére
Valami gáz van ma a jutyubbal, lassúúúú!!!!!!!!!!!!!!
Rájöttem, asszonykám zabálja a sávszélességemet a laptoppal.
Ismered Marek Bilinskyt? Ez a dala nekem megvan bakeliten, biza! Egy volt kollégától kaptam bónuszként a lemezjátszóhoz, amit tőle vettem.
Zenegér, ez jó!Volt valamikor egy ilyen műsor a tévében, te biztosan emlékszel. Igaz, gyerekeknek volt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
molnarpeter #20183 üzenetére
Alakul. Már két plusz nickem is van, amelyet (ha mondhatom így,) szeretetből kaptam.
Vasegér és Zenegér, nagyon tetszik mindkettő. -
Vakegérke
félisten
Itt van például Czesław Niemen. A lengyel rock fenegyereke volt.
Amikor az Omega együttes Lengyelországban fellépett, vastagon lekörözték őt. Rá már nem is volt olyan nagyon kíváncsi a közönség. Kirohant a színpadról. Másnapra olyan műsorral tért vissza, hogy a közönség le se akarta engedni a színpadról.
Például ilyesmit művelt, de még hangszer se kellett neki, elég volt a hangja.
Rajtam kívül emlékszik rá valaki?Vagy itt van a Die Puhdys együttes. Német banda volt, ez a számuk a kedvencem.
Rajtam kívül emlékszik rájuk valaki?Ki legyen még? Tessék, itt a szlovák Fermata együttes. Ilyeneket tudtak. Elgondolkodtató zene, virtuóz zenészek.
Rajtam kívül ki emlékszik rájuk? -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20180 üzenetére
Szépet mutattál, nagyon szépet. Csak tudod, engem Tarja áriázása irritál. Az új énekesnővel is szívesen meghallgatnám ezt a dalt.
Sokrétű az ízlésem, sokan nem értik. Igazság szerint mindenevő vagyok zenei téren, csak szelektálok. Például Puccini, Verdi jöhet, Wagnertől a falnak megyek. A legjobban a népzenéket, népi elemekből építkező zenéket szeretem.
Nincs gyűjteményem. Ha eszembe jut egy előadó, vagy stílus, esetleg egy nemzet, amelynek a zenéjére "megéheztem", akkor irány a youtube, és célszerűen keresgélek.
Például a mélyen rekedtes, torokból fütyülős éneklés kulcsszavai throat sing(ing), tuva, tuvan. Ennyi a titok. -
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20179 üzenetére
Nem kutya egyik sem! Te ezeket úgy gyűjtöd, vagy csak engem akarsz heccelni? Tetszenek!
Tényleg változatos az ízlésed! Tudod, mi tetszik nekem a Nightwishtől a legjobban? Hát ez! Csodálatos dal!
Hogy keresel rá ezekre a csemegékre?Zeneitisz Mániákusz fertőzött terület!
Mindenki csak saját felelősségre tartózkodjon a területen! -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20178 üzenetére
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20176 üzenetére
Lehet. De csak a korodnál fogva előzöl meg! Na, akkor egy kis Janis Joplin, csak úgy.
Ha meg már indián zene, akkor ehhez mit szólsz? Csodálatosan összehozták a szimfonikus rockkal. -
Vakegérke
félisten
Hoppá, ezt most találtam.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20175 üzenetére
Stílusváltás? Hát persze. De akkor is én vagyok a legbetegebb.
-
-
Zolinho1026
tag
válasz
Badman 4ever #20172 üzenetére
Ha már zenénél tartunk. Imádom ezt a számot. Aki egy kicsit is csípi az elektronikus zenét abból is a lájtosabbat annak nagyon ajánlom.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #20168 üzenetére
Az egyik legjobb Guns n' Roses szám szerintem a November Rain.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20170 üzenetére
Komoly.
mp
-
geprombolo
őstag
válasz
molnarpeter #20169 üzenetére
Látom, mindenkin úrrá lett a Vasegér Zeneitisze, vagy miaszösz! Nem baj, akkor ezt hallgassátok meg! Állítólag minden idők legnagyobb gitárszólója. Minden esetre lemeredve hallgattam. De ez meg biztosan a második!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20168 üzenetére
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20161 üzenetére
Tökjó, ahogy rábontják a Def Leppardra a házat.
Egyik régi kedvencem a Scorpions. De ez nem az, mert ez Guns'N' Roses!
Ez meg az abszolút, az überzene! Mindenkit Kirázunk a Közönyből (abszolút szabad ferdítés) -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #20166 üzenetére
Csatlakozom, az Avatar jobban tetszett, mint az Eredet.
Vakegérke: Ú, ezt ismerem, nagyon szeretem az ilyet! -
geprombolo
őstag
válasz
Zolinho1026 #20165 üzenetére
--Nekem az Avatar volt kihagyhatatlan.
-
Zolinho1026
tag
válasz
geprombolo #20164 üzenetére
Jó vicc
De komolyan, tavalyi év kihagyhatatlan alkotása. Kb. mint a Sötét Lovag. Mondjuk mindkettő Christopher Nolan által rendezett film.
-
geprombolo
őstag
válasz
Zolinho1026 #20163 üzenetére
Mások meg már a Vég-et vélik látni.
-
Zolinho1026
tag
Megnéztem az Inception-t (Eredet).
Hát, ha nem láttátok, nagyon, nagyon sürgősen pótoljátok. Hatalmas film lett szvsz. -
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #20160 üzenetére
Csodás hangszer a skót duda!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Zolinho1026 #20157 üzenetére
Jó kis betegség.
No, örülök, hogy itten vagyolsz.
Badman 4ever: Jó kis zene. Ezt is megéri meghallgatni.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #20148 üzenetére
Egyik ismerősöm épp a minap mutogatta nagyban a zenéjüket nekem, nagyon tetszik.
Nagy klasszikus szerintem ez is: Klikk!
-
molnarpeter
nagyúr
Up-mániákus:
A beteg már hosszú ideje regisztrálva van a HardverApró-n, s szorgosan használja is annak szolgáltatásait. Minden egyes hirdetett termékél, amelyet talán megvesz, megkérdi az eladót, hogy mennyit tud engedni. Bőszen UP-olja mások hirdetéseit, valamint rengeteg felhasználónak küld saját hirdetéseihez UP-ot kérő üzenetet. Kezelés: ban.Lesz még pár
mp
-
geprombolo
őstag
válasz
Zolinho1026 #20157 üzenetére
Kezdetnek nem rossz!
Na, akkor figyelmeztetünk, hogy most itt kell lenned és tolnod a szekeret!
-
Zolinho1026
tag
válasz
geprombolo #20156 üzenetére
Hát akkor kezdjünk neki!
Szellemisz invizibliszA beteg gyakran eltűnik, láthatatlanná válik. Saját maga se tudja néha hol van, mit csinál. Betegség átmenetileg kezelhető egy kis odafigyeléssel, de ez szinte hatástalan. A legjobb gyógymód ha másokat kér meg, hogy emlékeztessék dolgaira.
-
geprombolo
őstag
válasz
Zolinho1026 #20155 üzenetére
Persze hogy emlékszünk rád!
És az a legkevesebb, hogy ha már itt vagy, akkor játssz is.
A játék lényege, hogy nemlétező betegségeket találunk ki. Leírással, tünetekkel, ahogy azt kell. Segítjük az orvostudományt. A játék oldalán megtalálod az infókat. Hajrá, lássuk mit tudsz kihozni szürke agysejtjeidből!
-
Zolinho1026
tag
Olyan vagyok mint egy szellem. Ha emlékeztek rám, hát örülök. Most lehet ittvagyok, de 5 hét múlva megint nem leszek. Ki tudja? Én nem.
Mindenesetre lehet beszállok a játékba -
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20153 üzenetére
Meglesz... Remélem
mp
-
geprombolo
őstag
válasz
molnarpeter #20152 üzenetére
Hát akkor húzzá' bele édes ecsém! Még csak félidőnél tartunk, mert megszavaztátok a folytatást. Semmi nincs veszve, csak tolni kell a szekeret!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20151 üzenetére
mp
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20150 üzenetére
Hát akkor mit nekünk egy kis atom!
Legfeljebb a hátsónkba dugunk egy drótot és lecsatlakozhatunk a villanyhálózatról.
Ja, és átvetted a vezetést! Kerek 10 pontod van. -
Vakegérke
félisten
Humoritisz.
A beteg úgy érzi, hogy felül áll a hétköznapi problémákon.
Jelmondata: A problémák azért vannak, hogy kiröhögjük őket!Jellemzője az arcán látható megelégedettség. Enyhe mosoly keretében intézi beszédét, és ha valaki akárcsak elnézi betegségét, hálás mosollyal tekint az illetőre.
Amikor más a haját tépi idegességében, a beteg szelíd mosollyal csak annyit kérdez tőle: már megtörtént, amitől félsz?
A válasz minden esetben nemleges, így a beteg jogosultnak érzi magát arra, hogy saját humorérzékét öntse áldozatába, és csökkentse annak negatív érzelmeit.Számára nincs negatívum, csak az események negatív fogadtatása.
Betegsége néha csitul, és akkor képes letargiába esni, sötét színben látni a világot, az életét.
Nem érdemes gyógyítani!Ismét saját betegségemről beszéltem.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20148 üzenetére
Gyönyörűek, és nagyon szépen énekelnek. Hát csoda, ha betegek vagyunk?
Nem!
Ebben a betegségben jó élvezkedni.
Az meg pláne jó, hogy ezt a betegséget én publikáltam elsőként.Na, érted már, értitek már, hogy miért linkeltem viszonylag sűrűn, néha váratlanul zenét?
Beteg vagyok, és akkor érezném magam rosszul, ha nem lennék beteg. -
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20147 üzenetére
Azért ezek az ír nők se kutyák! Odáig vagyok értük!
Beteg vagyok! -
Vakegérke
félisten
Tudjátok be betegségemnek, ezt még muszáj linkelnem.
Eláraszt mindent az elektronika, a zenében szinte nélkülözhetetlen. Ám hallgassátok, hogy pár fából faragott, összetákolt síppal mire képes egy ember, akit úgy hívnak, hogy Gheorghe Zamfir.
-
Vakegérke
félisten
válasz
PH-User #20145 üzenetére
Akkor te is leírhattad volna ezt a betegséget.
Íme, betegségemnek betudható, szerintem ez a valami.
Az az öröm, amely az énekesek arcán látszik. Nem kell nekik kíséret, teljes értékű az élvezet, amit nyújtanak.Hol jöhet akárcsak a közelükbe is Fluor, SP, vagy bármely más felfújt, vagy önjelölt sztárocska?
És ha már Värttinä, ez az egyik kedvencem tőlük.
Mennyi jó zene van, de mennyi. Nem nehéz betegnek lenni.
Szerk: Ezt most találtam, imádom!
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20143 üzenetére
Nocsak, talán te is velem "szenvedsz" ebben a gyönyörű betegségben?
Szándékosan nem linkeltem feldolgozást, bár feledhetetlenül adja elő őket.
Ez az ember számomra megmarad az ilyen, és ehhez hasonló zenék előadójának.
-
geprombolo
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
molnarpeter #20141 üzenetére
Azt már nem.
Ellenben ha fertőzhető vagy, érdemes ezt meghallgatnod. Pár összetákolt fadarabból csodás dallamot csal elő Gheorghe Zamfir.
-
Vakegérke
félisten
Zeneitisz mániákusz.
A beteg görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy zenét hallgasson. Mindenevő, például ilyeneket hallgat.
Valójában ártalmatlan, és csak akkor fertőző, ha megértő fülekre talál. Őket aztán szelíden traktálja a szerinte jobbnál jobb zenékkel.
Egyedül maradván betegségével nem esik kétségbe, hiszen övé a mások által talán megvetett, elvetett, neki mégis kedves zenék világa.
Gyógyíthatatlan.Saját betegségemről beszéltem.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Badman 4ever #20136 üzenetére
Nekem is ez ugrott be, de Fláorra és espére már immunis vagyok
A legjobb, hogy az egyik osztálytársam hasonlít az előbbi személyre
Vadegér(
), Badman:
mp
-
Vakegérke
félisten
válasz
molnarpeter #20134 üzenetére
Hogy ez nem nekem jutott az eszembe... Nagyon jó.
Drakoo: Köszönjük jól vagyunk, sokat játszunk. Nincs kedved beszállni?
Badman 4ever: Rákattintottam, kár volt.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
molnarpeter #20134 üzenetére
Ez nagyon jó lett és milyen igaz.
Drakoo: Erről a "mizu"-ról mindig ez a borzalom jut eszembe: Figyelem, csak erős idegzetűeknek! -
Drakoo
tag
Hali emberek mizu??
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20133 üzenetére
Lájkomán
A kialakuláshoz elegendő akár egy a facebook.com-ra regisztrált ismerős is. Mikor az előbb említett személy megkérdezi azt, hogy Lájkolod?, a -leendő- beteg kutakodni kezd az interneten, s mikor rátalál a kórságot okozó oldalra, azon nyomban regisztrál. Rövidesen már vadul kattintgat a Tetszik gombra, rengeteg ismerőst szerez, valamint az összes látogatott oldalt postolja, így az őrületbe kergetve mindenkit. Kezelése: fokozatos megvonás.mp
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20128 üzenetére
Természetesen örülnék, ha folytatódna ez a játék, szóval a hosszabbításra szavazok.
Na, kedves játszótársaim, tessék szépen felkötni a gatyókát, és nyomassatok jó kis betegségeket.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Szavazok a szavazni valóra, merthogy szavazni jó.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Folytassuk négynégy
mp
-
válasz
Folytasuk!!!
Mire is kell s(z)avazni? Éjszakás vagyok a héten, kicsit lemaradtam...Legrosszabb esetben este visszaolvasok, na!
Ez a hozzászólás azért jött létre,hogy tudassam, hogy itt vagyok, csak képben nem vagyok!
szerk.: Visszaolvastam, folytassuk!
-
geprombolo
őstag
Na, senki nem szavaz? Azt hittem, hogy dőlni fognak a szavazatok arra, hogy folytassuk a versenyt áprilisban is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20126 üzenetére
Raszter
mp
-
geprombolo
őstag
Téglagyár
A medve, a róka és a farkas éheznek, elmennek hát a munkanélküli hivatalba. Ki is közvetítik őket: a rókát egy baromfiudvarba segítőnek, a farkast egy birkanyájhoz, míg a medvét egy téglagyárba melósnak.
Egy hónap múlva találkoznak. A róka és a farkas csont sovány, a medve viszont szépen ki van gömbölyödve.
- Két napig jól ment a sorom - mondta a róka -, de mikor a gazda rájött, hogy én tizedelem az állományt, akkor fogta a kapát, kaszát és jó helybenhagyott.
Azt mondja a farkas:
- Ugyanígy jártam én is - mondja a farkas -, pár napig jól elvoltam, aztán mikor a pásztor rájött, hogy miért hibádzanak a birkák, rámuszította a kutyákat
Mire a medve:
- Nekem nem lehet okom a panaszra, a téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják... -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20123 üzenetére
Vettem a lapot, ne aggódj.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20121 üzenetére
"...a nagyotmonditisz nagyon jó, de az még semmi!!"
Csak nem szenvedsz ebben a betegségben?
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20119 üzenetére
Na, hát akkor meghirdetem a szavazást, mert látom, hogy van rá igény.
Ja, és kérek mindenkit, hogy ne csak a valós életből merítsük az ötleteket, hanem el is lehet rugaszkodni a valóságtól. Na jó, annak is van egy határa, mondjuk az olyan meghatározások, mint "lámpaoszlop-undor=nem bírja a lámpaoszlopokat" kiverik nálam a biztosítékot. Bármekkora ökörség lehet, de a meghatározás legyen jól megfogalmazva. Főleg a fantáziátokra vagyok kíváncsi, minél viccesebb, meghökkentőbb egy "betegség", annál jobb! Hajrá!
Vasegér: a nagyotmonditisz nagyon jó, de az még semmi! Amit én tudok, azt senki nem tudja! -
Vakegérke
félisten
Nagyotmonditisz.
A beteg kényszeresen figyel, ha mások beszélgetnek, vagy éppen társaságban van. Bárki olyasmiről beszél, ami becsülendő, fel lehet rá nézni miatta, a beteg aktivizálódik. Nagyot legyint, és lenéző mosollyal előad egy a témába vágó történetet, amelynek ő volt a főszereplője, és sokkal nagyobb dolgot vitt véghez, mint a beszélő.
Nem számít dicséretre, bár vágyik rá.Kedvenc betegem.
Adom alá a lovat, ha pedig túllicitál, tátott szájjal hallgatom, és nem mulasztom el kifejezni elismerésemet hősies tetteiért.
Talán ő is tudja, hogy hogy ez egy játék. A kettőnké, hiszen senki más nem veszi komolyan. Ennek értelmében barátomként viselkedik, hiszen (talán) én vagyok az egyetlen, aki elfogadja betegségét, és valóságként értékeli dicsekvését.Könnyen meggátolható szóáradata, ha már tudjuk, hogy beteg. Ha (kamu) negatív tulajdonságainkat hozzuk felszínre, úgymint "én akkora barom vagyok", akkor keze lendül, hogy lebecsülő mondatát elkezdje, de átvált fejvakarásba, pótcselekvésbe. Ilyen esetben nem akar többnek tűnni nálunk.
Jelmondata: Az semmi, én bezzeg...
-
Vakegérke
félisten
válasz
molnarpeter #20118 üzenetére
Majd akkor szavazz, ha nemes és dicsőséges uralkodónk meghirdeti a szavazást.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20116 üzenetére
Inkább szavaztass. Ha egyedül csak én vagyok "beteges", az nem igazán buli.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20113 üzenetére
Hádeigen! Én csípom, és nem bánnám a hosszabbítást.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20111 üzenetére
Ez lyó!
De az is lyó, hogy (valószínűleg) felzárkóztam a játékban, amely nagyon beteg.
-
geprombolo
őstag
Két vidám hangya ül az út szélén. Arra jön az elefánt, mire megszólal az egyik hangya:
- Fogadjunk, nem bírsz ráállni erre a morzsára!
Az elefánt rááll a morzsára, a hangyák dőlnek a röhögéstől. A másik hangya szól az elefánthoz:
- Fogadjunk, nem bírod a fejedre tenni a másik morzsát.
Az elefánt a fejére teszi. A két hangya majd megfullad a röhögéstől:
- Mekkora szendvics! -
Vakegérke
félisten
Szenditisz Mindentisz Elhiszendisz.
Betűszóban SzME.Általában hölgy a beteg. Valamelyik ujja a szájában honol, szemeiben ártatlan csodálkozás. Hozzá szólva érdeklődést mutat. Bármit mondunk neki, érdeklődve fogadja, tehát jó partner, ha annyi a vágyunk, hogy végighallgasson valaki, esetleg dicsekedni akarunk.
Az SzME rendkívül könnyen kerül áldott állapotba. Az apa kilétéről fogalma sincs, hiszen sok férfi volt beszélgető partnere.
Ha találunk egy érintetlen példányt, nagyon jó választás lehet akár házastársnak is. Kedvünkre dicsekedhetünk, ő csak álmélkodni fog hősiességünkön.
Könnyen irányítható, csak a kijelölt útról való letérés negatívumait kell hangsúlyoznunk.Ártalmatlan, senkinek nem árt. Abszolút veszélytelen, inkább védtelen. Ha jó, értő társa akad, kihozhatja belőle a maximumot.
-
geprombolo
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
molnarpeter #20107 üzenetére
Igyekszem, már csak azért is, mert kiélhetem magam ékes anyanyelvünk árnyalt használatában.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20105 üzenetére
Na, ez már csúnya betegség lehet. Én rémlátásnak nevezném.
Akkor jöjjön egy újabb betegség, a Bunkoitisz Parasztitisz.
A betegség elsősorban a neveltetésből eredeztethető. A beteg disznóktól tanult illemet, nyelvhasználata a kocsistól, esetleg a kondástól származik.
Bárhol természetesnek tartja, hogy testi szükségleteit kielégítse, avagy a benne felgyülemlett nedveket, gázokat, végtermékeket kiürítse.
Köpköd, orrlyukait egyesével, a pneumatika törvényeit alkalmazva tisztítja.
Bárhol legyen is, gátlástalanul böfög, szellent.
Ahol szükségét érzi, ott vizel, jó esetben a kanálisba. Nincs ez másként a fekália eltávolításával sem.Viselkedését ösztönei irányítják.
Ha rálép valaki lábára, zokon veszi az akadályt, és "szdmega zanyád f@**zopó" felkiáltással alkalmazza az ököljogot.
Ha kívánatos nőt lát, hallatja nászénekét: "de megb@*ználak!"Szükségleteit nemes egyszerűséggel elégíti ki.
Bicskával eszi a levest, vagyis abból a darabos dolgokat, a levet pedig kihörpöli.
A főzelékeket, pörköltet, és hasonló sűrűségű ételeket kanállal eszi, mivel nem artista, hanem éhes.
Kezet nem mos evés előtt, mert nem a kezét eszi. Megjegyzendő ez csak kifogás, hiszen semmit nem mos meg, ami az étkezéssel kapcsolatos, legfeljebb a nadrágjába törli.Ha a beteg nem túl erős, könnyű ráismerni. Szeme környéke lilás zöld, fején dudorok láthatók, arcán cipőtalp nyoma látható.
A Bunkoitisz Parasztitisz ellen nincs orvosság. Akár fertőző is lehet, így érdemes kerülni a közelségét.
-
geprombolo
őstag
ERROR 404 - Az internet elfogyott, Ön elérte az utolsó oldalt. Nincs több
link, jópofa kép, ingyen zene, pornográfia. -
Vakegérke
félisten
Most lesem, szép számot vittem el a 20.100-zal.
No, szóval úgy látom, megegyeztünk. Pont nélkül értékeltem egy valós betegséget saját számíze szerint.
Köszönöm a megértést.
Szerk: Jáccom, bajazzomeg, jáccom!
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20100 üzenetére
Ám legyen óhajod szerint. Milyen Uralkodó az, amelyik csak zsarnokoskodik? Háneeem? A Nép szava szent! Szavazás lezárva, idő előtt és Vasegér esdeklése meghatotta szívemet. Legyen kívánságod szerint, már csak azért is, mert a játék örömét nem áll jogomban elvenni senkitől. Még Uralkodói hatalmamnál fogva sem. Jácc, bajazzó, jácc!
Aktív témák
lo ...
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest